Домакини-25/Да посрещнем Коледа и 2014 с надежда за сбъднати мечти

• 33 331
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Ами, от 5,30 съм будна.

# 121
Привет!
Вио,честита ти принцеса с голямо закъснение!Откривайте заедно света и се наслаждавайте на всеки миг заедно!Живи и и здрави!
Набързо се разписвам,много ми липсвате.Попрочетох че и картички съм изпуснала и какво ли още не... ooooh! С тая работа се побърках,днес ми е първия почивен ден за месеца.И физически,и психически се скапах.Добре че е свекито,та ми поддържа домакинството и ми гледа чавенцето. Embarassed Да е жива и здрава!
Отивам да чета още назад,дано успея пак да се разпиша  Hug

# 122
Добро утро:-) Много спите:-)
Добро да е!Днес действително се наспах .. Grinning
Виждам, че няма кафенце - заповядайте:

# 123
Добро утро дами Hug Hug Hug Hug
Мари честит шал със здраве да си го ползваш Peace
Коконке къде си?Губиш се нещо.
Морена я ни светни и нас ,що за животно е славянския гювеч Embarassed
Вио добре дошли вкъщи ,да ви е жива и здрава и много жизнерадостна малката Дея Hug Hug Hug
Ма-ко дано всичко се нареди при мъжа ти,ММ така ,оплаква се,оплаква се,и си дойде и рече и отсече- Аз напуснах ConfusedЗа питката аз я  правя с мая,че не обичам дами е тричава,слагам само пара Whistling
Мамче благодаря за кафето   bouquet
Хортензия благодаря за картичката,ох само как ме радват тези картички,оправят ми поне малко,скапаното настроение Simple Smile
Баба Яка все и ти си намираш работа,ся пък прозорците,и всеки ден кифлички  Crazy.Браво Hug
Марчева ние си уважаваме пуйката,и за поредна ще правя,всяка година я правя по една и съща рецепта,става мозък,направо се топи в устата Whistling
Контеса се губи,да се отзове да каже как вървят нещата при тях bowuu
Тити и тя bowuu
Аз все искам да пиша,защото ми е много хубаво като си ви чета,но искам и аз да си казвам Party,но така или иначе като пиша рядко оставам забелязана,та това като че ли малко ме спира,но няма значение Sad.Ази снощи беше с 39 температура ей така от нищото,както си играха с ММ го видях доста зачервен ,кога премерих 39  #Crazy,дадох му тимпературопонижаващи и го сложих да спи,дано не е нещо сериозно.Днес ще донапазаря за Бъдни вечер,чакам майка ,татко и сестра ми на 24.12 в късния след обяд да пристигнат пред вратата,много ми е хубаво като сме заедно за празниците,дано им върви по вода,на пътя,и на ферибота,че сестра ми много я е страх от ферибота Whistling,
Ставам,приятна неделя на вас. Hug Hug Hug Hug
Ако не успея да вляза ви желая Весело посрещане на всички празници Hug

# 124
  • София
Добро утро и от мен момичета.

Щастливката, това с забелязването не си правя. Станахме мноооого, просто в един момент не мога да се сетя за всичките. И ако ти писа сутрин, а аз чета вечер, може и да съм пропуснала...  Дай рецепта за твоята пуйка, докато все още има време за избор Laughing Колко е хубаво, че идват твоите хора за Коледа - пълна къща. Да оздравява мъничето!

Добро утро, Креми! Днес ти си първа Wink

Мари, честит шал със здраве да си го ползваш.

Коконке, ако не се появиш днес, ще ти звънкам!

Морена, и на мен ми е интересно за славянския гювеч Peace

Вио, ние не бързаме. Все ще ги покажеш Hug

Ма-ко, дано всичко се нареди при мъжа ти! Praynig

Мамче благодаря за кафето.  bouquet

Баба Яка, всеки ден кифличките Joy

Марчева, последно реши ли по каква рецепта ще правиш пуйката? Че толкова прочетох рецепти, че започнах да се колебая...

Контеса, какво ново при вас? Как сте?

Хортензия, що така не спиш в почивните дни?

Морена, благодаря за поредната рецепта!

Стади, Миленка беше на кърма до 6 месеца като основно. Иначе от 3 месечната възраст й давах ябълка, банан, по-късно бисквитки... Кърмих я до 1 година и малко, дори всички каши правих с моето мляко. А с Петьо на 3-тия месец ми изчезна всичко и започнах с киселото мляко Hug

Аз ще пиша чак довечера. След 1 час излизаме с ММ да пазаруваме основни и тежки неща.
После в 16:00 сме на ЧРД на съученичката на Петьо.

Вчера до 1:00 съм готвила... В 123:30 реших, че не искам сутринта да се умирисвам на манджарата... Mr. Green Mr. Green Mr. Green И направих пилешка супа, гофрети, подготвих и нарязах всичко за руската салата - нямах кренвирши, та като се приберем ще я доготвя.

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 09:27 от luss

# 125
Добро утро.Благодаря за кафето

# 126
  • София
  remybussi
Добро утро.Благодаря за кафето

# 127
Ето Луси http://bglog.net/Zdrave/9735 ,правя вид 1.Става невероятно вкусна Hug

# 128
  • София

remybussi

# 129
  • при късмета
Добро утро,
от как не е на градина детето малко повече се наспивам.
Кака Дака, браво за изпитите. Сега като добра ученичка ще изкараш спокойна ваканцията.
Щастливка бързо да се оправя детето.
Коконче къде изчезна?
И свекър ми е болен и един приятел, който се разболява веднъж на десетилетие. Тоя грип който идва явно се кара много тежко. Дано ни подмине  Praynig По телевизията говореха, че януари щял да е с най-много заболели, ама като гледам какво става отсега  ooooh!
Дано всички са здрави за рождения ден на детето  Praynig
Отивам в албумчето да видя Баба Яка
После ще допиша, че тоя пост го пиша от 30 мин. и не мога да довърша

# 130
  • София
Здравейте!
Отдавана не съм писала, но така е покрай празници. Децата имаха тържества, малката имаше няколко коледни концерта с балета, изкарахме и един бърз вирус с малко хрема и така.
 Коконче, какво става с теб, пожела весели празници и зачезна, добре ли си?

Вио, желая ви да сте все така щастливи! Hug Представям си колко е хубаво у вас като сте четирима. Аз няма да забравя като родих второто дете всеки път като говоря и кажа"децата" а не "детето" все едно мед ми капеше от устата, щастие голямо е това!

По празниците ще сме си четиримата вкъщи. Не обичам шумните компании, а и няма на кого да оставим децата, за да ходим някъде. Но и да имаше мисля че пак бихме останали вкъщи, харесва ни така. Вероятно за един ден ще отидем да поздравим родителите си и да занесем подаръци за празника на многобройните ни племенници и ще си бъдем вкъщи . Само да сме здрави, ще си починем, ще се разхождаме и така.

Весел и усмихнат ден желая на всички!

# 131
Вио, желая ви да сте все така щастливи! Hug Представям си колко е хубаво у вас като сте четирима. Аз няма да забравя като родих второто дете всеки път като говоря и кажа"децата" а не "детето" все едно мед ми капеше от устата, щастие голямо е това!
Точно!!! Много добре си го казала  Hug
Ето я и вашата изненада най - накрая. Отново - огромни благодарности на всички, страхотни сте  Hug Hug Hug

# 132
Подаръка за Дея е невероятен.Браво момичета Hug  bouquet

# 133
Добър ден!
Страхотна изненада за малката Дея сте спретнали! Браво, момичета!
Чудя се кое е по- малкото зло- грип или конюнктивит. Confused Малкия пак се е обзавел с К., чакам ги да си дойдат. Добре че съм почивка и той ваканция, та да се гледаме.

# 134
  • София
 Добро утро!
Подаръка за Дея е невероятен.Браво момичета Hug  bouquet
Харесва ти , нали    Simple Smile Людачка го избра, страхотна е тази жена. С такъв ентусиазъм се разхождаше из магазините, че ако не беше тя, подаръци , нъцки. То лесно е пари да се съберат, после става сложното.

remybussi
[/quote]
Точно това ще правя, Щастливка!  Благодаря, че сподели рецептата. А, защо не идваш по-често при нас...драсни два реда да те "чуем".. Simple Smile
Пия кафе и се чудя от къде да я захващам.  newsm78 Нищо не ми се прави и ще си взема колата и май ще митна нанякъде... Whistling
Бонболинка минала и отминала, `айдееее и тя е в движение.
Приятно!!
Пак ще дойда, да си знаете, де.. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт