Празници по италиански, тема 142

• 32 091
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Овчи, инсинуацията ти е много грешна, направо невярна.

Весели празници и от мен.
Исинуация и интуиция са две различни неща Реджи.Като например интуицията може да бъде грешна,инсинуацията не.
Благодаря.

# 256
  • UK
Joy Joy Joy
Аз имам една позната, която толкова много вярва в зодии, че обяснява всяко нещо от живота с това. Направо откачам честно. Особено като каже, ми да, ти си такава защото си еди каква си зодия  Shocked

Имам един много близък приятел, холандец, който от дълги години живее в БГ. Много му е забавно, че един от първите въпроси, които си задават тук хората е "Коя зодия си/е" и всичко обясняват с това  Laughing. Ама аз вече се чудя да питам ли, да не питам ли ,че може нечие прайвъси да наруша.

ov4eva,  newsm20

# 257
# 258
По именно другарките,Льоли и М.Дж 18,съдейки по човечетата прайвасито на моментното ви състояние е нарушено.Разкривате откровена веселост,по време на криза и добра платежоспособност,съдейки по добре подържаните зъби на човечетата.Продължавайте така,планетите са благосклонни към вас.Това ви е хороскопът за днес.Прочетох отново поста на Шурка/Шуре,не знам защо продължавам да те наричам така,при положение че си си сменила ника,ако ти е неприятно намекни ми го/и се помъчих да се съсредоточа и вкарам някоя планета.Понеже не съм запозната с правилният начин на действие и всички тези абстракции съвсем ме объркаха,изключих котлона,седнах на пода в стойка лотос/в моя случай бих казала позавехнал вече лотос/и взех да викам-Яммммммммммм,Ямммм,Ямая/Деси да не си помислиш,че разучавам наполетански диалекти/и взе,че вместо планета, ми влезе една муха в главата.По късно ще ви споделя за какво става въпрос.
Сега отивам да взема малката от градина и в това хубаво време ще я заведа в парка

# 259
  • UK
По именно другарките,Льоли и М.Дж 18,съдейки по човечетата прайвасито на моментното ви състояние е нарушено.Разкривате откровена веселост,по време на криза и добра платежоспособност,съдейки по добре подържаните зъби на човечетата.Продължавайте така,планетите са благосклонни към вас.Това ви е хороскопът за днес.

При мен са по-скоро добре поддържани колена, демек здрави кости  Grinning.
Отивам на супер тъпа, вероятно потискаща корпоративна вечеря в тесен семеен кръг, включващ моя шеф, жена му, сестра му с мъжа си, другата партньорка във фирмата, която е сестра на жена му и нейната дъщеря. И аз.  ooooh!

# 260
По именно другарките,Льоли и М.Дж 18,съдейки по човечетата прайвасито на моментното ви състояние е нарушено.Разкривате откровена веселост,по време на криза и добра платежоспособност,съдейки по добре подържаните зъби на човечетата.Продължавайте така,планетите са благосклонни към вас.Това ви е хороскопът за днес.

При мен са по-скоро добре поддържани колена, демек здрави кости  Grinning.
Отивам на супер тъпа, вероятно потискаща корпоративна вечеря в тесен семеен кръг, включващ моя шеф, жена му, сестра му с мъжа си, другата партньорка във фирмата, която е сестра на жена му и нейната дъщеря. И аз.  ooooh!
Издигаш се ти Льоли, Laughing

# 261
Якамоз, този втория линк, който беше дала - не Франко Фокс ами другия, - и на мен ми е познал много неща, които ми се очартават. Бравос.

Барбич, така е. Онова, дето каза за зодиите и психологията и подреждането на знанието. Бравос и на теб  Laughing.

Друго май нямах какво да кажа, но много ми се искаше да се изкажа и аз нещо, още повече, че бебетата спят и сега ми е паднало  Mr. Green.

А, да. Льоли. Бравос  Laughing

# 262
Якамоз, Барбич, А, да. Льоли.
Тралала,гледам ,че близнаците са на 4 месеца вече,много са хубави баш в този период,където ги оставиш там ги намираш.Послушни ли са?

# 263
МГ, абе, подминахме го вече този период  Laughing. Елена нали е слабичка, та се явява много пъргава, вече скочи веднъж от леглото  Rolling Eyes, добре, че е съвсем ниско. бях я сложила да спи на нашата спалня по средата, тя се събудила, без да се обади и се придвижила до края и после слязла с туп. И се и обръща вече от корем на гръб, обратното още е сложна акробатика.
Слушат всъщност, 'найш ли как се научават да слушат, като мама е една, а децата много. Пу да не е уроки де, има време много още.
Ама много са ми сладки  Blush Heart Eyes.

# 264
Хахах,Марти беше много поспалив и мързелив.Блажнно се търкаляше в леглото си и си зяпаше  играчките.
Когато почна да се опитва да ходи, се беше прехвърлил от неговото креватче 1crib ,което си имаше преграда ,на земята.А аз през това време мия чинии.Усещам обаче някакво присъствие и поглед.Обръщам се и кой да видя,той се промъкнал зад мен и кротко ме наблюдава.Вчера във козметичния салон дойде една жена с 3 месечното си бебе,много сладки са на тая възраст,пухкави

# 265
Оф, с хороскопи мнооо отдавна съм се отказала да се занимавам/чета, та не ми се губи времето. Понеже тук водолейки - бол, ако може някоя да резюмира, това от чиста куриозита' . Още съм пред компютрите, а багажите сами няма да се стегнат  ooooh!.
Овчи, харесва ми новата ти работа, направо ти завиждам. Тази Коледа при свеки ли ще я караш? Инсалата ди ринфорцо ?  Joy
Фей, честито на щерката!
Тралала, пусни малко снимки на бебетата, ти поне не си болна от прайваси  Joy

# 266
  • в едно миланско село
И аз имам една приятелка, която умее да жонглира мисловно със зодии (с всичките му подробности за асценденти, планети - коя влязла и коя излязла), но и китайски хороскоп, нумерология и още няколко. Засича информацията от всички тези и вади страшни анализи. Като я слушам и си мисля, че това е някакъв начин да се систематизират основни понятия от психологията и да се използват в разбирането ни за другите. Другият вариант е психологията да се опитва да обясни хороскопите, не знам, не съм сигурна. Laughing

това и аз го мисля  Laughing
интересът ми към зодиите, доколкото умерен, е точно от такова естество. има някакви основни положения в отношенията ми с хората, които, досега, само потвърждават някои зависимости.

тъкмо щях да питам Овчева дали се е почерпила по случай рождения ден на щерка ми, пък тя взе да ходи да си прибира нейната, обаче със сигурност го е направила, щото, к'во хубаво време, к'в парк?  Shocked

# 267
Фей, тук днес беше много хубаво време, слънчево и топличко. На скутера бях без ръкавици. Така че Овчевата щерка сигурно добре си е поиграла в парка. Моят малкият нали вчера имаше речита, имв 11 всички си тръгнаха, мъжо го завел на градинка, наиграл се на воля без яке и жилетка, по ена блузка само. А беше по-мрачно, не като днес.

# 268
  • в едно миланско село
Фей, тук днес беше много хубаво време, слънчево и топличко. На скутера бях без ръкавици. Така че Овчевата щерка сигурно добре си е поиграла в парка. Моят малкият нали вчера имаше речита, имв 11 всички си тръгнаха, мъжо го завел на градинка, наиграл се на воля без яке и жилетка, по ена блузка само. А беше по-мрачно, не като днес.

шегувам се, бря, ясно ми беше  Laughing

# 269
Извинявайте, един ?С имам
знаете ли дали т.нар lavoratore autonomo occasionale ( с обороти под 5000 евро/год) е освободен от осигуровки. И друго - има ли фиксирани такива сектори/услуги т.е списък или стига да се регистрира услугата и това е.

Общи условия

Активация на акаунт