Любители на Котки Тема 80

• 45 567
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Говори й успокоително, усещат тона и разпознават гласа ти. Ще излезе. После я погали и гушкай, за да не си мисли, че си я наказала нарочно.  Peace

# 76
Sway, ще й мине. Нашата Али една вечер събори чиния с храна от кухненския плот, която се разби в пода с гръм и трясък. Стресна се първоначално, а аз си казах, че тъкмо ще се отучи да се качва на плота, но не - мина й още на другия ден.
Най-мило ни е сутрин котенцето. Много е гальовно като не ни е виждало цяла нощ. Мърка и ни се радва. Но често и се разиграва доста. Като я видя, че доста откача, пускам я на терасата - да охлади страстите!  Mr. Green
Голяма е алпинистка Али. Обича по най-високите места да спи. Ще я наснимам и ще ви е покажа. А напоследък много обича да ни се качва на раменете.  Crazy Луда работа!  

# 77
  • София
Чак сега смогвам да сваля снимките от фотоапарата, за да се запиша в темата.

Скрит текст:
Децата са настанили котките в коша за пране...

...и са ги завили, да не им е студено

Нашите котета ходят в закрита тоалетна. Сложили сме едно парче картон в долната част на отвора за влизане/злизане, защото вратичката и изчезна малко след като я купихме. Сега има доста по-малко от "бентото" отвън.

# 78
Izvinqvaite za latinicata ne  znam kyde e kredora na mobilnata versiq a putuvam I skoro nqma da sedna na komp.
Za Fin  Feliway e pylnitelq na feromonen p incip e I e pod formata na sprei il I pylnitel za kontakta kato osvejitel za vyzduh. Ne prechi da se probva pomagat na mnogo kotki no me vinagi na vsichki. Drugoto sa esenciite na  Bach resque remedy capnati vyv vodata. Ako IMA neshto koeto go stresira namalete kolkoto moje osobeno pytuvane I sledvaite instrukciite na vet za ostanqlite faktori.
Sys heart murmur moje da jjvee s godini bez nikakvi problemi. Hodete na profilaktichen pregled vednyj na Edna ili dve godini. 

# 79
  • на село
Такава съм - Вземи дълбоко легенче + бентонит/силиконова тоалетна --> сипваш толкова да се запълни дъното (2-3см. дълбочина ) .
Котките се научават лесно за има-няма седмица ще се научи без проблем . Къде пишка и ака сега?  :thinking[/i]:
Семейството, от което го взехме са го научили на канала да ходи в тоалетната. След всяко пишкане/а мием с душ, препарат, подсушаваме... честно казано мъчна работа : /
Нашият си върши работата там. Чак такава хамалогия не ми е, даже ми е по-удобно. Но Цанко е кастриран. А, и не слагам след всяко пишане препарат. Къщата ни не мирише на животно.

# 80
  • Варна
Добре дошли на новите котета! Hug
Уплашено котенце аз лично бих оставила за известно време да се крие и да се успокоява. След ден-два ако положението не се подобрява, тогава ще му мисля.

У нас днес е спокойно положението, но то и малкото повече време прекарва в детската. Ноктите съм изрязала, даже и на Женя( от както отсъствах лятото, беше отвикнала и не даваше), сефте сега я хванах дащна. Grinning Мина ми мисълта на дребното да му измисля някакъв защитен костюм, с каска. Crazy Единственото хубаво в случая е, че ако съм там и видя как Мила се прокрадва към Магито, и извикам, тя спира.

МисНели, пак ще постна албумчето, нека да направя някоя нова снимка, че то расте като гъбка. Все още никой не е проявил интерес, пък то е такова добричко и гушливо. Вече е готово за ваксина и паспорт.

# 81
Стейси, дава ли ти се?  Mr. Green  Макар че три котки вече са си цифра.  ooooh!

Sway, дошло му е в повече - нова къща, нови хора, нови миризми и изведнъж - бам! Но всичко става в периода на свикване с къщата, ще му мине. Аз бих го оставила да се крие на спокойствие и никой да не го закача докато някаква нужда не го изкара само. Нека да си излезе само, а не насила. Ще огладнее по някое време и само ще цъфне.  Mr. Green

# 82
Благодаря,Мис Нели!
Мисля,че имам сериозен проблем с Финдъс-незная коя точно е причината-ремонта на сградата,който продължи безумно дълго време/ от август насам,едва мин седмица свалиха скелето и вече не се чувствам като в Биг Брадър с махащи работници,катерещи се по прозорците ми от двете страни на апартамента/.Контролирам детето да не е груба с Фин,може би му липсва това,че не излиза навън и е самотен.Ако имах възможност да му вземе другарче,може би нямаше да е такъв. Но сега трябва да оправя нещата,обаче той се държи ужасно дръпнато с мен-едва ме издържа,когато го взема у мен и го галя и започва да размахва опашката и да посяга да ме захапва и драска/ и това не е "онова"захапване,зная за него и беше друго/ и скача от скута ми и ляга на пода до мен.Обаче пък разрешава на дъщеря ми да го гали.Виждам ,че е мн тъжен и явно ми е много сърдит за нещо и не мога да спечеля доверието му  Sad

# 83
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благодаря за съветите!  Hug При нас нещата се успокоиха. Излезе сама - за да хапне  Mr. Green - после се завря под дивана, на който ние си лежим през деня. Мъжът ми по едно време се пресегна, гушна я и я сложи на любимото й място - до парното  Grinning Тя легна предпазливо и с подозрителен поглед. След малко вече спеше. Като се събуди ни позволи да я галим, после пак се настани между нас и пак поспа. В момента си играе и бесува из хола... май е добре вече. Единствено е малко срамежлива откъм мъркане сега, а преди беше трактор. Пак благодаря за отговорите!

# 84
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Привет момичета, привет и на пухкавите ви любимци!  wavey

smile3506 Малко ме е срам, че сигурно съм пропуснала поне две-три теми, ама съм си изместила фокуса, та затова.
Отчитам, като полза от новия идиотски вид на Маммата, това че почнах да ви мяркам в темата за мненията по версията. Стана ми гузно, че съм ви поизоставила, но пък се радвам, че моите Анти мама настройки сигурно са помогнали на ползващите Мозила. И ето ме пак тук.
Пардон, ето ни пак тук - аз и Силвестър /Сиско/. Негово котешейство лятоска стана на 12 годинки, ама не помня дали минах от тук да почерпя или не. Спрях да пиша защото и него го налегнаха малко проблеми, та ми беше и нервно, и не исках да внасям допълнително лоши неща в темата, и ...  Sick Както и да е. Минаха нещата, ама не мога да го възстановя да си е предишния дебелак 6,200 кила. Сега тежи около 4,500 кг и не смея да го претегля, да не излезе, че е и по-малко. Хапва си, не е спирал да си хапва, но е капризен, къса ми нервите защото се инати и не иска да си яде витамините, заинатява се понякога и на сухата храна за капризни котки. Нагъл е когато не ще да си изпапка чистото пилешко филенце. Отслабна постепенно и то преди леките здравословни проблеми. От тях просто отслабна още. Мислила съм и съм анализирала нещата и единственото заключение е, че паучовете, които предимно хапваше и обичаше са били много обем с нулева хранителна стойност. Той ядеше по три пауча на ден, отделно забърсваше всяко възможно изпросено мръвче и пак стопи и шкембе, и врат, главата му вече не е като монтирана за тялото. Ама на него не му пука. Сега, като е по-лекичък го намирам качен на места дето не ги е стигал от детството си. Laughing Нямам прясна снимка, че не успях да източа фотоапарата преди да ми го отмъкнат за студентския празник, затова се записвам със стара.
- тук е с около кило и 200 по-тежък от сега.
И не знам как са хорските котки, но Сиско никога не е ставал зимен, т.е. объл като тиква и пухен като зайче.

Прибрахме още една малка невероятно красива уличница, която след кратък няколко дневен престой при мен бе направена столичанка. Ev4etoP си я хареса и отнесе към София да си бъдат дружки с кучката Лиска. Сега все се оплаква от беладжийката.  hahaha

Бих намачкала и нащипала поименно всички мои ваши любимци, но ме е страх да не изпусна някой, или пък да напиша име на душица, която вече е минала моста на дъгата. Затова просто го направете вие вместо мен.

Ваша Профи     bouquet   

# 85
с миналата ми котка сме ползвали детско гърненце, беше се научила да кляка на него : )

Лелее, само това не бях чувала ooooh! Туй, котките, са голяма работа! Grinning
Много е хубав Пухан!

red soul, чак на мен ми става мъчно като те чета Hug Кажи на Фин, че всички много го обичаме! Heart Eyes

Lukasa & Te , как са се омотали hahaha, не можеш да разбереш колко котки има на снимката Rolling Eyes

# 86
Кажете чао на Оля  Sad

Поствам стари снимки, защото нямам нови.  Confused

Тази сутрин ми миялчеше едва, едва на вратата(сигурно, го бяха упоили..заради пътуването), но адски ми се спеше и не можах да стана. Като станах в 6, него вече го нямаше...купичката му я няма също.  Cry
Знам, че беше голям досадник, с това драскане и миялчене всяка утрин и всеки път, когато някой спи, но адски ми липсва. Ще ми липсва дори, това че ръсеше косми на всякъде, дори дългите му, остри като игли нокти...
Съжалявам, че така се разчуствах, но имах нужда са споделя.

# 87
ДжияHug

profi_1 - Остави го гладен 1-2 дена и ще видиш как ще си хапва доволно  Whistling

# 88
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ето я и Фрея Simple Smile

Скрит текст:
Току-що станала от сън, с погледа "crazy-eyes"  Grinning

Спяща...

Плезеща се  Mr. Green

# 89
  • Sofia
Мъро за сетен път ме събуди в 5.30 да му давам да яде. и после към 7 да ставам. Докато не стана не ме оставя на мира и после се лепва на прозореца да гледа навън. Страхотни почивни дни Simple Smile
Фрея е много красива и прилича на Нора, едно съседско коте, норвежка горска.

Общи условия

Активация на акаунт