Любители на Котки Тема 80

• 45 587
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
Аз да се оплача днес от Тони-така жестоко ме издра по врата. Confused Хванах я да я погаля и какво и стана,вкопчи се в рамото ми,как се обърна така и не разбрах,аз я дърпам,тя още по-силно дере,чак щеше да ме охапе по лицето. Crossing Arms
Не смея нищо да оставям на масата. Naughty
Одеве като подреждах за вечерята и Мега се изтегнала на дивана и наблюдава и викам на ММ гледай я да не се качи.Оня ден залепвах вакумни закачалки и сложих две на печката и отидох в другата стая,а кухнята оставена отворена.Връщам се и едната закачалка я няма. Thinking
Търсихме я къде ли не-няма и няма. newsm78
На края я намерихме чак в другата стая и то под табуретката. hahaha ама падна голямо търсене,чак броих закачалките-да не би да не съм я сложила.Тримата я търсихме и се дупехме къде е отишла. Joy
Честит празник на вас и всички пухкави любимци!!!
Скрит текст:

# 121
Добре дошъл на Джинджър!Много е хубав!
Незнам дали утре ще мога да се вкл.,та да си кажа от сега- Утре Финдъс става на една година!Да ми е жив и здрав и да се оправя бързо! /не смея да се хваля,ама натам сме тръгнали Heart Eyes/

Утре,ако разреши ще го сминаме празничен Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 00:10 от red soul

# 122
Весели Празници дами!

На моите не им направих тази година коледни снимки, затова със снимките, които правих за приемните бебета на приятелка - Стерлинг, Дъчес и Лана  Grinning

# 123
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честито Рождество Христово! Весела Коледа!

Добре дошъл на Джинджър. Hug Heart Eyes Напомня ми за първия ми котарак, който носеше същото име. Sad

Честит имен ден на Женито!  Hug Heart Eyes Стейси,  Wink smile3521

Честит рожден ден на Финдъс!  Hug Heart Eyes red soul, стиснати палчета и лапи от мен и Силвестър!  fingerscrossed

Аз оставям масата. Peace Нищо по нея не представлява интерес за Сиско, а и както съм я натрупала няма да намери къде да стъпи. Laughing Пък той много внимава къде стъпва. Е, може през нощта да удари един галоп през нея, но се надявам да не спира за почесване. Joy

Хубави празници на всички! Да сте благословени вие, семействата ви и любимците! Hug

# 124
Честит рожден ден, Финдъс nbirthday !
Джинко ти желае най-вече здраве и безброй игри! Бъди послушен и носи много радост на семейството!

Весела Коледа на всички!  santa2

# 125
Весела Коледа!
Честит рожден ден на Финдъс!
Благодаря, че се включихте за разгонването! А никой ли не е чувал за медикамент, който облекчава състоянието?

# 126
  • Шумен
Весела Коледа и от мен честито на рожденика  Simple Smile

Аз поне за медикамент без странични ефекти при разгонване не знам. Прочети статийте на първа страница ще ти стане ясно за какво говоря  Peace

# 127
 Честит рожден ден на Финдъс! newsm67 Да е най-щастливото коте на света! Hug

Добре дошъл на Джинко! Британките ще направят голям отбор Laughing

MissNellie , това три различни котета ли са?

# 128
Добро утро!
Честито на Финдъс!
Добре дошъл на красивия Джинко!

Янко е добре вече. Щрее като луд Laughing Ама аз не съм доволна от калпазанина.
Пак припишква банята. У нас знаете как вони.
Надявам се това да са му последните изблици и на пишкане там, и на мирис.
Весели празници!

Скрит текст:
Опитвах се да слагам шапка на Янко, но тази работа всячески няма да стане. Не си я оставя една секунда на главата Laughing
За това - ето го, без коледна шапка

# 129
  • Пловдив
Весела Коледа! Имам проблем с Писито Sad От вчера седи в тоалетната все едно че пишка, но не пишка, после рови, излиза и след 10 минути пак...Какво му става? Смених му пясъка и пак...

# 130
  • София и Морето от време на време
Прилича ми на запушена уретра. Бягайте бързо на вет, едно, че ги боли, второ прави възпаления и е опасно.

# 131
Прилича ми на запушена уретра. Бягайте бързо на вет, едно, че ги боли, второ прави възпаления и е опасно.

Съгласна, спешно на вет, не чакайте до сутринта, особено щом е от вчера, запушването може да доведе до фатален край при мъжки котарак.

Изма, 3 са. Майка им само си ги различава. Laughing

# 132
Кетивал, 99 на сто е уретрата или поне възпаление на пикочния мехур. Но за по-сигурно ти казвам теста, който ми препоръча моя вет за проверка - сменяш пясъка в тоалетната и гледаш. Котаракът задължително ще отиде да го препикае, а ти в чистата тоалетна ще видиш дали е пишнал и колко. Аз имах момент на отчаяние, в който си сложих ръката, за да видя колко точно пиква. Имай предвид, че при запушване изходът може да е фатален, ако не се реагира най-много до 48 часа при частично запушване и до 24 часа при пълно. Успех, стискам палци.

# 133
  • Варна
На ketival май котката е женска! newsm78

Но дори и да е така аз бих я завела на ветеринар. Все пак тя си знае колко често уринира котето. Евентуално може да има запек.

# 134
Да, когато Дунди се запуши, четох в нета, че симптомите на запушване и на запек са идентични и може да се объркат. Аз помислих, че е запек и загубих един ден.  Sad  Ако е женска, явно е запек. При женските не се получава, нали?  newsm78

Редактирам се - да, женска е, Пусинка на 7 години.

Общи условия

Активация на акаунт