Любители на Котки Тема 80

• 45 589
  • 786
  •   1
Отговори
# 135
  • Be realistic - plan for a miracle.
Весела Коледа на всички ви и на вашите космати прекрасници  Heart Eyes Ето по случай Коледа една сутрешна Фрея. Светли празници на всички!

Скрит текст:

# 136
Честит рожден ден на Финдъс, нацелуф на всички наши котаци и котани и честито Рождество на всички колежки (и колегата, който отдавна не е минавал  Mr. Green). Нашите юнаци се размазаха от блаженство тези дни - всички вкъщи, постоянно се готви, ох, че кеф.  Heart Eyes Laughing

# 137
  • Пловдив
Благодаря на всички, които ми отговориха! Котето е женско. Бяхме при Др Коко, би му 2 инжекции и утре сме на снимка при Др Карагьозов, имало топче в уретера Sad Утре ще докладвам! Весели празници!

# 138
Значи и при женските ставало  Cry  Приготви се за снимката, там цифрата е сериозна. И напълно ненужна в нашия случай, но кой би рискувал... Успех още един път.  Peace

# 139
 При женските може да има същия проблем, разликата е че при тях не се получава обикновено пълно запушване защото уретрата е по-широка и не е фатално, но пак трябва да се лекува ест. Успех!

# 140
  • Варна
ketival, бързо излекуване на котката!  Hug

Женя си почива в тоалетната на Магчо. Или я чака там да дойде. Crazy Няколко пъти намирам по-големи топки урина там. А между другото Женя оставя малката да ѝ яде от храната-Магито се втурва, хъска и даже ѝ замахва, а тя се отдръпва. newsm78
Скрит текст:

Магито:
Скрит текст:

# 141
ай, каква сладост  Heart Eyes

# 142
  • Karlovo
Честита Коледа на всички  Hug
Ето го и Томас ка си търси подаръка  Grinning
Скрит текст:

# 143
  • Шумен
В тази тема снимки още не съм качвала, но все не мога да го хвана малкия дивак. Снощи ми падна да го снимам в интересна поза, така спа поне 2 часа  Laughing

Скрит текст:

# 144
  • Пловдив
Ох, добре сме  Simple Smile Било само цистит. Направихме снимка 20лв при Карагьозов, Др Коко му би инжекция и каза че до днес вечерта или най-късно до утре сутринта ще се оправи. Благодаря на всички, които ми писаха!

# 145
Благодаря за пожеланията към Фин!  bouquet
Той вече е същото социално и любвеобилно коте,както преди,но все още продължава с това кървене.Хапчетата,които му давах свършиха,лекарката беше уверена,че само след две-три хапчета кървенето ще спре,но не се получава така/все пак ми е по-спокойно да знам,че няма нещо лошо при него/

# 146
Привет!
Нашата госпожица бързо й мина разгонването. Аз се бях приготвила за цяла седмица, но може би като първо разгонване... Още снощи взе отново да поиграва, а днес май вече е напълно във форма. Ама беше доста кротка като разгонена - само полежаваше, галеше се. Е, малко мяукаше. В общи линии беше доста мила.

Малката ми дъщеря /5г./ й казва :"Спокойно, Алче! Като пораснеш още малко ще те оженим. Щом толкова много искаш...."  Crazy

# 147
  • Варна
Малката ми дъщеря /5г./ й казва :"Спокойно, Алче! Като пораснеш още малко ще те оженим. Щом толкова много искаш...."  Crazy
Laughing
Смятате ли да я кастрирате Алито?

Като близнаци са с Магито. Crazy Май тоз убавец ще ни става зет, да са си лика-прилика. Laughing
Томас е много концентриран. Joy

# 148
  • Шумен
Че са и на една възраст горе-долу  Wink

# 149
Сватба ли ще имаме в темата Mr. Green
Наистина много си приличат двамата сладури! Hug

Томас май не е доволен от подаръка hahaha

Joy Joy Joy

Коледен, отегчен поздрав от Смоуки Crazy

Общи условия

Активация на акаунт