Как простихте изневяра?

• 26 965
  • 198
  •   1
Отговори
# 75
Има ли нещо за прощаване на другия в такава ситуация?
Не е ли по-притеснително и неудовлетворително, че той сам минава през себе си...  Simple Smile

# 76
Ами не знам, който го е преживял да каже  Grinning

Това с минаването през себе си не го разбрах

# 77
  • София
И никога да не натякваш, тоест да простиш от сърце. И да нямаш никога съмнения, за да не си отравяш бъдещето заради миналото, и куп още други неща, които изобщо не са лесни на практика.

Бумерангът винаги се връща  Mr. Green Mr. Green

# 78
Хайде са се изкажат щастливо преживелите изневяра, ако има такива  Peace Че ние само локуми разтягаме  Mr. Green

# 79
Ами не знам, който го е преживял да каже  Grinning

Това с минаването през себе си не го разбрах
Простичко е. Човек, като е наясно със себе си, знае какво иска, как да го обгрижва, как да го постига и е целеустремен. Когато изпитва колебания и се разкрачва на два пътя, както в случая /чисто емоционалното е достатъчно/, това какво говори за връзката?  Все минава през себе си... Дано се очисти човекът от личните си колебания и страхове и успее да съзре собствения си път!И на авторката пожелавам спокойствие.

Дана, рядко се дразня, но на три поредни призива към списващите да се отличат като преживели изневяра, вече се дразня. Остави хората сами да преценят кога да се разголват пред зажадняла за пикантерии публика!    Peace

# 80
Просто на авторката те биха й били по-полезни. Не трябва да се дразниш от подобни дреболии Wink

На мен например повечето съвети като да стане пак интересна на мъжа си и т.н. ми звучат безумно и си личи, че са писани от хора, които понятие си нямат от подобна ситуация.

# 81
  • София
Еми явно щастливо преживели изневяра няма. Просто няма такова животно  Mr. Green Mr. Green Изневярата може да не е само любовна,  Mr. Greenлипсата на подкрепа в дадена ситуация също може да се брои за изневяра. Така че след всяка изневяра нещата просто не са същите  Crazy

# 82
Обаче има семейства, които преминават през подобни катаклизми, оцеляват, че и по-силни стават. Пример мога да дам с "Принцът на приливите" да речем и с други литературни произведения, значи има такива и в реалния живот. Вероятно ако хората не спрат да се обичат, докато трае това изпитание, нещата имат шанс. Как обаче се постига това - трудна задача.

# 83
Просто на авторката те биха й били по-полезни. Не трябва да се дразниш от подобни дреболии Wink

На мен например повечето съвети като да стане пак интересна на мъжа си и т.н. ми звучат безумно и си личи, че са писани от хора, които понятие си нямат от подобна ситуация.
Не вярвам да са й от полза.  Simple Smile Просто, защото всеки го преживява и се справя по свой, собствен начин. Ето ти примера за палтото. Wink Писах, че го изтрих и не публикувах.: Ако той не ми дава любовта си, нищото му не искам, не палто, не диаманти, не и една трошичка. Въпрос на осъзнаване, приоритети и разни други работи. Друга може и на седмото небе от щастие да иде след един подарък.    33uu

# 84
  • София
Този филм "Принцът на приливите" го гледах наскоро за първи път, не знам как съм го пропуснала. Наистина много ми хареса, но всеки може да го тълкува по собствен начин. Много ме впечатли диалогът в ресторанта
- So you love her more
- No, just longer
Е на това ли му викаж оцеляване и ставане по-силни. Явно е въпрос на гледна точака. А и филмите и литературата просто не са реалният живот иначе винаги щеше да има хепи енд

# 85
Аз визирах книгата, но и филма е много хубав.  Simple Smile

# 86
Обаче има семейства, които преминават през подобни катаклизми, оцеляват, че и по-силни стават. .

Peace

# 87
  • София
Аз визирах книгата, но и филма е много хубав.  Simple Smile

Не съм чела книгата. Там как е представен този диалог  newsm78 newsm78 А имаш ли я в електронен вариант

# 88
Naddya, права си, че няма щастливо преживели изневяра, или поне аз не съм чувала за такива. Има просто преживели. Много трудно и болезнено и за тях и за най-близките им. Около мен има примери, но не мисля, че е коректно да развявам чужди истории. А и съм сигурна, че всеки знае поне от 2ра-3та ръка такива. Предполагам, че са повече тези, които не са успели  Peace

# 89
И аз мисля, че няма щастливо преживели изневяра.Има нагодили се към ситуацията.Има самовнушили си, че са щастливи, че и с по-сплотено семейство.При изневяра винаги нещо се пречупва в партньора, и това нещо никога и с нищо не може да стане отново цяло.Дори със скъпи палта.Но тези, които продължават с изневерилия партньор, трябва да намерят своя начин да го направят.Така че е съвсем разбираемо, че повтарят и на себе си, и на другите, че е възможно и дори любовта е станала по-силна.

Общи условия

Активация на акаунт