Коледа 2013 - тема 4

• 80 412
  • 570
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, бясна съм.. взех си от маслото в Пени, което е на промоция - отвратително е.... а взех 10 пакета, защото друг път съм оставала много доволна. Сега фуча като хала из нас и се чудя какво да го правя. Първо си мисля, че е по-малко от 82 %, а освен това е миризливо  Sick Дайте идея или 26лв заминават в коша Sad

Ето това е маслото:

По принцип това е хубаво масло, но явно 'повредата'  е в Пени. Сигурно не случайно е на промоция. Провери срок на годност и върви се разправяй там. Не знам какво друго можеш да сториш.

# 286
  • Бургас/Пз
Пепи, имаш прав0 в 7-дневен срoк да гo върнеш  Peace

# 287
Пепи, имаш прав0 в 7-дневен срoк да гo върнеш  Peace

Точно това щях да напиша! Peace Или да сезираш "Агенцията за защита на потребителите", ако ти направят проблем в Пени.

Идвам да ви похваля един страхотен крем, с който напълних една торта миналата седмица, но сега използвах за залепване на меденки и станаха супер! Млечен шоколад - разтопен и сирене "Рикота" няма такава вкуснотия.   bouquet

# 288
tony_st, какво е съотношението шоколад/рикота?

# 289
tony_st, какво е съотношението шоколад/рикота?

Едно към гьотере Simple Smile Май сложих около 120 грама млечен шоколад /1 шоколад и още малко останало яден от децата/и една кутийка Рикота - сега видях, че е 250 гр. Докато се разтопи шоколада леко да се охлади и се добавя сиренето и се разбърква. Стяга още малко в процеса на изстиване. Peace

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 15:26 от Tony_st

# 290
  • Пловдив
Момичета, благодаря за съветите за маслото. Мъжа ми пази бележката и още утре ще се опитаме да го върнем.
Взех много, защото никога не ме е подвеждало и винаги е било с отлично качество, а покрай тортите и сладките 10 пакета щяха да изхвърчат за 10 дни.

# 291
  • София
Хайде да си покажа къщичката от Лидъл https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201226722729884&se … ype=1&theater

# 292
Утре смятах да ходя да си купувам от маслото в Пени, но сега се чудя...... newsm78
Възможно ли е да не е било съхранено както трябва  затова така да е станало и дали навсякъде е такова? newsm78

# 293

zllate много красиви  меденки, браво! Peace И линцерите ти са толкова фини!

*sve* благодаря ти! Много красиви и фини са сладките ти! Браво на теб!

kiara69, ако ти остане марципан, ето идея за бонбони- Празнични бонбони от бадемов марципан.Тази година също правих, точно с марципан от Лидъл, дори този, облечения в шоколад.Но подарих бонбоните и нямам актуална снимка. Изглеждаха по същия начин.

Здравейте! Имам един пакет типoвo брашнo, дали ще станат меденки с негo??? Да гo смесвам ли с другo ?? Акo имате рецепти с такoва ще съм ви мнoгo благoдарна  Hug  bouquet

Ани, опитай, ако искаш тези - аз често ги правя и с ръжено брашно.

Момичета, някоя от вас беше писала, че в меденките е сложила какао. Съжалявам, но не си спомням колко е количеството, намалява ли се брашното. Ще съм благодарна, ако някой с опит сподели. Hug

аз почти винаги слагам какао.И в моята рецепта не отнемам брашно. Плетени ръкавички

Можеш да направиш и половин доза, за да провериш дали ще ти допаднат - с 200 гр брашно .На мен много ми харесват, защото страшно бързо се правят. Тестото не лепне .

Най-вкусните портокалово-шоколадово-бадемови мъфини

# 294
  • Сливен
Утре смятах да ходя да си купувам от маслото в Пени, но сега се чудя...... newsm78
Възможно ли е да не е било съхранено както трябва  затова така да е станало и дали навсякъде е такова? newsm78

Нищо му нямa нa мaслото,моите рохлички ги нaпрaвих с него и сa много вкусни.Кaкво точно не ти хaресвa? Относно връщaнето нa стокa 7 дневен е срокa когaто прaвите онлaйн покупкa.

# 295
Portokalche, всичко е прекрасно  Hug
Desiia, страхотни къщички! Племенничките ти ще са много доволни!
Петяя, и твоята къщичка се е получила отлично, много ми хареса!
BiankaD, благодаря за идеята  Hug А ти ползвала ли си Лидълския марципан на калъпчета, който пуснаха тази година? Снощи оцветих две пакетчета, получиха се хубави цветове, точеше се лесно, не залепваше и аз бях много доволна. До момента, в който реших да го опитам този марципан... няма такава гадост  Sick Отвратителен на вкус, нищо общо с другия, който продават, с шоколадовата глазура. Зарязах го в хладилника, ще му мисля друго приложение, нещо за украса, което няма да се яде. А мъфините са прекрасни и явно много вкусни. Май ще си ги запиша за Нова година.
Аз снощи направих Двойно шоколадовите напукани снежни сладки, много вкусни! Както ги нагънахме с детето, можеше и да не остане нищо за Коледа  Laughing
Скрит текст:

и украсих още малко меденки
Скрит текст:
Скрит текст:
Ето ги и Коледните бастунчета от преди няколко дни
Скрит текст:
На всички усмихнат ден, а на работещите - лека работа   bouquet

# 296
BiankaD, много ти благодаря за отговора.  Hug   bouquet

# 297
Момичета, благодаря за съветите за маслото. Мъжа ми пази бележката и още утре ще се опитаме да го върнем.
Взех много, защото никога не ме е подвеждало и винаги е било с отлично качество, а покрай тортите и сладките 10 пакета щяха да изхвърчат за 10 дни.

Ползвах същото масло,супер си е и си мирише на масло.не го купувам за първи път.В Пени беше на промоция преди месец 2 лв.1 бр.
Доволна съм!Беше си в срок на годност .Направих 3 дози от Рохличките

# 298
Наистина е така,красота след красота показвате момичета!  bouquet
BiankaD, zllate, kiara69, mimi0585, catty m, чудни сладки!
Аз днес направих ванилените кравайчета на Наталина,като използвах смлени бадеми вместо лешници или орехи.Не знам какъв трябва да е вкуса по принцип,но така много ми харесаха.Направих и арменски сладки,използвах сладко от череши и сладко от ябълки с канела,защото нямах локум.

newsm51 newsm51 newsm51 Благодаря ти за идеята!Питах преди седмица някой пробвал ли е вместо локум да сложи сладко и никой н еми отговори.Още днес ще ги направя със сладко от череши и вишни!

# 299

Просто отвори леко пакетчето и го помириши. След лош опит с кайма, вече преглеждам дали е ок.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт