Любители на Котки Тема 80

• 45 584
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
Никой ли няма да ми даде съвет за разгонването?

# 106
  • Шумен
Гледала съм женска преди няколко години. Не помня колко дълго траеше периода на разгонване, май бяха 3-4 нощи. Дните си наваксваше със сън, нощите ни побъркваше с нейното "мяу - мяу- мяу". Разгонваше се на всеки 2-3 седмици. Някъде бях чела че е така до първото раждане, после се разреждали разгонванията. Аз откровено казано я "повредих" доверявайки се на ветеринаря, препоръча ми таблетки за да не се разгонва  Tired На твое място не бих дала нищо в такъв момент и ако няма да я пускам на мъжки и да отглеждам потомства бих я кастрирала. Успех каквото и да решиш  Peace

# 107
  • София
Никой ли няма да ми даде съвет за разгонването?

Толкова пъти е обсъждано, че вече ни е неудобно да пишем едно и също.  Sad Всякакви медикаменти за подтискане на разгонването са вредни за животинките. Самото разгонване, което не е завършило с бременност също увеличава риска от злокачествени заболявания. Затова се препоръчва кастрация още преди първо разгонване. Информация има в първи пост на темите. Колкото до честотата на разгонването, принципът е, че се повтаря до забременяване. Случва се да е през няколко месеца, но понякога е почти непрекъснато. Колкото е по-често, толкова е по-опасно. В темата имаше коте, което се разгонваше непрекъснато и при кастрацията ѝ на около 1 годинка се оказа, че е с безброй кисти.

Изма, чудесен е! Явно му е много удобно да лежи така!  Laughing

Как можах да забравя Маги!  ooooh! Много се смях с неочакваната ѝ "баня".  hahaha

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 16:56 от Тaня67

# 108
Здравейте!!!
Аз се чудя,защо не ми излиза темата,а то сте изписали старата и има нова тема!
Благодарение на Стейси Грей ,че се появи в една друга тема се сетих за темичката.Моите любими същества-котките. Heart Eyes
Аз също нямам нови снимки,но ще пусна две ,за да се сетите. Mr. Green
Прочетох всички страници,видях много красиви пухкавелковци,нови любимци и се посмях с историята за падането в тоалетната. Joy
Ето ни и нас:
Тони
Скрит текст:
и Меги
Скрит текст:
Весели празници!!!  bouquet

# 109
red soul - Абе да те питам, Мару не беше ли женско ?  Crazy

# 110
red soul - Абе да те питам, Мару не беше ли женско ?  Crazy

Нянам идея дори кой е Мару и защо и с какво  е толкова известен  Grinning.
Аз съм по рисунките Laughing

Щастлива и топла вечер!

# 111
Здравейте, котколюбители Laughing!
Нека и аз се запиша в темата, тъй като котките са една от малкото ми големи страсти! Обожавам ги!!!
От година и 4 месеца почти съм горд собственик на представител на британските късокосмести котки! Момченце е, казва се Джинджър - на галено Джинко. Големи емоции са с него - и всичките положителни! Към момента нито 1 бела не е направил, страшно спокоен е, грам агресивност няма в него и просто... е котката мечта Blush Надявам се догодина с бебчо, който очаквам, да се спогаждат добре.

А ето и няколко снимки да му се порадвате и вие Simple Smile

# 112
Красавец е Джинко! Добре дошли в темата Simple Smile
Ами освен благородно да ви завиждам за спокойната котка ... Нашата Стейси е една малка фурия. Това животно има толкова енергия, то не са обиколки в галоп из стаята, засилване и отскачане от стените и леглата. Отделно, че играем с нея - гонене на лазер и борба с ръкавицата, пак има енергия в излишък Simple Smile
Да не звучи като оплакване, интересно и забавно е с нея, но аз се уморявам, а тя не  Crazy

Аз съм с останала с впечатлението, че Мару е момченце  newsm78

# 113
Impatiens, благодаря!
Ние пък сме в другата крайност - "кипи" от енергия по средно 5 минути на ден, през останалото време кротко си лежи и само ни следи какво правим! И ако случайно остане самичък, се мести веднага - там, където е весело! Поне към момента съм сигурна, че няма да ни създава проблеми, че 1-2 дни я имаше дилемата "Котето или детето", но при тази ситуация ще е и двете, хехе!

А относно прословутата котка Мару, гледала съм страшно много клипове с участието му, но и идея нямам за пола какъв е.

# 114
 Британките са с лек характер по принцип. Спокойни, "аристократи" и поспаланковци. Голям е хубавец!

# 115
  • София
Цитат
24 Декември - Бъдни вечер (Малка Коледа)

На този ден имен ден празнуват: Евгени, Евгения, Жени, Благороден, Благородна, Малчо, Мален, Малена, Малин

Имаме си именници в темата! Да са ни живи и здрави Малчо и Женя! Пожелавам им дълги години спокоен котешки живот!   bigdance2   bigdance2

И аз мисля, че Мару е момченце.  Wink

Добре дошъл на Джинко!   bouquet

Весели празници на всички!  Hug

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 17:58 от Тaня67

# 116
  • Варна
Цитат
24 Декември - Бъдни вечер (Малка Коледа)
На този ден имен ден празнуват: Евгени, Евгения, Жени, Благороден, Благородна, Малчо, Мален, Малена, Малин
Имаме си именници в темата! Да са ни живи и здрави Малчо и Женя! Пожелавам им дълги години спокоен котешки живот!   
Shocked Не знаех!
Благодаря, Таничка! Ще трябва да почакам Женя да излезе от зад леглото, че с тези пиратки отвън...
Ще си я нацелувам, добричката ми, възпитана и красива пуханка.

Веднага се сетих за една съфорумка, тя си знае коя е! Да ѝ е живо и здраво името! Hug

Добре дошъл, кот Джинджър! Hug

# 117
Добре заварили на всички Hug! (от Джинджър)

Ето ме и мен в този момент:

# 118
  • Варна
Чуден е Джинко, чуден! Heart Eyes
Писенце, как ще ги забравим твоите? Мегито съм си я заплюла-падам си по кротки котки, а знам, че тя е такава! Grinning А табитата са ми слабост! Нали си имам и аз-Мила.
Позата на изминия мамин убавец е супер яка! Laughing

Я да ви питам нещо-някой от вас смее ли да остави трапезата нераздигната тази нощ? Mr. Green

# 119
Я да ви питам нещо-някой от вас смее ли да остави трапезата нераздигната тази нощ? Mr. Green
Mr. Green Стейси прави щателни проверки на масата в кухнята всяка вечер, след като я изкарам от стаята ми. Затова нищо не се оставя там. Сутрин редовно вдигам солницата от земята. А веднъж бяхме забравили варени яйца на масата и намерихме едно начупено и полуобелено в коридора - спретнала си футболна тренировка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт