365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 038
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 425
  • на последния етаж
Самсара, много мъчно ми стана като прочетох поста ти!  Cry Hug
Догодина с удоволствие ще ти изпратя мартенички! Честита Баба Марта и прегръдки на малката Прекрасница!

След около месец имам тежък и мнооого важен изпит. Не се чувствам подготвена, а трябва да го взема! Много много се притеснявам...  Confused

# 1 426
  • При семейството си
По ред, лични причини, днес ми е един от многото тегави дни. Усещам, че пак изпадам в някаква депресия.

# 1 427
Скрит текст:
Мисля, че ако някой ден се омъжа, което едва ли ще се случи, но все пак АКО стане, няма да е по любов..Смисъл, няма да го обичам този човек. По-скоро като приятел, познат, човек с кого мога да живея под един покрив, да се забавлявам... Но да го обичам, любов, както при един мъж и една жена....Не ! Мисля, че не мога да  обичам повече никого. Имам чувството, че ако някой ден се омъжа ще използвам този човек... Много ми е странно..  Sad

Случайно попадам на тази тема...но това все едно аз съм го писала. Мисълта, че не мога да обичам, ме тормози всеки ден...
А днес плаках...на филм (и все по-често ми се случва)

# 1 428
Вчера в един магазин купувах нещо като изчаквах една жена да си избере и аз бях след нея. Тя си взе каквото искаше и застана отстрани докато аз избирах покупката си. Помислих, че чака някого. Оказа се, че чака мен. Никога не съм я виждала, или поне нямам никакъв спомен. Нарече ме по име и попита дали съм аз. Аз бях. Simple Smile Оказа се дъщерята на случайна позната, с която имах служебен ангажимент в рамките на 10 дни преди 20 години. Виждала ме е през това време веднъж за по-малко от час и аз съм била със сценичен грим. Стъписах се, че ме позна и че въобще ме помни.
Много харесвах майка ѝ и попитах за нея. Починала е миналата година... Sad а толкова често през тези 20 години съм се сещала за нея, макар да не я видях никога повече след онези 10 дни през 1994-та. Почувствах се особено. Още ме държи.

# 1 429
Вчера разбрах, че имам 10-годишна полусестра. През цялото това време всички са знаели освен майка ми и мен. Коментарът на баба ми беше: "Какво толкова, това са нещата от живота...". #Crazy

# 1 430
Самсара, много мъчно ми стана като прочетох поста ти!  Cry Hug
Догодина с удоволствие ще ти изпратя мартенички! Честита Баба Марта и прегръдки на малката Прекрасница!

След около месец имам тежък и мнооого важен изпит. Не се чувствам подготвена, а трябва да го взема! Много много се притеснявам...  Confused

Лита, много ти благодаря  Hug

От мен силни прегръдки и стиснати палци за изпита, ще се справиш  Hug

# 1 431
Вчера разбрах, че имам 10-годишна полусестра. През цялото това време всички са знаели освен майка ми и мен. Коментарът на баба ми беше: "Какво толкова, това са нещата от живота...". #Crazy

Hug няма нищо лошо, но...лъжата боли.

# 1 432
  • София/Варна
Адски ми е криво днес. Разбраx нещо и много ме заболя. Усетиx буквално как любовта за секунди се превръща в омраза. Тайна е. С никого не съм споделила и се правя, че нищо не се е случило. А се оказа, че съм отдавала надежди на нещо, чиято съдба отдавна е била решена, естествено без да бъда аз уведомена.

# 1 433

Hug няма нищо лошо, но...лъжата боли.
Няма нищо лошо, освен че майка ми и баща ми не са разведени и досега той съвсем спокойно, без всякакво угризение на съвестта, си е водил двоен живот. На всичкото отгоре явно колкото се е грижил за мен, толкова и за другото дете (тоест почти никак). Най-несправедливо е спрямо майка ми, тъй като през всичките тези години тя отдаде живота си на мен и живееше с надеждата, че можем да сме истинско семейство, а баща ми не направи нищо, за да я освободи и честно да й признае, че няма да го бъде, да я остави да има свой живот. Чудя се и на жената, родила детето: с какъв акъл го е направила, знаейки, че този човек е семеен и има вече 10-годишна дъщеря (със сестра ми явно имаме 10 години разлика). Е, сега и тя е самотна майка, а детето й си няма истинско семейство, както впрочем тя ме е лишила от моето, когато бях на същата възраст. Както и да е, просто трябваше да споделя...

# 1 434
Скрит текст:
Мисля, че ако някой ден се омъжа, което едва ли ще се случи, но все пак АКО стане, няма да е по любов..Смисъл, няма да го обичам този човек. По-скоро като приятел, познат, човек с кого мога да живея под един покрив, да се забавлявам... Но да го обичам, любов, както при един мъж и една жена....Не ! Мисля, че не мога да  обичам повече никого. Имам чувството, че ако някой ден се омъжа ще използвам този човек... Много ми е странно..  Sad

Случайно попадам на тази тема...но това все едно аз съм го писала. Мисълта, че не мога да обичам, ме тормози всеки ден...
А днес плаках...на филм (и все по-често ми се случва)
И друг път съм го писала в темата,но и аз мислех така за себе си.Тайната е,че преди си мислех,че съм против брака.Е,осъзнах,че искам да се омъжа,но за един точно определен мъж и никой друг.С всички останали съм против брака.

# 1 435
Кюнегонд, права си за всичко. За съжаление напоследък чувам все повече истории за мъже, водили двойнствен живот, не говоря за изневяра, говоря за паралелни семейства. Не знам как го правят, не знам как жените не усещат, защото жените сме много сетивни и всичко се усеща. Аз лично прекратих отношения, в които се чувствах страхотно, в момента в който заподозрях и паралелна връзка. Не исках да питам, усещах ... Прегръщам теб и майка ти  Hug, на нея желая много сила, а на теб да срещаш само стойностни мъже. Има такива...сигурна съм.

# 1 436
Доволна съм, че направих това, за да се разсея от разрушителните други мисли! Не изпитвам и капка гузна съвест и на секундата бих го повторила отново. Embarassed Grinning И точно тук е проблемът: за една нощ се привързах толкова към този човек, че ми се иска да го "усещам" отново и отново! Винаги става така и се чудя кога наú-после ще изживея нещо хубаво, което ще ме топли повече от 24 часа...защо винаги страдам след прекрасни неща за това, че са свършили?? Confused

# 1 437
  • София
Е, как с какъв акъл! С най-старата женска заблуда - "той не е такъв", "жена му не го оценява, затова той й кръшка", "с мен ще е различен".

# 1 438
Мислех, че след като драпах няколко години до позиция, до ново ниво в образованието ми, след успешно завршена степен и то доста висока, че няма да пожелая да продължа напред, а ще вляза главно в бизнес сферата...но се оказа за пореден път...че съм много по-амбициозна отколкото предполагам...това явно е било тайна и за мен. Защото бях преустановила проекти, разработки, всичко под този знаменател...докато днес не осъзнах, че се информирам, пиша, подготвям екип...продължавам и последния месец съм го мислела и съм гледала новите полета!
И то продължавам да дерзая яко на двата фронта...няма отказване...тайната е, че не изглеждам упорита и амбициозна...никак. Но предследвам и драпам до откат...и без прошка.

# 1 439
  • София
Усещам се почти себе си. В момента съм с човек който ме прави щастлива, не смея да го призная пред себе си дори. Ще видим докога ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт