- 2 189
- На пазар
С тая работа се побърках,днес ми е първия почивен ден за месеца.И физически,и психически се скапах.Добре че е свекито,та ми поддържа домакинството и ми гледа чавенцето.

.Браво 

,но така или иначе като пиша рядко оставам забелязана,та това като че ли малко ме спира,но няма значение
.Ази снощи беше с 39 температура ей така от нищото,както си играха с ММ го видях доста зачервен ,кога премерих 39
,дадох му тимпературопонижаващи и го сложих да спи,дано не е нещо сериозно.Днес ще донапазаря за Бъдни вечер,чакам майка ,татко и сестра ми на 24.12 в късния след обяд да пристигнат пред вратата,много ми е хубаво като сме заедно за празниците,дано им върви по вода,на пътя,и на ферибота,че сестра ми много я е страх от ферибота
,

По телевизията говореха, че януари щял да е с най-много заболели, ама като гледам какво става отсега 

Представям си колко е хубаво у вас като сте четирима. Аз няма да забравя като родих второто дете всеки път като говоря и кажа"децата" а не "детето" все едно мед ми капеше от устата, щастие голямо е това!
Представям си колко е хубаво у вас като сте четирима. Аз няма да забравя като родих второто дете всеки път като говоря и кажа"децата" а не "детето" все едно мед ми капеше от устата, щастие голямо е това!

Людачка го избра, страхотна е тази жена. С такъв ентусиазъм се разхождаше из магазините, че ако не беше тя, подаръци , нъцки. То лесно е пари да се съберат, после става сложното.

Нищо не ми се прави и ще си взема колата и май ще митна нанякъде... 

Препоръчани теми