Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 563
  • 379
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Точно вчера реших, че мога да преглътна промените, след като запазват вида на самите теми и днес нова простотия  Tired За чий беше нужно? Отвратена съм от поведението на собствениците на сайта.

# 31
  • Бургас
никак не ми харесва новата визия.
Смачква ми фасона /за справка снимката на аватара/ и ме прави да изглеждам някак грозна  Whistling

# 32
  • Berlin
Не ми харесва, но ще трябва да свикна. Simple Smile Иначе и по-малко ще разглеждам, то е ясно, някакси дразни на очите това прекалено бяло.

# 33
Сега ако някой каже и тези, които са с експлорър как да скрият рекламите...

Първо - честита бременност Hug

После - за съжаление за Експлорър няма такива неща, доколкото знам. Confused

# 34
  • Точно където трябва
Благодаря!

# 35
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хубаво е, че всички гласували имат мнение по въпроса.

Приех го като критика  Wink
Гласувах ...
Не написах мнение, но то е: Не ми е "функционално" ... Болят ме очите ... Боли ме врата ... Излизам, за да си почина ... МъжОто ще е най-доволния непотребител на Маммата, защото няма да вися тук по цял ден Simple Smile

# 36
  • гр. София
Milka Choco Cow

Искам да сбъдна мечтата
си голяма - да бъда мама!

Местожителство:
 София

Твърдо не ми харесват промените, особено вътре в темите!
Ако има въобще някаква промяна нека да е само в началната страница, където всеки има избор да блокира каквото не му харесва.

# 37
И моят ще е от доволните Confused
Много трудно се чете,а новаците не знам,как ще се ориентират/манджа с грозде е станало тук!

# 38
Защо е това стесняване на половин екран?! Едва се вижда! Направо не мога да повярвам по колко неприемлив, неудобен, неуютен за четене начин е променен сайтът.
Идва ми моментално да изляза...

# 39
Аз съм тези, които ще влизат по рядко и ще преглеждат по малко теми. Хората като мен с проблем в концентрацията, не са мноу, предполагам, че другите ще свикнат по лесно. newsm78
Преди всичко беше четивно, прегледно, ясно, сега се 1 гледам в калейдоскоп. Rolling Eyes Всичко е разбъркано, размазано, на пръв поглед не се разбира чий е постът, чий цитатът, нема ясна граница между постовете...Фонът също прави нещата нечетивни... Tired
Беше ми забавно да гледам аватарите, сега немат смисъл, а също не се разбира подписът на кого точно е-на постът отгоре или отдолу, досадно е...
Като добавим и рекламата за неморалните кредити, изи, мизи...Бляк!

# 40
По принцип съм отворена за промени, стига те да подобряват, да надграждат, да усъвършенстват...

Последните промени във сайта и форумите тук са пълен провал - разхвърляно, досадно заради рекламите, усложнено за потребителите, абсолютно нефункционално, даже грозно на моменти. От години съм тук, скоро май ще приключа с присъствието си. Да се разхождам вортуално тук стана направо неприятно. Съжалявам, но това ми е мнението.

# 41
  • Русе/София
Подкрепям казаните по горе мнения/ако успее някой да ги види от всичката тая помия/.Форума стана ужасна ужаснотия.

# 42
Сега ако някой каже и тези, които са с експлорър как да скрият рекламите...

Първо - честита бременност Hug

После - за съжаление за Експлорър няма такива неща, доколкото знам. Confused

С някое от тези: https://www.google.bg/search?q=adblock+internet+explorer&rlz … m=93&ie=UTF-8

# 43
  • София
гласувам с точка 4 Промените ще ме накарат по-рядко да посещавам сайта! и 5 Новата визия е ужасна!

+1  Grinning

И аз.
В този си вид форума ми се струва ужасно объркан.Всичко е много хаотично.

# 44
Гласувах с: ужасен е и ще намаля посещенията /ако искам да си съхраня зрението и нормалното функциониране на мозъка  Crazy/
ПРомените са ужасни! Темите излизат с микроскопични букви на набиващото в очите ми бяло!
Освен лупа ще ми трябват и очила!
Какви са тези огромни прозорци от двете страни и отдолу: Харесай ни във фейсбук Shocked
Айде, моля, някой да ми обясни каква е логиката постовете да са минатюрни, а аватарите огромни, че нещо не разбирам? Или промените са правени от някой пубер, на който му се гледат картинки вместо да чете?

Общи условия

Активация на акаунт