Домакини-25/Да посрещнем Коледа и 2014 с надежда за сбъднати мечти

• 33 748
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Поли, това е прекрасно! Дано сте се намерили  Praynig най-искрено ти пожелавам да се харесате и това да е вашето дете. Възхищавам се на семейства като вашето, които правят всичко възможно да направят щастливо едно дете. Успех
Мари  Hug

# 616
Здравейте момичета и от мен  Hug
Аз до сега отговарях на имейли,  ooooh!, уж почивни дни ама толкова поща се е събрала за отговаряне - ужас. Тази година бях решила и го направих - почивните дни са почивни дни. Изключени телефони и имейли не се отварят.
Марѝ  Hug, дано изпращането на тази година да  е по-спокойна за вас със сина ти. Хубаво е че не е бил на работи и сте си били двамата.
Лусс направо съм ти голям фен. И аз като (ох кой беше първия) съм кандидат за дегустатор у вас  Grinning, обичам да те чета, да гледам снимките ти, а тази конска глава направо ми събра очите.
Креми  Hug, дано да се оправи дядо ти.
Коконке колко трябва да стане малката Теа за да си я приберете в къщи? Дано скоро да сте всички заедно в къщи.
polito_87  Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover, дано мечтата ти да стане реалност и другата седмица да ни се похвалиш със новия член на семейството ви.
На всички пожелавам преди всичко здраве, че старата година много болни имаше.
Момичета, не можете да си представите колко се радвам че ме приехте в темичката. Не мога да се сетя коя потребителка ме доведе тук. В смисъл като попадна в някоя тема на някоя мацка на която ми харесват изказванията и  мнението и се покрива с моето,  обикновено прегледжам в профила и в кои теми пише и чета тези теми. Почти никога не отварям случайни теми във форума. А колко време ви четях и не смеех да се включа  ooooh!, изглеждахте ми толкова задружни че си мислех че нови членове трудно ще приемете.
Наистина се радвам че ви има. Все повече и повече ви чувствам като приятелки  и ме вълнуват проблемите и радостите ви Hug  bouquet

Хайде за сега спирам, рядко изпадам в такива откровения ама сте много готини  Hug

# 617
Лусс направо съм ти голям фен. И аз като (ох кой беше първия) съм кандидат за дегустатор у вас  Grinning,
Аз, аз, аз бях първата, вземи мен, Люска, моля те  Heart Eyes
Поли, много се радвам за вас, дано да е вашето детенце  Hug
Креми, дано всичко е наред с дядо ти!
Смърфи, днес получих картичката, страхотна е! Много, много благодаря  Hug
Резултатът от днешната консултация - 300 грама за две седмици е качила малката госпоЙца, което е чудесно. С педиатърката имаме среща отново на 16 този месец, и тогава вече ще имаме ваксина. И...в общи линии това е. Бебешки работи  baby_neutral
Лягам за малко, че нещо се чувствам уморена. То че няма да спя, няма, ама поне да си почина малко.

# 618
  • гр.Варна
Здравейте и през новата година.Много здраве,семейно щастие и от всичко по много.Днес съм на работа и имах време малко да наваксам с изчитането ви.Благодаря на всички  които ми изпратиха картички.  bouquetМакар и не точно домакиня и аз живея с вашите грижи и проблеми.М Hugисля за вас и ви прегръщам.

# 619
  • UK
Добър вечер Hug
Ние с бебонка Стефани сме добре, днес ми махнаха конците, чувствам се чудесно откъм здравето, но не и емоционално, мноого ми липсва бебончето , мисля го, ккаво прав там сам-самичка и започвам да плача, общо взето по цял ден си ревЪ Crazy
Кърмим се и даваме в добавка мляко (поне тама си продължаваме режима от АГ-то). Вио Hug вие как сте?
Бебка Теичка е днес 1800 кг, но все още яде не самичка, а със сондичка Rolling Eyes ККазаха, че трябва да започне да се храни самичка с бибата и да стане над 2000 кг, за да можем да си я вземем Praynig
Поли супер новина Браво на вас, мноооого се радвам!!!

Как сте всички момичета, нямам време да ви изброя всяка една поименно  bouquet НИе с мъжа ми, вече си мислим след 2 години да пробваме за 3-то Mr. Green Амааа искаме да е момче Mr. Green

# 620
Коконче, много се радвам за вас  Hug Ще наддаде Тея и ще си я вземете скоро, не се притеснявай. Нормално е да ти е мъчно за нея, но тя е в добри ръце, в болницата ще направят всичко, което е необходимо за нея. Имам приятелка с три близначета (тризначета, както се казва), и нейните и тричките са били 2 месеца в  кувьозчета. Живи и здрави са сега, и са щури за 30, не за 3!!! Така че - горе главата, всичко ще е наред  Hug
Хаха, за трето мислите вече, а  Wink Браво на вас!
Ние сме добре, гледаме се вкъщи с Ванко и Дея и така. Мъжът ми е в отпуска все още и (се опитва да) ми помага. Свекървата и тя, чак в понеделник е на работа и нямам търпение вече да си остана сама с дечицата.
С малката се кърмим изключително на поискване, АМ не давам. И с Ванко бяхме така...2 години  Simple Smile Сега се надявам пак да я докараме до толкова.

# 621
  • при късмета
Коконче почти е стигнала теглото което трябва. Бързичко ще се научи да яде от шише и скоро ще е вкъщи. Нормално е да ти е мъчно  Hug
Вио и Дея е пораснала, браво на нея. Защо те мъчи ваксината, нали знаеш, че почти не ги усещат.
И аз какво приказвам, като излизах като трябваше да слагат ваксина на детето. Мъжа ми оставаше в кабинета, защото аз имам някаква непоносимост към инжекции и всичко остро. За първи път бях сама на консултация, като детето направи 1г. и 4 месеца. Изненадаха ме с реваксинация с Пентаксим и го оставих на докторката и сестрата. Педиатърката ме знае, че не съм добре  #Silly
Моя почти не плачеше на ваксините.
Вале видях ти кулинарните снимки във фейса, да знаеш, че и у вас ще дойда Laughing Ще ми пуснеш ли рецептата на питата която е като цвете  Praynig Най-вече как докарваш тази форма, ама да ми обясниш като на дете в първи клас

# 622
  • София
Здравейте момичета!

Приемам всички дегустатори Hug.

Коконче, радвам се за вас. Дано Теичка да наддава по-бързо!

Вио, радвам се, че наддавате добре!

Поли, радвам се за вас, дано да се заобичате взаимно!

Баба Яка, Hug

Плами, защо не точно домакиня? Аз не смятам, че думата "домакиня" означава "седяща вкъщи". Всяка една жена е домакиня - поддържаща дома... Peace

Мари, И аз се радвам, че те познавам! Hug

# 623
  • Варна
Какви жени пишат тук, бе! Heart Eyes Hug

# 624
Коконке браво на Тея,ще наддаде -само не плачи и бъди спокойна.Моята се роди2040 и 2160 ми си я дадоха,а сега вече сме почти на 18 години. Mr. Green
Vio браво и на теб и Дея.Ванко успокои ли се вече и ли още ревнува?
polito_87 браво за смелостта,която имаш!!! Hug
Днес се поразходихме тримата ,мен пак почна да ме мъчи гърлото и кашлицата.Май без антибиотик няма да се размина. Crossing Arms
И да ви покажа какво се показва вече от земята,заради топлото време. Mr. Green  Кокичета. Heart Eyes
Скрит текст:

# 625
  • София
И...хууууууЙ, тук съм си. Преди малко се прибрах, разтоварих и седнах да ви прочета. Ма, другарки мои, то цял роман сте изписа ли. Но от къде да ви почна, не, не първо започвам с поздрава
Честита да е!!
Посрещнахме я с усмивки и шампанско с песни и танци!
Дано и през следващите 365 дни имаме много поводи за усмивки и веселие!
Дано са повече поводите за поздравления и лично удовлетворение!
Дано желанията и стремежите ни се случват!
Но преди всичко нека бъдем здрави и се чувстваме обичани и щастливи!
Желая ви успешна, ведра и благодатна година!

Ще си събера акъла и ще ви разкажа всичко. Хубаво е! Снимки нямам, защото са все с други хора и няма и тях да изтипосам и развявам из форума. Не е удобно и ще трябва да се доверите на разказа ми.
Сега ще пия едно кафе и ще се върна. Докато ви четях усмивката не слезе от лицето ми. Що ви обичам аз бре,  прекрасници... Heart Eyes

# 626
Здравейте,момичета.Нямам никакво настроение,едно ми е тъжно и сдухано,ама не знам защо.Къпя се и лягам.
Кокон,дано бързо малката да си дойде у дома при вас.
Поли,поздравления,дано да и направите по-добър живота.
Много  Hug за всички останали

# 627
  • София
Поли, толкова се радвам да прочета това, разплаках се от умиление! Пиши ни , моля те, като се видите, моля!
Коконке, скоро ще се гушкате! Simple Smile
Ма ко, моля те  дай линк за коя питка питаш, че имам качени няколко като цвете и не те разбрах Blush. Иначе за дегустация- заповядай! Hug

# 628
  • София
Марчева,   superuu

Кака Дака, пей си под душа, после излезни усмихни се на себе си в огледалото, кажи колко си хубава...

# 629
аЗ пак съм тук .
Марчева, хайде разказвай  Heart Eyes
Лаптопа ми се сдуха, и откачих  #Cussing out
Докато храних малкия, беше си отворен на  страницата , във фейса ми и скайп. сядам като нахраних малкото, ни звук, ни картина. ММ каза  , ще седиш без лаптоп.
 newsm78
Компа в другата стая дето пиша сегЪ, е работен  и много гледам да не отварям  скайпове и фейсове, че ако се затрие някоя информация, мм ще ми затрие главата някъде после.
Утре следобед сме при педиатъра, дано се разминем без аб, че ми писна .
Поработих малко, сега си пускам филма, мм  ще се пребере късно.
хайде, дано се оправи лаптопа, пък пак ще ви нагледам.

Общи условия

Активация на акаунт