"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Само като си представя следната ситуация, в която, ще попаднат Ендер и Селим и която най-вероятно, ще се случи, и прихвам да се смея. Joy Joy
Ендер-Ашкъм, видях Мира и Яман в леглото му. #Shocked
Селим-А аз живот мой, видях Ейлюл в леглото на сина ни. Joy
Поглеждат се, започват да се смеят и се прегръщат. Heart Eyes

Наде Hug то Селим му се зардва от мъжка солидарност,ама ако Ендер беше видяла маминото синче в леглото с хубавица незнам как щеше да реагира Joy Joy Joy Joy Joy

# 286

Ти не помниш ли как стояха нещата в ОК? В смисъл в какъв момент на развитие на сериала ги завари майката на Сет? Върнала ли се беше отнякъде, както е сега в ПО? Защото тогава си говореха Райън и Мариса и се целуваха и нищо повече не се случи.

Наде не мисля, че точно тези критики за целувките е имала предвид Серенай!  Peace Изобщо не ми се вярва Еджето да им се връзва на акъла на тези малки дечица!  Peace

За съжаление не си спомням  Sad Освен това ПО не следва точно хронологията на ОК. Ето например снощните сцени.
Скрит текст:
В ОК доста в началото, преди първата целувка, Мариса беше останала да гледа сестра си и покани Райън, като се опита да го изкуши с направени от нея спагети. Той обаче не отиде, защото Сет се беше заинатил да ходи на един купон и Райън тръгна с него да го пази. После, за да оправи нещата Сет обясни на Мариса, че вината е била негова и им уреди среща с Райън в празната къща, а той се запиля на поредния купон. Райън сготви нещо, май бяха сандвичи  Mr. Green и пак имаше приказки, но вместо да гледат филм се плацикаха в басейна и точно преди да се целунат се обади Сет да търси помощ и последва сцената с прострелването на Люк/Оркун.
Така че няма гаранция, че нещата ще се случат точно като в ОК и това много ми харесва. Ама някой, който е гледал АФК да каже как стоят нещата там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз не вярвам и се надявам Еджето да не се връзва на тия глупости, с които я засипват. И искам много, много целувки между Яман и Мира и то както си трябва.  Laughing Laughing Laughing

# 287
Жани, ако майчето си беше видяла синчето с Ейлюл, нямаше да се подсмихва доволно като тати му, ами щеше да има.... newsm09 smile3511 и накрая като я успокои ашкъма й и ще има усмивка. newsm47
Вени, ми и в АФК простреляха Емир, и тук простреляха Оркун, значи Еджето пак е чопнала сцена от АФК със стрелбата. Joy

# 288
излязла е статия за УЖ съвпаденията на ПО с АФК във сцените http://www.mynet.com/magazin/detay/dizi/medcezire-feriha-hayranl … campaign=wallpost

# 289
излязла е статия за УЖ съвпаденията на ПО с АФК във сцените http://www.mynet.com/magazin/detay/dizi/medcezire-feriha-hayranl … campaign=wallpost
Чак не ми се коментира. Видиш ли ти само в АФК влюбените се докосват, прегръщат, седят на пейка(може би Мира и Яман трябваше да седнат на земята в студеното време #Crazy)целуват се, казват си, че се обичат и т.н., и в други сериали преди него, и след АФК не е имало, и не трябва да има подобни сцени. ooooh!
За мен крайните ФЕмирски фенове правят мечешка услуга на Хазал и Чаатай отъждествявайки новите им образи с тези на ФЕмир.
Между другото и сериала на Хазал АШК, който, ще го финишират преждевременно след два епизода заради нисък рейтинг, понесе критики в тази насока както ПО за сходни сцени с АФК.

# 290
Чак не ми се коментира. Видиш ли ти само в АФК влюбените се докосват, прегръщат, седят на пейка(може би Мира и Яман трябваше да седната на земята в студеното време #Crazy)целуват, казват си, че се обичат и т.н., и в други сериали преди него, и след АФК не е имало, и не трябва да има подобно сцени. ooooh!
За мен крайните ФЕмирски фенове правят мечешка услуга на Хазал и Чаатай отъждествявайки новите им образи с тези на ФЕмир.
Между другото и сериала на Хазал АШК, който, ще го финишират преждевременно след два епизода заради нисък рейтинг, понесе критики в тази насока както ПО за сходни сцени с АФК.

+1  newsm10

# 291
Жани, ако майчето си беше видяла синчето с Ейлюл, нямаше да се подсмихва доволно като тати му, ами щеше да има.... newsm09 smile3511 и накрая като я успокои ашкъма й и ще има усмивка. newsm47
Вени, ми и в АФК простреляха Емир, и тук простреляха Оркун, значи Еджето пак е чопнала сцена от АФК със стрелбата. Joy
Да му се не види, ама то в ПО даже и слънцето изгрява от изток и залязва на запад, точно като в АФК.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 292
Чак не ми се коментира. Видиш ли ти само в АФК влюбените се докосват, прегръщат, седят на пейка(може би Мира и Яман трябваше да седната на земята в студеното време #Crazy)целуват, казват си, че се обичат и т.н., и в други сериали преди него, и след АФК не е имало, и не трябва да има подобно сцени. ooooh!

+1  newsm10
newsm10
Ауууу и в АШК ли са преписвали. Не ги е срам  newsm09

# 293
   Мими  Честити Рожден Ден ! Много здраве радост и много любов!

Здравейте  Hug
Вече стана досадно това с АКФ , че и статии прописаха
Не мога да разбера смисъла на цялата тази работа какъв е , наистина !!!!
Искат да докажат , че ПО е римейк на АКФ ли ?

# 294

Ами кажи и ти де? Отговори на въпроса!  hahaha hahaha hahaha аз си казвам, че дума нямаше да обеля smile3505 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68  Joy Joy Joy

Heart Eyes  Kissing Heart  smile3544 smile3544 smile3544  kiss kiss kiss

# 295
Само като си представя следната ситуация, в която, ще попаднат Ендер и Селим и която най-вероятно, ще се случи, и прихвам да се смея. Joy Joy
Ендер-Ашкъм, видях Мира и Яман в леглото му. #Shocked
Селим-А аз живот мой, видях Ейлюл в леглото на сина ни. Joy
Поглеждат се, започват да се смеят и се прегръщат. Heart Eyes

Peace Peace Joy Joy Joy

............ няма гаранция, че нещата ще се случат точно като в ОК и това много ми харесва. Ама някой, който е гледал АФК да каже как стоят нещата там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

# 296

+1  newsm10
newsm10

# 297
  Сега направих една проверка за деня 05.05 .2011 година рейтинга на КВФ (фатмагюл) е  16.98 %
  , а на АКФ на 06.05.20011 год е 8.62%
Излиза , че АКФ не е нещо невиждано и нечувано и тази истерия е маи само в главите на някои , прекалено много внимание им се обръща и не знам защо е това

Сега не ме разбирайте погрешно Аз много си харесвам Фемир , просто им се получи но това няма връзка с тези истерии

# 298
Да, Вени, имаше някакви подобни сравнения и в нейния сериал, но не помня кои сцени бяха точно защото не го следя от-до но пък четох за въпросните сравнения, даже понесе страхотна критика, заради една целувка между Азра/Хазал и Керем/Хакан в банята, който беше вече женен, защото според комшиите явно е грях, все едно те не се целуват, прегръщат, не си изневеряват и т.н. #Crazy
Така и не мога да разбера намоменти нито комшиите(тях донякъде заради религията им поне се опитвам), нито пък крайните ФЕмирски фенове, които даже и не искам да се опитвам да разбера, защото според мен отдавна минаха границата на допустимото, какво всъщност биха искали да гледат и какво би им харесало!? newsm78 Пак казвам, отнася се за крайните ФЕмирски фенове, не за ФЕмирските попринцип, към които се числя и аз, и отвреме навреме критикувайки образите им, но всичко е в кръга на нещата произлизащи от гледането на сериалите им.
Вместо да си гледат с удоволствие Хазал и Чаатай в новите им проекти, и да им се радват на успешните им нови превъплъщения, те все кусури им намират, я на тях като излъчване, я на сценария, а пък за партньорите им да не говорим, ooooh!не ги разбирам, честно. Rolling Eyes
Съвсем отговорно мога да заявя, че Хазал като Азра е най-красива и образа й на Фериха съвсем не беше идеален, даже напротив, и добре, че Хазал му вдъхваше живец, че намоменти беше много одялкан Фериния образ, докато Емир и Яман дори не бих могла да си помисля да ги сравня, защото са различни от земята до небето. Пълна противоположност са.
Емир беше богаташче имащ всичко за което само биха мечтали обикновените хорица, постигаше всичко с лекота и то само заради името му(изключвам трудностите му да спечели Фериха), докато Яман е бедно момче, израсъл в краен квартал и за успее, и да получи най-елементарни неща за сносен живот, трябва да започне от нулата, а той точно това направи започвайки да учи, и имаше щастлива звезда, която го срещна със Селим.

# 299

smile3532 smile3532 smile3532
И Сафари ревнува. Ама и аз да бях и аз щях да ревнувам. Абе тоя Яман как може да гали някой друг, аааааа  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт