Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на частната и държавната болница за раждане?
Какво е мнението на участниците във форума за съхранението на стволови клетки?
Какви са мненията за избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на частната и държавната болница за раждане?
Предимствата на частната болница за раждане включват по-голям избор на лекар и по-персонализирано отношение. В сравнение, държавната болница предлага безплатни услуги, въпреки че изборът на лекар може да бъде ограничен. Решението за избор на болница може да зависи от предпочитанията и възможностите на бъдещите майки.
-
Какво е мнението на участниците във форума за съхранението на стволови клетки?
Участниците във форума имат различни мнения относно съхранението на стволови клетки. Някои смятат, че това е добра идея като запас за бъдеща употреба, надявайки се да не им се налага да ги използват. Други обаче изразяват съмнения и колебания относно ползата от съхранението на стволови клетки, особено в контекста на разходите за тази услуга.
-
Какви са мненията за избора на болница за раждане?
-
Какви са мненията за новата визия на форума?
-
Какви са симптомите и препоръките при разкъсване на шийката на матката по време на бременност?
Аз нищо специално за бременни не си купувам, защото по принцип си нося по-свободни дрехи и...клинове
Аз преди време пих Пробитор, защото се оплаках на АГ, че още повръщам и тя ми каза, че е от киселините (които аз не усещах като такива, както сега - парещи)...Пих ги докато свършиха и още на първия прием имаше ефект
Може да се консултираш все пак 

С помпата се чуствах като добитък, ако беше и електрическа съвсем щях да се депресирам.
Луда работа, тогава се чувствах адски виновна 
. Така че, както и предния път ще родя в държавна срещу заплащане
. Какво да се прави, трябва си уговорка, така или иначе ми казаха, че пак съм секцио. До по-късно.
Замъкнах моя мъж в H&M и за малко да купим 2 бодита, но той после се разубеди, да сме чакали 7 месец. Да бе, да! Аз няма да чакам толкова много време!
Ще видим до края какво ще реша. Но клоня евентуално към избор само на акушерка. Ако всичко е наред де, и мога да си родя нормално. 

, много хубаво да си изкарате и като се върнеш може да се пробваш да качиш една снимка тук и ние с Каролка/знам че тя няма ФБ/ да те видим като булка
. Днес бях на преглед за малко лекарката пак да пропусне да каже нещо по-въпроса , защото то при мене имало по-важни неща да се гледат, пола не бил толкова от значение, ама аз вече не издържам и настоях все пак да хвърли един поглед

Вече се оглеждаме направо за истинско коте, но сякаш не ми се иска точно в този момент, а примерно след 2 години.Тотално се изгуби коледният ми дух вече.
здравейте отново,