Празници по италиански, тема 142

• 32 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • в едно миланско село
Лени, кафяво? (да ми се отчете, молв, че поради мързел и незнание дори не съм се потрудила да си махна кръвоизливчето  Laughing)

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 12:15 от feiam

# 76
Фей,и в двата случая казвам ,че какъв ще е цвета на очите -дали детето ще е първо,второ или трето /кога се е родило/ ,няма никакво значение.. Crossing Arms

Джоя,ако имаш предвид сина ми,направо не мога дори да повярвам,че можеш да си помислиш това... Mr. Green
Него го вълнуват съвсем др.неща .. Wink Mr. Green
Плюшеното лъвче е мое и ми е толкова скъпо ,че дори да се разпадне немога да го изхвърля....страхотен лъв,с леопардова вратовръзка---  Heart EyesHug

# 77
Лени, кафяво? (да ми се отчете, молв, че поради мързел и незнание дори не съм се потрудила да си махна кръвоизливчето  Laughing)
https://plus.google.com/photos/107473900495778671747/albums/5957 … y=CKu1m-HwvY7l4QE

http://www.youtube.com/watch?v=U17bArPe_0c    Grinning

( страхотни са ти очите. бих ги определила като синьо-зелени)

# 78
[Джоя,ако имаш предвид сина ми,направо не мога дори да повярвам,че можеш да си помислиш това... Mr. Green

по-логи4но ми се стори игра4ката да е на детето, а не на майката  Joy Joy Joy

# 79
[Джоя,ако имаш предвид сина ми,направо не мога дори да повярвам,че можеш да си помислиш това... Mr. Green

по-логи4но ми се стори игра4ката да е на детето, а не на майката  Joy Joy Joy

ми кво да ти кажа ...има неща в мен дето така и не пораснаха... Hug Hug

а детето...12год.младеж .. Wink ,ще има да ми разправяш и ти за интересите му .. Hug

отивам да гледам "супер брейн"

# 80
# 81
  • в едно миланско село
http://www.youtube.com/watch?v=U17bArPe_0c    Grinning

( страхотни са ти очите. бих ги определила като синьо-зелени)

откровено ми писна да се занимаваме с очите ми, та 2 неща: първо, Лени, много си в час със старото бг кино, през youtube всичко ли мож да изгледам? направо съм зачеркнала куп неща, с кеф бих ги попрегледала в свободните моменти.
второ, сокоизтисквател. имам робот, но е много голям, имам лимоно-портокалова, но ми е бавна  някой да има нещо малко, бързо работещо и лесно изплакващо се, перфектно за сутрешна спремута?

имах и трето, перфектно пиппоне, ама ме мързи тази вечер, та ше отложа за по-натам  Wink

# 82
  • в едно миланско село

това не е верно просто, затворих вратата, за да се хиля до насита. да му се прииска на човек телефонен оператор да стане  Joy Joy Joy

# 83
Ами повечето бг филми ( тези които са класика) са качени в ю тюб 'цели'.
аз мн отдавна нищо не съм гледала, но последно гледах .. Топло май миналата година  Grinning

По 2рия ти ?с аз имам за цитруси освен приставка на робота ( който не вадя за това) и една по-малка
http://www.arredamentovintage.com/cache/88821ea4f5592b0733462bfd706dd98f.jpg  ей така изглежда горе долу с кабел,  върти това отгоре и става сок много бързо. мие се .. елементарно. вади се 'чинийката' отгоре почистваш, каничката изплакваш.
За целите ти е според мен достатъчно, и не заема място

# 84
мале не им е лесно на тези оператори..

# 85
  • в едно миланско село

По 2рия ти ?с аз имам за цитруси освен приставка на робота ( който не вадя за това) и една по-малка
http://www.arredamentovintage.com/cache/88821ea4f5592b0733462bfd706dd98f.jpg  ей така изглежда горе долу с кабел,  върти това отгоре и става сок много бързо. мие се .. елементарно. вади се 'чинийката' отгоре почистваш, каничката изплакваш.
За целите ти е според мен достатъчно, и не заема място

това имам и аз, достатъчно е, да Rolling Eyes
надявах се на нещо по-приятно за гледане на плота и с по-бързо миене, но явно, че няма как - поне 3 части са си за плакнене, както и да го мисля  Rolling Eyes

а, друго нещо : от Щатите си бях донесла ароматни свещи yankee candle, специално им търсих магазина в един от аутлетите. еббене, пристигнали са и в Италия, препоръчвам ги на всички почитателки на подобни джаджи, страхотни аромати има, дълготрайни са и нямат химически привкус  Peace

# 86
super къде се намират?

# 87
  • в едно миланско село

Лени, не знам, в нашия селски магазин за домашни потреби (доста известен в Северната провинция) са се снабдили с тях, което ме навежда на мисълта, че са влезли в Италия. не ме кефи много, беше ми една от тайните за домашен аромат  Rolling Eyes
виждам, че имат фб група - погледни я, а ако си нямате в зоната -аз съм на разположение. в замяна на нещо, което продават почти в центъра на Фиренце  Laughing

# 88
ще погледна и по тукашните ширпотреби:))
обаче като гледам онлайн магазин има 28 евра за бурканче свещ. малко . цифра ми се струва... пардон число.
аз много обичам такива неща, хеле в бурканчета ...  Flutter

# 89
  • в едно миланско село
ще погледна и по тукашните ширпотреби:))
обаче като гледам онлайн магазин има 28 евра за бурканче свещ. малко . цифра ми се струва... пардон число.
аз много обичам такива неща, хеле в бурканчета ...  Flutter

Joy Joy Joy сума, бре!  Laughing

аз не купувам бурканчета, щото си имам един куп. само свещи. днес точно ходихме да купим фитил и там другото не го помня на бг (ако изобщо някога съм го знаела), другата събота ще оползотворим останалия восък. щерките го смятат за много вещенска (?) практика  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт