Как простихте изневяра?

• 26 950
  • 198
  •   1
Отговори
# 45
Въпроса е да нямат ежедневни контакти  Peace А и повечето сайтове за изневери са щатски, там се местиш с по-голяма лекота и едва ли пак срещаш този човек Wink Не е като тук, където повечето хора са закопани за цял живот в един апартамент примерно.

И мен това с признанието ме учудва. Бившият ми мъж и досега не си е признал, даже отрича с жар Crazy Не знам какво трябва да стане, за да си признае някога, не че сега ми трябва признание де. В смисъл мъжете лъжат яко, даже когато са наистина влюбени в друга, какво ли се случва, за да си го кажат - мистерия е за мен.

# 46
Аз мисля, че за да си признае, би трябвало отношенията с колежката да са доста развити.
Толкова силно е влюбен, че е решил да сложи край на терзанията си и е искал реакцията на съпругата си.
Тя съпругата , би трябвало да го улесни като го изхвърля от дома, така той остава почти невинен.
Сгреших и си признах, но тя развали семейството.
Ако държеше много на жена си никога не би й причинил самопризнание, никога не би я наранил толкова грубо в очите.
Дано колежката да му е навирила носа и тя, нали ще става булка.

# 47
  • София
Според мен се е заформил панаир, може и бъдещият жених да е подразбрал и заради това се е стигнало до признанието. Има причина, обратното не е нормално. Все пак не говорим за тинейджъри, а за зрели хора, със семейство. Няма логика зрял индивид да изтърси предколедно признание, осъзнавайки, че вероятността да го изхвърлят от вкъщи е много висока. Особено, ако няма от какво да се притеснява, след като дори не са се целували. Това е като приказка из под шипковия храст.

# 48
Дана, от всичко може да избягаш,но от себе си не.
Остави тези приказки за американските сайтове и
нашите психолози - напр.Мадлен Алгафари,която
раздава съвети за семейно щастие,докато съпругът и
/Нидал Алгафари / е в съседния апартамет със съседката и
сутрин се засичахме в асансьора.
Всичко е Пунта Мара.Всяко семейство и връзка е само за себе си
и съвети и указания няма.
А да напусне града .............................. в България трудно,
а и не съм убедена,че е необходимо.

# 49
Според мен разкаялия се страда заради сватбата на бъдещата булка.Няма шанс да избере нея, защото него не го избират, и затова така великодушно е избрал семейството си.За мен това изпълнение е супер обидно.От друга страна намесата на децата намирисва на емоционален шантаж.Изобщо.....че ще си го прибереш, е ясно, ама не се давай лесно.Че инак ще му покажеш как каквото и да направи, ти ще прощаваш.
Влюбване без секс-възможно е, ако мацката не го е искала и ако само той е влюбения.

# 50
  • София
"Истината е, че можеш да изневериш и с един поглед. С една мисъл. Както и да останеш верен, дори когато прекараш няколко нощи в леглото с друг. Верността е чувство, Амели, а не начин на поведение."

Силвия Кристъл, "Плътта на пеперудата"

# 51
  • Бургас
"Истината е, че можеш да изневериш и с един поглед. С една мисъл. Както и да останеш верен, дори когато прекараш няколко нощи в леглото с друг. Верността е чувство, Амели, а не начин на поведение."

Напълно споделям  Peace Това е истината.

# 52
  • ...на безопасно
Според мен се е заформил панаир....

Ей, това е. Не може да си толкова тъп, че да признаеш платоническо увлечение.
Просто нещата са много дълбоки и той е решил от него да излезе първата версия. Я девойката кандидат-младоженка е решила да смени кардинално курса и го играе отчаяно влюбена. Той просто се е уплашил, че тя ще се изтъпани пред жена му.
  Аз изневяра не можах да простя. Исках, опитах се, но за да простиш и забравиш такава подигравка трябва да спреш да обичаш човека който ти го е причинил. За да спре да те боли и да простиш, просто любовта трябва да си отиде. И двете не може, самоубийствено е.
 При нас нещата бяха много цинични, тотално ме унизи, унизи и подигра усилията ми да градя семейство, да крепя и закърпвам.
  В огромна част от семействата изневярата се случва. Кой как го преодолява, не знам. Аз не можах и не е въпрос на гордост. не може хем да го обичаш, хем да му простиш. Стана ми безразличен този мъж, стана ми жал за него...и му простих....Сега ми е още по-жал, защото го виждам как осъзна какво му се случи, какво изгуби.....

Ако искаш ми пиши.

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 11:34 от кеа

# 53
Само господ и ССФ прощава.
Преодолява се, като го разлюбиш. Ти обичаш ли мъж, който ти заявява, че е влюбен в друга? -Объркана си. Поставяш себе си и децата на първо място. Пресмяташ икономическата и социална изгода от продължаване на брака и ако го продължиш, чувствай се свободна и ти да се влюбиш.

# 54

Как оставаш верен в чуждо легло? Като си мислиш, че правиш секс с благоверния ли? А изневярата с поглед и мисъл няма смисъл да коментирам изобщо. Това горното е толкова безумно, че дори и клише  не е.

# 55
  • София

Как оставаш верен в чуждо легло? Като си мислиш, че правиш секс с благоверния ли? А изневярата с поглед и мисъл няма смисъл да коментирам изобщо. Това горното е толкова безумно, че дори и клише  не е.

Никога не е лесно да приемеш другата гледна точка  Mr. Green Mr. Green

# 56

Как оставаш верен в чуждо легло? Като си мислиш, че правиш секс с благоверния ли? А изневярата с поглед и мисъл няма смисъл да коментирам изобщо. Това горното е толкова безумно, че дори и клише  не е.

Не, не е клише.Но е толкова вярно, колкото днес е Бъдни вечер.
Можеш да останеш верен в чуждо легло,  приеми го като използване на чужда тоалетна.Влизаш в нея, о*кваш се и си тръгваш.Просто физиологична нужда.

# 57
Кое е вярно - че ако преспиш няколко пъти с друг без да влагаш чувства не е изневяра ли? Или че ако загледаш симпатичния съсед от долния етаж, но никога няма да си позволиш нещо повече от закачливо здрасти е изневяра?

# 58
  • София
Кое е вярно - че ако преспиш няколко пъти с друг без да влагаш чувства не е изневяра ли? Или че ако загледаш симпатичния съсед от долния етаж, но никога няма да си позволиш нещо повече от закачливо здрасти е изневяра?

Нещо се обърках - и заглеждането ли е изневяра вече  newsm78 newsm78

# 59
Чистото заглеждане не е изневяра. Но когато човекът си представя и се надява, а дори целенасочено прави действия в насока да е с друг, това е изневяра, дори да не се стигне до леглото.
Когато единият отиде в командировка и случайно забие "симпатягата" на съседната маса, изобщо не може да се приеме като изневяра. Но ако след това търси контакт със "симпатягата", нещата започват да придобиват друг смисъл.
И това е ако е еднократно.

Героят на авторката 6 години е бил емоционално с друга. Аз му викам на това изневяра.

Общи условия

Активация на акаунт