Догодина с удоволствие ще ти изпратя мартенички! Честита Баба Марта и прегръдки на малката Прекрасница!

След около месец имам тежък и мнооого важен изпит. Не се чувствам подготвена, а трябва да го взема! Много много се притеснявам...

Оказа се дъщерята на случайна позната, с която имах служебен ангажимент в рамките на 10 дни преди 20 години. Виждала ме е през това време веднъж за по-малко от час и аз съм била със сценичен грим. Стъписах се, че ме позна и че въобще ме помни.
а толкова често през тези 20 години съм се сещала за нея, макар да не я видях никога повече след онези 10 дни през 1994-та. Почувствах се особено. Още ме държи.

няма нищо лошо, но...лъжата боли. 
няма нищо лошо, но...лъжата боли.
, на нея желая много сила, а на теб да срещаш само стойностни мъже. Има такива...сигурна съм.
И точно тук е проблемът: за една нощ се привързах толкова към този човек, че ми се иска да го "усещам" отново и отново! Винаги става така и се чудя кога наú-после ще изживея нещо хубаво, което ще ме топли повече от 24 часа...защо винаги страдам след прекрасни неща за това, че са свършили?? Препоръчани теми