Литературен спамо-чат - 3 тема

• 35 079
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Завид Crossing Arms
Толкова сте готини, че другият път ще правя ще струвам, но ще се мъча да дойда. Дано успея Praynig
Много ви се радвам Hug

# 631
Ние, които ви четем сега и сме от далече, само си преглъщаме и ви се радваме. В тези срещи има много заряд и си представям колко ви е било добре.  Heart Eyes

Аз на такива масови виждания не съм била, но съм виждала една по една две съфорумки - страхотно е чувството!!! 

В неделя ще дават "Споделен живот": http://www.btv.bg/movies/movie/839147560-Spodelen_jivot.html по книгата на Джоди Пико.

Лиляна, благодаря, че сподели за филма. Нищо, че се сополява здраво...   Cry
Ох,този филм направо ме разби! Sad

# 632
  • на североизток от Рая
 Що го гледахте, а?
 Аз четох книгата преди две години, още помня как ревах с глас. Много тежка беше, представям си филма какъв е. Гледах рекламата и ми стига.

# 633
Нели,аз не съм чела книгата,но тъй като не съм и мислила да я чета,реших поне филма да изгледам...
Много тежка тематика.  Cry

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 22:30 от nezito

# 634
  • Ямбол
Аз пък добре че гледах филма, че да разбера, защо Съдия(кучето на адвоката) го придружава навсякъде.

# 635
Нели,аз не съм чела книгата,но тъй като не съм и мислила да я чета,реших поне филма да изгледам...
Много тежка тематика.  Cry

да, и аз така. Не исках книгата, затова - филма, макар че не обичам, когато се разказва за болни деца. На няколко пъти ми идваше да превключа на друг канал, но така здраво ме беше "хванал" филмът, че не можах и докрая издържах. Много добра роля на болното момиче, трябва да видя коя е актрисата.

# 636
И аз го гледах филма по бтв като изпуснах 20 минути някъде от началото.
Много тежък филм. Не бих си причинила четене на книгата.

# 637
Много тежка тематика.  Cry
да, и аз така. Не исках книгата, затова - филма, макар че не обичам, когато се разказва за болни деца. На няколко пъти ми идваше да превключа на друг канал, но така здраво ме беше "хванал" филмът, че не можах и докрая издържах. Много добра роля на болното момиче, трябва да видя коя е актрисата.

София Василиева - страхотна роля!!!

Не съжалявам, че го гледах. Аз с годините се научих много - много да не гледам такива филми, защото знам ефекта, но не се сдържах.

Що го гледахте, а?
 Аз четох книгата преди две години, още помня как ревах с глас. Много тежка беше, представям си филма какъв е. Гледах рекламата и ми стига.

Знам, че днес и на работата ще ми зададат този въпрос, ама отговор няма. Тук стана въпрос и пръста ми сам го пусна.
Да ти кажа - аз и на филма ревах на глас!!! Мъжо по едно време ме заплаши, че ще смени канала.

# 638
Нее, аз съм последна! Чак сега си влизам, че имах разни задачи за вършене, даже ходих до офиса .

Момичета, толкова ми беше приятно да се запозная с едната част и да се видя повторно с другата, че просто нямам думи  Hug! Сега с нетърпение ще очаквам да се уговорим за следващата среща  Heart Eyes.

Виви, от пет минути не публикувам, защото се напъвам да се сетя, но успяяяяях  hahaha! Ето я книгата:

Книгата е страхотна!!!!! newsm10

# 639
Много тежка тематика.  Cry

София Василиева - страхотна роля!!!
   И аз плаках....и ММ се притесни по едно време и за малко не смети канала.... Simple Smile

Не съжалявам, че го гледах. Аз с годините се научих много - много да не гледам такива филми, защото знам ефекта, но не се сдържах.

Що го гледахте, а?

Знам, че днес и на работата ще ми зададат този въпрос, ама отговор няма. Тук стана въпрос и пръста ми сам го пусна.
Да ти кажа - аз и на филма ревах на глас!!! Мъжо по едно време ме заплаши, че ще смени канала.

# 640
  • София
Аз съм го заглеждала два пъти, понеже обожавам Камерън Диас. Но не ми понасят драмите напоследък, достатъчно труден е живота, просто нямам сили за още натоварване. Избягвам го по-скоро, съзнателно, и в книги, и във филми.
Снощи за пореден път превключих на друг канал, като го видях.

# 641
Аз съм го заглеждала два пъти, понеже обожавам Камерън Диас. Но не ми понасят драмите напоследък, достатъчно труден е живота, просто нямам сили за още натоварване. Избягвам го по-скоро, съзнателно, и в книги, и във филми.

и аз уж гледам повече комедии, но все по-рядко има хубави филми и предавания и когато се появи нещо такова, просто....ММММ, не мога да устоя Laughing

# 642
  • София

Да наистина е много тежък, и при мене, както при някой от вас, се случи да премина на друг канал 1-2 пъти, но се върнах и го догледах.

# 643
  • София
Момичета, аз имам навика съботно-неделно да се изключвам от нета и да се отдавам на живия живот. Съответно днес понаваксах тук с нещата.  Wink

И аз да кажа, че срещата беше суперска. Много ми беше приятно, момичета!  Hug Hug Hug

Малко бях неподготвена откъм книжки и желания съответно, като за първи път  Embarassed , но дори и в тая ситуация, си харесах една книжка от Милето, която чакам Сливката да прочете и да ми я даде!  Laughing

С удоволствие ще се включвам и в следващи срещи!  Hug

# 644
Не знам за вас,но на мен ми е много приятно в момента да свързавам никове с лица.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт