Как простихте изневяра?

• 26 919
  • 198
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не е трябвало да намесваш децата, това е твоята най-голяма грешка. Но хубаво си го изгонила - да се освести, да премисли, защото, ако само беше разговаряла с него вкъщи, той щеше да реши, че му е официално разрешено да реши нещата както е най-добре за него.

Няма нищо лошо да му простиш, не всеки го може. Но ще ви трябва чужда помощ - някой безпристрастен и чужд човек, а не някой ваш близък, познат, приятел, роднина. Терапевт. Пред него ще можете да кажете много неща и много да чуете. Ще научите много за другия и много за себе си.

Такива сътресения се случват в почти всички семейства. Онези, които остават заедно и продължават напред, се прераждат за нова връзка. Но иска време, не става с вълшебна пръчка.

Пиши ми, ако искаш.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 20:34 от Coming 2 life

# 31
Ванина, според мен самия факт, че мъжа ти сам ти е признал, че е влюбен в друга, би могло да означава две неща:
1. Да е избрал другата и да е решил да скъса с теб (на децата той винаги ще им е техния татко и ще продължи да се грижи за тях);
2. Да му се случва за първи път да е влюбен в друга, да се е почувствал страшно виновен към теб и децата и да е решил да приключи с това.

За мен това, че ти е признал не означава, че е идиот. Ако беше просто изневяра - да преспи веднъж или няколко пъти с друга жена, нямаше дори да разбереш. При него има намесени емоции и аз подозирам, че наистина повечето от тях са породени от това, че връзката ви е от доста години и в ежедневието ви вече липсват страстта и пеперудите в корема. С тази жена мъжа ти си е припомнил много от тези позабравени чувства и съвсем естествено се е разлетял в облаците. Нека си признаем, че чувството да си влюбен е прекрасно...
Аз бих простила, ако съм в твоята ситуация. Според мен мъжа ти заслужава втори шанс най-малкото защото той е един от малкото мъже, които сами са признали за залитането си и със сигурност той чувства огромна вина за това. Опитай се да поразпалиш страстите във връзката ви, приложи малко женска хитрост, сигурна съм че мъжа ти има нужда повече от тези емоции, отколкото от другата жена.

Успех ви желая и дано отново намерите верния път един към друг Hug

1. На мъж му доскучнява.
2. Намира си нова.
3. За повече сила на емоцията, решава да каже на съпругата си.
4. Жената си взема бележка и се старае повече, за да не му причинява мъката да търси трета.

Мда. Мъж да си на този свят, жени, готови за схемата - много, и се размножават чрез съветване.

Имам мнение какво да се прави в такава ситуация, но не смея да дам съвет, защото не знам дали за друга би сработило и би я удовлетворило.

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 11:45 от Nickkie

# 32
Nickie е права "мъж да си на този свят " и че се въздържа от изказване на мнение, ти си единствената която ще прецени какво да прави било то грешно или правилно/извинявай звучи изтъркано/, но аз казвам как аз бих постъпила - чисто практично бих се постарала да запазя семейството -децата са най -вероятно тинейджъри : необходима е финансова подкрепа, освен ако имаш възможност финансово да се оправяш, но освен финансовият фактор / ако го има при теб/ , всеки има нужда от партньор до себе си и понякога ще преглътна. Всеки ина нужда от нещо различно , но това не значи че съпруга ти не те обича , аз обичам страшно много партньора ми и съм наясно че това е последният мъж за мен , но понякога имам нужда да проведа някой разговор с колега извън приетите норми , имам нужда да освежа женствеността си, но обичам мъжа с когото съм и набързо изтрезнявам и спирам забежки те , но аз обичам партньора си.

# 33
  • София
Не бих развалила семейството си, заради първа изневяра.

Shocked Shocked Shocked А след коя?

# 34
В крайна сметка физическа изневяра не е имало. Значи все пак не е стигнал докрай.

Напълно възможно е това да са пълни глупости. Аз не бих повярвала.

# 35
Не бих развалила семейството си, заради първа изневяра.

Shocked Shocked Shocked А след коя?

Бих му дала шанс.
Може да се е заблудил, може причината да е била у мен, може да не сме се виждала дълго по някакво стечение на обстоятелствата и още ред причини.
Големи хора сме, не сме застраховани от собствената си глупост.И всеки греши, по-важно е да осъзнаваме грешките си и да извличаме поука от тях, а не да си играем с търпението и снизходителността на човекът до нас.

В крайна сметка физическа изневяра не е имало. Значи все пак не е стигнал докрай.

Напълно възможно е това да са пълни глупости. Аз не бих повярвала.

И аз не вярвам, но за мен физическата изневяра е по-малкото зло от душевната.

# 36
Задължително е обаче да спрат да работят на едно място и да не се виждат и общуват повече Peace Иначе ако историята продължи под предлог "виждаме се само като приятели", значи няма шанс за спасение. Само ако всичко спре и мъжът е изцяло и само със семейството си. За съжаление друг вариант няма.

И как точно си го представяш ? Утре напуска и отива в съседната фирма на другия ден  ?
Напускането лесно , но после ? А и две деца да подложиш на случаен шанс е
най-малкото безотговорно. Няма и гаранция ,че на новото работно място
няма да срещне още по-хубава и мила колежка и така ......... до кога ?
Мисля ,че нещата ще отшумят - всяко чудо за три дни.

# 37
  • София
Аз като парен заек смятам, че щом се е стигнало до признание, нещата изобщо не са на ниво дружески беседи на обяд. Общо взето мисля, че добро правило в такива ситуации е, каквото признава мъжа, да се умножи по пи, там някъде е истината.
Иначе и аз не смятам, че семейство не се разваля при първа изневяра, но определено с нея се поставя началото на края. Връзката няма да се прекрати, а ще се крият по-добре, докато не ги хванат пак.

# 38
Аз като парен заек смятам, че щом се е стигнало до признание, нещата изобщо не са на ниво дружески беседи на обяд. Общо взето мисля, че добро правило в такива ситуации е, каквото признава мъжа, да се умножи по пи, там някъде е истината.

И мене признанието ме притеснява. Другото е в рамките на нормалната човешка глупост, но признанието вече я надхвърля. Аз с толкова глупав мъж не бих могла да живея и не става дума за прошка.
Сама по себе си изневярата не означава нищо. Ако другият не знае е просто нула. Обикновено и за двете страни. Влюбването е друга работа и не съм съгласна, че не е от значение като е нямало секс.

# 39
Неприятни преживявания за авторката.
Случило се е, гаранции няма на кой какво ще му дойде на главата.
Но, можеше да бъде и още по-неприятно- по-добре ли щеше да е да оплете плетеница от лъжи и маски...., да не детайлизирам повече, не мисля, че е нужно.
Аз прочетох за един сгрешил човек, осъзнал се, който се бори със себе си. Не го оправдавам. Може би най-гадното е начина, по който е изразил истината, наранявайки авторката. Можело е без да се налага да лъже, да бъде доста по-деликатен в признанията си.
Но все пак се бори, факт, и никак не е малка надеждата да направи верния избор, точно както го е заявил.  Peace

п.п. Кой разумен мъж ще заложи сериозно на жена, която в навечерието на сватбата си, хлътва по друг?

# 40
  • Канада
Според мен, мъжът на авторката е  ooooh!

Защо за бога му е трябвало да си признава? Още повече, ако както е казал, не е имало физическа изневяра. Някакво приятелско чувство не би могло да застраши семейството.
За мен лично влюбване без секс, не е никакво влюбване. Ако е влюбен, секс е имало. Малко съм цинична, и изобщо не вярвам в честните намерения на съпругът на авторката.

Авторката да спре да намесва децата. На 44 години все още тръпки ме побиват от развода на нашите преди 24 години. Съсипаха ме...

Айде прости му и го пусни в семейното огнище и вече ще си имаш едно на ум Simple Smile

# 41
  • София

Авторката да спре да намесва децата. На 44 години все още тръпки ме побиват от развода на нашите преди 24 години. Съсипаха ме...

бяха различни времена. беше срам и позор, ако се разведеш. и това се пренасяше и върху децата. сега просто не е така

# 42
Според мен факта, че са намесени децата, е много показателен, че историята не е безобидно заглеждане в колежка.

Аз поне казах на децата, когато бях 100% убедена, че няма начин да продължим да сме заедно с баща им. Не че преди това те не усещаха, че нещо не е наред, но съм ги лъгала в очите дори, че всичко е наред, докато не бях взела решение. Никоя майка не си прекарва с лекота децата през развод и раздяла  Crazy Просто това е нещо, което стане ли, няма връщане и за съжаление децата си го отнасят заради грешките на възрастните Confused И как да се разделиш с баща им, без да разберат? И мен само заради децата ме е яд, иначе развода си е единственото спасение, ако нещата трайно се скапят. Не е като да живеем в идеален свят.

красива белла, това не е само мое мнение. Всички сайтове за изневери казват, че за да се оправи семейството след подобно сътресение, трябва задължително човекът да спре всякакви контакти с обекта си на увлечение. Да смени работата, а ако трябва дори града, в който живее. Иначе партньора му никога няма да е спокоен, ако имат контакти - това е. Човек не се влюбва под път и над път, нито всяка година. Но ако е бил влюбен извън семейството, или реже всичко и прекратява отношения, или семейството си заминава. Това е. Wink

# 43
  • София
Е чак пък да се сменя града  Shocked Shocked Че там може да срещне новата си любов и тогава какво  newsm78

# 44
  • София
Може да прозвуча цинично, но за да се стигне до признания, или мъжът на авторката е потресаващо тъп, или има опасност да бъде разкрит. Не си представям нормален човек, неконсумирал отношенията, да ходи да се обяснява, че в влюбен, но все пак избира жена си.
Съвет няма да дам, защото ситуацията е субективна, зависи от прага на търпимост на авторката и нейните възможности да преглътне всичко това. Искрено пожелавам сила и мъдрост при вземането на решение!

Общи условия

Активация на акаунт