Любители на Котки Тема 80

• 45 640
  • 786
  •   1
Отговори
# 150
  • на морето
Здравейте приятели ! Щастливи и честити празници !

# 151
  • София
Asha, търся ли котка на снимката?  Mr. Green Hug

# 152
В коледна ваканция съм, не ме закачайте!

# 153
  • Варна
В коледна ваканция съм, не ме закачайте!
Имаш готов инструктор по йога! hahaha

Аша как ли си е опазила софрата! Mr. Green

# 154
  • на морето
Asha, търся ли котка на снимката?  Mr. Green Hug

Няма скрити картинки ,т.е.котки - това е у родителите ми  .А там е вече ЗСК / зона свободна от котки   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing/  

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 18:50 от asha

# 155
Ето ни и нас след празниците! Даже сме качили около половин килограм, вече сме 4.00 (което е малко мъничко за възрастта и породата му, но.. какво да се прави, след кастрирането отслабна трайно и чак сега, 8 месеца по-късно, започна да качва... newsm78)

# 156
yulleto_stz,колко е сладък вашия котак.
От утре се очертава да гледаме котка Shocked.
Майката на ММ няма да има възможност да го гледа за месец-два и ще бъде при нас.Ще бъде голямо изпитание, не сме гледали досега животни. ММ казва,че котката е доста агресивна на моменти и малко ме плаши така. Моля да се включа във вашата темичка,защото със сигурност ще имам нужда от помощ. Като първа задача ще ни е в понеделник да му махат ноктите...
Ето я и нея:казва се Йоши
Скрит текст:

# 157
Като първа задача ще ни е в понеделник да му махат ноктите...

Искаш да кажеш да ѝ изрежете ноктите newsm78   Каква пухкава опашка има!

yulleto_stz , колко е голям?
Малчо много гъвкав, бе Grinning

На снимката на Аша и аз първо се огледах къде са котките Laughing

# 158
  • София
Да попитам за силиконовите тоалетни. Веднега след като се е изпишкала котката ли чистите пишканото. Питам защото на пакетите от 3,8мл пишат за 1 месец,но когато редовно чистя пишканото съм далеч това количество да ми стига за 1 месец и в тоалетната да има силикон.

# 159
Пишкането не се чисти, само твърдите се махат. В силикона има химикал, който преобразува урината така че тя не мирише. Но за месец не стига, освен ако котето не е на 2 месеца.

Това не е Малчо, а Дунди.  Laughing  Имам вече по-хубава и удобна камера и ще пускам вече повече снимки.  Laughing

# 160
Да попитам за силиконовите тоалетни. Веднега след като се е изпишкала котката ли чистите пишканото. Питам защото на пакетите от 3,8мл пишат за 1 месец,но когато редовно чистя пишканото съм далеч това количество да ми стига за 1 месец и в тоалетната да има силикон.

Не чистя пишкано. Тоалетната сменям на две седмици. След такъв период ми се струва, че почва да има лека миризма, а и изглежда ужасно.

# 161
Разбира се, Че ще ги режем - за да не драска.  Rolling Eyes

# 162
Забравих да ви покажа нашата джуджанка.
Скрит текст:

# 163
  • София
Ама, че хубави писани сте показали!  Heart Eyes

Зизу, госпожицата ми изглежда кривак.  Laughing

И аз да си платя данъка:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 11:37 от kashmir

# 164
kashmir, прав си, затова ще искам помощ как да действам със зло коте...
ММ вика:Леле, какъв автогол си вкарах, ама няма как, ще се справим някак  Laughing
Нека дойде пък да видим колко ще е лошо.Накупили сме храна,тоалетна,пясък...
Чудим се къде да я държим, мислим в кухнята и коридора, и да няма достъп до хола и кухнята.
Вие как процедирате?
Страхотни котета имате, особено ми хареса джуджанка!

Общи условия

Активация на акаунт