Банята - 20-та тема

• 130 556
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 60
  • Sunshine state
Снежана,много ми харесват банята и тоалетната.  Heart Eyes Направо ми се прииска да ви дойда на гости с тази хубава тоалетна-много уютно изглежда. Мивката в банята също ми хвана окото. Със здраве да си я ползвате!  Hug
П.П. В сайта,където си качила снимките,цъкаш с десния бутон на самата снимка и даваш "Копирай адреса на изображението",след което го пействаш тук и избираш "Вмъкни изображение". Така ще ти излезнат директно в мнението снимките.  Peace

# 61
  • София
SnejanaRZ    много красива баня.Със здраве да е използвате.

# 62
страхотна е Simple Smile

Добре дошли в двадесета тема за нашите бани!

Тук са предишните ни теми:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

# 63
СНЕЖАНА,честита баня,много е хубава!Само  кажи,какво командваш от тоал. чиния,не съм виждала такива,явно много съм изостанала Embarassed Embarassed

# 64
  • София
demmy26, благодаря ти за отговора. Аз мислих, че от БГ фирма си я взела  Grinning  Страхотно е станало! Тези камъчета са невероятни, но не задържат ли вода и съответно не става ли после мухъл?  Rolling Eyes  Или е запълнено пространството по някакъв начин...  

SnejanaRZ, страхотна е банята! Със здраве да си я ползваш! Прекрасно се е получило, но и аз се присъединявам към въпроса на IKAFETO!    Blush

# 65
  • Sofia
http://tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&pg=1&gr=1&am … romo=0&id=354

Доста е спаднала цената,лятото бяха около 800лв.подобни,някаква пловдивска фирма ги внася и монтира.
Позамислям се дали да не си сложа такава седалка Thinking
Снежана,моля те да споделиш дали си доволна,удобна ли е...вие ли си я монтирахте или майстор?
Лятото в един хотел пробвах,но нещо не ми беше много удобна,много малка,не е като стандартните размери,и седеше някак повдигната,не прилепваше плътно за гърнето,скърцаше...иначе си е кеф  Wink

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 22:06 от Doli

# 66
SnejanaRZ, честита баня изглежда много добре! По-удобно ли е бидето и тоалетната да са на едно място, че се чудя кой вариант да избера за нашата баня?

# 67
  • Оптимист по принуда
demmy26, благодаря ти за отговора. Аз мислих, че от БГ фирма си я взела  Grinning  Страхотно е станало! Тези камъчета са невероятни, но не задържат ли вода и съответно не става ли после мухъл?  Rolling Eyes  Или е запълнено пространството по някакъв начин... 

Като се прибираме в бг почти нямаме време за обикаляне по магазини, а си правим всичко малко по малко. Затова някои неща като тоалетната, мивката и душ-кабината ги поръчахме, докато сме в УК и си ги пращаме за бг. Относно камъчетата- от Баумакс Пловдив са, като мм направи специална водоустойчива замазка под тях и не е фугирал още, затова стоят така с дупки м/у тях. А отгоре ще се намажат с безцветен материал, който също е изолиращ и не позволява поемането на вода от камъка. Надяваме се като е завършено да нямаме проблеми.

SnejanaRZ, банята е супер  bouquet

# 68
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, искам да попитам в кой от софийските магазини за бани има най-голямо разнообразие от изложени мивки за баня? Аз съм от Пловдив и търговците тук си предлагат повечето от стоката на каталог, а на мен ми се иска да видя на живо преди да купя, затова се насочих към София. От разгледаното в нета ми се струва, че в магазин X-tra има доста изложени мивки. Така ли е или има и други магазини? Благодаря предварително  bouquet

# 69
Благодаря ви много момичета - благодарение на темите за банята от този форум стигнах до този резултат. Черпих идеи и ползвах опита на  преминалите този не лек път - направата на баня и тоалетна, особено докато се ползва жилището. За банята исках плочките да са такива, по които не личи особено варовика - мисля, че избрах такива, докато за тоалетната харесахме първо тези плочки и съм много доволна от тях. В тоалетната сложих механично биде - то е отделен капак, свързан с топла и студена вода - ами много хубаво нещо си е. Просто при нас нямаше място да е слага отделно биде и реших, че това е компромисен вариант. Другото, което не зная дали се вижда на снимките е по-ниското ниво там, където е душа - както писах имаше план на по-високата част да има стъклен параван, но и без него ще я караме. Радвам се , че имам одобрението на толкова хора - ако има нещо с което да съм полезна на някой - да пита.

# 70
Да допълня само - Доли е сложила линк към бидето - удобно е с бавно падащ капак и седало - тоалетната чиния е Сева дуо на Идеал стандарт - висяща - много съм доволна. Мивката държахме да е голяма, тъй като предната ни беше такава и избрахме тази на Рока - 65/53 см. Много съм горда с батерията на мивката - на Грое - много хубаво нещо си е, докато на душа имах малко проблеми с температурата на водата - отстранихме го почти, но има още какво да се желае - той е на Видима.

# 71
  • Berlin
Моля да ме ориентирате за магазини за плочки за баня в София, в които има и разнообразие, и наличности. Simple Smile Утре спешно трябва да си намерим плочки и не разполагаме с време да чакаме доставка.

# 72
SnejanaRZ, честита баня изглежда много добре! По-удобно ли е бидето и тоалетната да са на едно място, че се чудя кой вариант да избера за нашата баня?
Няма нужда от такива с капаци, вече се продават и такива с вградено биде. Нашата е такава, а до нея си е смесителя му.  Peace

# 73
Атлас - може ли снимка на тоалетната ви си вграденото биде - иска ми се да видя дали е това, за което си мисля.

# 74
Като на тази е.

Общи условия

Активация на акаунт