Отговори
# 285
# 286
  • някъде из Врачанско
 Hug здравейте, дано оцелеем в този си вид,моля профи да ми прати документа, само да се чудя на коя версия  е сътворен, писах ти на лични още следобяд ама още нямам отговор, моля те ,имам нужда от това четиво, и приятно гледане на ос и на любов. newsm51 newsm51 newsm51

# 287
Бурята е мноу убав сериал  Heart Eyes

# 288
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па не се спре...Reign гледаш ли го...че не си обявила олтарчета от там. Whistling

# 289
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 290
Ако не се лъжа Бурята са го дава ли по бтв преди време.

# 291
Тая па не се спре...Reign гледаш ли го...че не си обявила олтарчета от там. Whistling
не съм още,ама другите ми нали са в почивка,че може да го почна  hahaha

# 292
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Тъй!  Thinking От гледна точка на Клизмата бих казала, че засега само са ни го натикали. После ще ни пуснат и хладката вода.  Mr. Green

Павлинче, отразила съм те къз. Hug Виж си електронната поща! Peace

Моят мъж още не знае, че и тази седмица ще ме търпи всяка вечер с Черкезите  Mr. Green. Той така им вика, че Халилудко много му приличаше на черкезин.  hahaha hahaha hahaha

# 293
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Тъй!  Thinking От гледна точка на Клизмата бих казала, че засега само са ни го натикали. После ще ни пуснат и хладката вода.  Mr. Green

Моят мъж още не знае, че и тази седмица ще ме търпи всяка вечер с Черкезите  Mr. Green. Той така им вика, че Халилудко много му приличаше на черкезин.  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy

# 294
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 295
# 296
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 297
Ко нема да въртим очите бе Дидок Heart Eyes Heart Eyes? Проф,  Heart Eyes обяснява некви манипулации дет ме е страх от тях...аз за тва нема да спим и ше чакам да задуха вятъра на промяната...та да не ми се налага посещение в КЛИЗМАТА. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 298
  • някъде из Врачанско
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Мила ми Профи, нямам нищо в пощата, кой знае къде е отишло писмото ти, е отмъщават ми, щото и аз плувах в дълбокото в оназ темичка, е що така newsm78, питах ги за цензурата и все, е сега ми се губят писмата, нищо, моляа те пробвай пак, след двете серии, и от мен приятно гледане,че телевизорът ми е на долния етаж , а компютъра на втория, тренирам да отслабвам Joy Joy Joy, до после, Hug

# 299
  • Варненска клюкарка
Апокалипсииисссс smile3514

Общи условия

Активация на акаунт