Празници по италиански, тема 142

• 32 084
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
баси и досадните педантки сте  Mr. Green

Ма не, като е станало дума, ти знаеш ли, че сините очи всъщност са резултат от генна мутация, реално по-назад в историята всички хора са имали кафеви очи.  Mr. Green
Обаче не пише защо се е появила тази мутация и с'я няма да мога да спя спокойно.  Rolling Eyes
... а не поради бебетата, разбираш ли  hahaha

# 121
  • в едно миланско село

Ма не, като е станало дума, ти знаеш ли, че сините очи всъщност са резултат от генна мутация, реално по-назад в историята всички хора са имали кафеви очи.  Mr. Green
Обаче не пише защо се е появила тази мутация и с'я няма да мога да спя спокойно.  Rolling Eyes

естествено, че го пише, но ще оставя на Лени отговорността за твоя сън, все пак, такива работи е учила  Wink

аз отивам да се къпя, че пак станА сто часа  #Crazy

# 122
... и небето не е синьо, и огънят не е жълт и т.н. Simple Smile))))))

# 123
  • Milano
Kaко, ти и на двете празненства ли смяташ да присъстваш? Mr. Green

Един въпрос ми се върти в главата...кога ли дъщеря ти ще ти каже, че вече е пълнолетна, когато се опиташ да й забраниш нещо? Mr. Green hahaha

Аз, да ви кажа, че докато си преглеждах шкафа с продуктите, за да направя списък за пазаруване, намерих ''lievito vanigliato'' Mr. Green.

Само където се хабих да питам Laughing, а тя майка ми го била купила, когато беше тук.

# 124
Аз не знаех, че всички хора са били с кафяви очи. Много интересно. Знам, че светлите очи са по-чувствителни на светлината и трябва повече да се пазят, както и светлата кожа.

# 125
  • в едно миланско село

Един въпрос ми се върти в главата...кога ли дъщеря ти ще ти каже, че вече е пълнолетна, когато се опиташ да й забраниш нещо? Mr. Green hahaha

1. да!  Mr. Green аз съм дискретно присъствие, снабдено с банкомат  Laughing
2. тя знае много добре - докато е в мойта къща и плащам аз, ич не ме е еня за пълнолетието и' . като започне да си плаща първичните нужди, мож да обсъдим какво и е позволено  Crossing Arms

# 126
Леле, колко страници навъртяхме покрай споровете за цвета на очите  Joy. Фей, дай да направим клуб на зеленооките! Ако някой има съмнения в цвета на моите очи, да иде да ме види на последната снимка, качена снощи във фейсбук от мъжо, достатъчно отблизо е снимана и се вижда.
Хайде, остана да избутаме още една седмица само!!!

# 127
  • в едно миланско село
Деси, съгласих се отведнага, давай с клуба  Laughing
тебе те немаше, но се опитАха да ми обеснят, че нема такъв цвят, а светлина, мутация и нам си кво си. нема сми от снимки, жълто-кафяво-сини, доказателства от 9 уикипедии в 10-та  Mr. Green
не знам кво точно ги озори толко дамите пустото зелено  Thinking Joy

да избутаме седмицата, да, на мен ми е и стратегическа, не смея да си легна, че от утре или има отговор, или съм нелла мерда  #Crazy

междувременно, така съм цяла вечер http://dalvivo.negramaro.com/ и ми е много гот  Sunglasses

# 128
Не знам дали съм ви казвала, но познавам лично Негроамаро, един път се запознах с тях в Рим!  Crazy

# 129
  • Milano

1. да!  Mr. Green аз съм дискретно присъствие, снабдено с банкомат  Laughing
2. тя знае много добре - докато е в мойта къща и плащам аз, ич не ме е еня за пълнолетието и' . като започне да си плаща първичните нужди, мож да обсъдим какво и е позволено  Crossing Arms

Joy

Чудя се дали това не е универсален отговор? Mr. Green
Аз също такъв получих (навремето), затова питах. Laughing

не знам кво точно ги озори толко дамите пустото зелено  Thinking Joy

Ми завист, бе. Laughing (бъзик е естествено, да няма пак обидени, че не ми схващат хумора).

Незнам пречупване ли или не на светлината, но факт е, че са много хубави светлите очи...не споделям същото мнение за косата обаче . Laughing

# 130
  • в едно миланско село

Незнам пречупване ли или не на светлината, но факт е, че са много хубави светлите очи...не споделям същото мнение за косата обаче . Laughing

а с'а косата! Joy Joy

значи, тая феста а сорпреза на щерката вече ми лази по нервите. приятелките и' я организират, обаче, естествено, тя като не знае иска да празнува и кани хората  Mr. Green
излъгах я, че аз ще и' резервира, за да избегна момента, в който предплаща нещо някъде, където няма да отиде. да не говорим, че тя кани за събота, а купона е в петък.
требва да следим кого кани, за да му се обадим после да предупредим, че е друга организацията  ooooh!
дано да не пропуснем някой в цялата калабала  #Crazy Twisted Evil

# 131
Уф, ми то трудна работа била твоята.....
Получи ли отговор? Че ме заболяха палците да стискам...

# 132
  • в едно миланско село
Уф, ми то трудна работа била твоята.....
Получи ли отговор? Че ме заболяха палците да стискам...

не съм  Sad
принципно уговорката не беше за днес, а за тази седмица, но аз некак си се бях настроила, че днешния ден ще е решаващ, още повече, че според каквото си казахме на интервюто, бързат да приключат с избора  Rolling Eyes
толкова бях нервна, че даже си пуснах пермессо и си тръгнах наобяд, напрежението ми идва в повече в момента  Confused

# 133
дамите просто споделиха любопитен нАучен факт, драмите не са от дамите Simple Smile

Феиам, продължавам стискането на палци, значи. за РД ме заболява главата само да го чета това, какво остава да съм в организацията му  Mr. Green Но няма как веднъж се става на 18!

От вчера съм заседнала пред Даунтън Абби и направо сънувам вече сервизи за чай и добри обноски. Grinning

М/у другото имам очи като маслини и вежди като гайтани, кожа като на бяла кадъна и ако бях и стройна като върбичка щяха да ме възпеят в народни песни  Mr. Green  за съжаление съм баобаб. това ви го казвам на 3 коктейла -  не го взимайте на сериозно, но да сте наясно, че не ща зелени /сини или пембени очи:)
Виж ако някак си м/у нас с мъжа ми се появят някакви рецесивни алели забравени  в генофонда детенце с червена коса ще бъда най-щастливата на света:)

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 21:21 от 10 cent

# 134
какво му стана на този форум , голям хаос е новата 'визия"

Общи условия

Активация на акаунт