ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 542
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Мислех, че след недоволството от всички , проблемът е премахнат и поне в темите се върна старият му вид, но не би . Тая сутрин - изненадаааааааа ooooh! Twisted Evil Confused

# 661
Това някаква тъпа шега ли е? Защо темите пак са в този ужасен вид?  ooooh!

# 662
  • където мечтите се сбъдват
АБЕ ЗАЩО НЕ СЕ ВСЛУШВАТЕ В ГЛАСА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ?????????
Форумът е отвратителен в този вид!Аз лично смятам да огранича силно влизанията си тук и постепенно да ги спра.Толкоз от мен  Twisted Evil

# 663
Мислех, че след недоволството от всички , проблемът е премахнат и поне в темите се върна старият му вид, но не би . Тая сутрин - изненадаааааааа ooooh! Twisted Evil Confused
newsm10 newsm10 newsm10

# 664
  • София
Повярвах, че гаврата с потребителите е отминала... Много наивно от моя страна.

# 665
И аз мислех, че след като не се харесва новия вид, ще си остане както преди, а то сега пак го сложиха.. #Crazy
Дано да е пак временно объркване и върнат предишния облик или поне като въвеждат нов вид да гледат да се харесва на потребителите  Mr. Green

# 666
  • софия
НАИСТИНА ЛИ ЗА НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА САЙТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ МНЕНИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, ЗАРАДИ КОИТО BG-MAMMA Е ТОЛКОВА ПОПУЛЯРЕН? ИЛИ СМЯТАТ, ЧЕ С НЯКАКВА МАГИЯ СМЕ ПРОМЕНИЛИ ВЪЗПРИЯТИЯТА СИ?

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!!

# 667
Не знам с какво да започна.....беше ми приятно, НО ТОВА НЕ МОГА ДА ГО ИЗДТЪРЖА  #Crazy

Пожелавам мнооого успехи на хората измислили новата визия.
Дано да успеят с това, което са намислили, но със сигурност ще бъде без мен.

BG  mamma  Bye....

# 668
Отвратително....

# 669
Защо пак го направиха...
Ужасно е, защо поне не запазиха компромисния вариант?

# 670
  • На един клон
Пак ли, беееееееее?

# 671
Не знам с какво да започна.....беше ми приятно, НО ТОВА НЕ МОГА ДА ГО ИЗДТЪРЖА  #Crazy

Пожелавам мнооого успехи на хората измислили новата визия.
Дано да успеят с това, което са намислили, но със сигурност ще бъде без мен.

BG  mamma  Bye....

+1

# 672
  • Русе/София
Преди месец имаше същата драма и тогава потребителите решихме да спрем да пишем във форума за ден,за да се усетят ония отгоре,че нещата не стават така,може би е време и сега това да се случи.

# 673
И аз съм "за" - да Спрем да пишем. Peace
Явно изчакаха да мине време и пак се пробват с новата версия.   #Cussing out

# 674
Г-н Николов, ако искате да правите информационна платформа от форума, върнете стария вид, за да има кой да пише. Съдържанието, тоест платформата, ще я правят пишещите тук, а не вие и от вас се иска да им създадете подходящи условия. Иначе няма да има ни платформа, ни форум. Не можете да налагате нещо на някой, с когото не сте обвързани с трудови правоотношения, предполагам, че го знаете. И да, аз лично не бих искала около трудовата ми биография да се шушука, че съм унищожила най-големия сайт в Бг. Помислете още веднъж! Naughty
С уважение все още.....потребител в бгмама bowuu

Общи условия

Активация на акаунт