365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 038
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 335
Благодаря.
Момиченцето от аватара ми прилича 1:1 с дъщеря ми  Mr. Green

# 1 336
На този ден преди една година живота ми се промени завинаги, дали за добро или лошо - времето ще покаже.
Помня как седях до прозореца и гледах навън. Грееше слънце както сега, но имаше и много натрупан сняг. Стоях и си мислех: "Ами сега? Какво ще стане?".
Много ми се иска това да е вярно:

Често се налага да бъде тъй, Сам, когато над щастието натегне заплаха — някой трябва да се откаже от него, да го загуби, за да го запазят останалите.

Властелинът на Пръстените - Толкин

# 1 337
Мисля,че колкото повече излизам и се забавлявам,толкова по-осезаемо чувствам самотата в живота си.Не е логично,но така го усещам.

# 1 338
Мисля,че колкото повече излизам и се забавлявам,толкова по-осезаемо чувствам самотата в живота си.Не е логично,но така го усещам.
Логично е !
Нещата, които запълват дупките обикновено не са навън , а вкъщи Simple Smile

# 1 339
  • Където си поискам:)
Истината е,че явно вече не мога да пазя диети и спорта ми е труден. Колкото повече одъртявам толкова повече ме мързи.. Обичам да ям това е Embarassed И в следствие на това не всички дрехи ми стоят добре и за това обичам да си купувам обувки Whistling Sunglasses

# 1 340
Скрит текст:
Мисля, че ако някой ден се омъжа, което едва ли ще се случи, но все пак АКО стане, няма да е по любов..Смисъл, няма да го обичам този човек. По-скоро като приятел, познат, човек с кого мога да живея под един покрив, да се забавлявам... Но да го обичам, любов, както при един мъж и една жена....Не ! Мисля, че не мога да  обичам повече никого. Имам чувството, че ако някой ден се омъжа ще използвам този човек... Много ми е странно..  Sad

# 1 341
И аз така си мислех преди време- преживях си голяма любов, никога няма да се влюбя така  пак- е случи се, все едно срещнах сродната  си душа- "аз" от другия пол...   Wink
Сега пак ме навяват подобни мисли, но от друга страна знам, че е един вид депресия, защото не съм била с нов мъж от 100 години. Забравила съм емоциите и пеперудите в стомаха от първоначалното влюбване Blush. Все някакви скучни досадници, нищо заинтригуващо на хоризонта  Crossing Arms

# 1 342
Скрит текст:
Мисля, че ако някой ден се омъжа, което едва ли ще се случи, но все пак АКО стане, няма да е по любов..Смисъл, няма да го обичам този човек. По-скоро като приятел, познат, човек с кого мога да живея под един покрив, да се забавлявам... Но да го обичам, любов, както при един мъж и една жена....Не ! Мисля, че не мога да  обичам повече никого. Имам чувството, че ако някой ден се омъжа ще използвам този човек... Много ми е странно..  Sad
По време или непосредствено след първата любов всеки си мисли така. Но после минава време, сменят се сезоните, хората порастват и осъзнават, че това далеч не е така.
И аз бях по същият начин на 17-18, когато се тръшках от любов по човека, разбил ми сърцето, крайно убедена, че повече никога няма да обичам друг.
Е, голямо облекчение си е да се отърсиш от чувствата си към даден човек.
Споделям и една сентенция, която винаги ми е харесвала: "Цялата магия на първата любов се състои в това, че все още не знаеш, че след нея ще има втора." Wink

# 1 343
Вие ги знаете по-добре нещата, доверявам ви се..  Hug Wink

# 1 344
 Толкова много исках да съм с този човек. И съм.

Но се чувствам ужасно. На всяка среща става едно и също- аз губя нещо материално ( пари, др. аксесоари, чанти.... ooooh!) а пък той се наранява (или аз го наранявам без да искам, или той се перва някаде  Tired). А после след срещата, колкото и да ми е хубаво с него, се чувствам някак си странно празна, не мога да си спомня самото преживяване, т.е. спомням си всичко отлично, но самото чувство го няма.....Днес закусих сама в кафенето където бяхме вчера. Е, нямаше мисъл от рода на
"Господи, вчера бях тук с него и се смеех на шегите му. Колко хубаво ми беше". А такъв род мисли винаги е имало дори и да са свързани с човек, който само харесвам....
Това  не означава ли че всъщност не е подходящия човек?!

# 1 345
Означава.

# 1 346
Мислех, че забравям бившия, че ми минава. Сънувам го!  ooooh!

# 1 347
  • Лутаща се
Аз пък за първи път от както е починала свекърва ми, близо 9 години я сънувах.
Това същество, с което не се понасяхме ............... да присъства в съня ми  #Crazy #Crazy #Crazy

Че и имаше претенции за дъщеря ми. Тя вече е на 22, но в съня ми беше дете, живеех отделно от тях, вероятно бяхме разведени с мъжа ми и бях отишла на посещение. Значи детето е останало при баща си  newsm78 Нямам представа защо сънувах този сън  newsm78

# 1 348
За 1ви път отворих тази тема и стигнах едва до 12 страница,когато нещо ме зачовърка да пиша.Живея с мъжа ми и дъщеричката ми в чужбина.Понякога плача.Чувствам,че един ден ,когато загубя най-близките си хора,ще съжалявам,че не съм била до тях.Не си говоря със сестра ми,а тя ми беше най-близката приятелка.. това ме убива.Обичаме се с мъжа ми,мисля че той е човека  за мен,но понякога има периоди от живота ни,през които се страхувам,че различията в характерите ни един ден ще ни разделят.Страхувам се.После се стягам,давам си сметка какво имам тук и сега.Давам си сметка ,че това е моят живот и съм задължена към себе си да съм щастлива,защото животът е прекалено кратък.Прегръщам дъщеря си и съм благодарна,че я имам.Прегръщам мъжа си и му казвам ,че го обичам ,макар да ме е наранил дълбоко и никога да не ми се извинява.. Казвам на близките си ,че ги обичам и просто затварям тъмната страница.Някак си затварям очите за страховете си.Защото ,каквото и да се случи занапред,трябва да живея тук и сега и да се радвам на това ,което имам.Ще отворя скоба,за да ви разкажа историята на една жена,която срещнах тук.. потресена съм и съм възхитена едновременно.Тя е на 34,със 7 годишен син.7 години брак с човек,който я е подтискал,наранявал,обиждал,тормозил и тя се решава да го напусне.Има развод от една година.Бори се сама със живота,много й е трудно.Често плаче ,защото се чувства безкрайно сама.Срещна човек,който сякаш й е сродната душа.Излизаха няколко месеца,той я нараняваше,опитваше да прекъсне връзката,но тя не се отказа.Макар да изглеждаше глупаво,наивно.. беше ми странно как жена на 34 се унижава,за да бъде с някого.Разбра за него ужасяваща тайна-той е наркоман на хероин от 2 години.Всичко й се изясни.Беше объркана.Всеки друг би се ужасил до толкова,че на секундата щеше да прекрати.Тя ми каза: "Един живот живеем,нещо ме тегли натам,не мога заради предрасъдъци да зарежа всичко,страх ме е че ще съжалявам до края на живота ми."Прие го.Каза му,че иска да му помогне.На пук на всякаква логика и страхове ,тя дори го прибра в собствената си къща при детето си,за да му помогне да спре.Той й обеща,че ще опита,че иска да я направи щастлива.Сега са на място двамата,където започна процеса.Това ви го разказвам,за да си дадете сметка,че има ситуации,в които най-логичното решение не е най-доброто решение.Смятам я за глупава,безотговорна и същевременно й се възхищавам и я смятам за много смела,заради тази ситуация.За първи път изпитвам толкова контрасно мнение за някого.Може да е голяма грешка всичко това,но може и да бъде безкрайно щастлива със сродната си душа до края на живота си.Не се отчайвайте.Търсете си щастието,радвайте се на това,което имате!Винаги ще има неща,за които ще съжаляваме,които ще надничат от миналото и ще ни тормозят,но аз вярвам силно,че за всяко нещо си има причина и че това,което се случва,трябва да ни се случи,за да ни научи на нещо.Дано да е така!

Хубаво е човек да вижда хубавото в живота си..не само проблемите..които го спохождат...мисля си...ако (примерно) нещо във връзката ми не е по филмите ....значи не сме един за друг..а то всъщност...винаги ще има проблеми в живота ни ...затова си казвам...по-добре това...отколкото нещо по-лошо..то така или иначе нещо си ще куца.
Обаче трябва да знаем че можем да променим нещата ако нещо стане нетърпимо...но първо трябва да си направим сметка дали след промяната ще ни липсва нещо....дали ще загум нещо...без което не можем.... newsm78 (унесох се)

# 1 349
  • на брега на морето
Естел, Скарлет, когато сънувате неприятни сънища веднага ги наречете за нещо хубаво, колкото и парадоксално да е. Ако вярвате в такива неща де  Blush

Общи условия

Активация на акаунт