„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 6

• 94 338
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Привет, привет!!!

Поздрав за всички, а за откривателката на Дубровский – специален   bouquet  bouquet  bouquet

Таисия Повалий и нейната Чарiвна скрипка

Да споделя. Изгледах „Если ты не со мной”.Тръгнах с „големите надежди”, а получих - голямото разочарование.
Ако се махнат появилите се тук-там пъстри цигански костюми и цигулката на Сергей Эрденко резултатът е едно посредствено филмче от сорта – „гледаш и забравяш”, както казваше съфорумката ни Кукумбер.

Ако имате излишни три часа и искате да ги пожертвате- може да го гледате. Аз, обаче, съжалявам за моите три часа.

# 631
натали, благодаря за поздрава, обаче голям ужас е качеството на Дубровский...много лош звук навсякъде...като се има предвид, че от всички онлайн линкове съм избрала най чуващия се  #Crazy

гледам, спирам, ядосвам се...

ако ви попадне някой по-качествен линк, моля дайте )))

# 632
А това филмче си заслужава отделеното време  Синдром Шахматиста / Вне закона  (2014 -4серии) на режисьора Карен Адамян

С участието на Олег Шкловский, Юрий Кормушин, Вячеслав Кулаков, Марина Вайнбранд, Влад Канопка, Анастасия Сметанина, Екатерина Волкова,Владимир Стеклов, Михаил Хмуров,

Много хубав криминален филм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Тъкмо, към трета серия си казах – „всичко ми е ясно, знам кой е убиецът”  Naughty и действието се обърна в неочаквана посока.
Много обичам такива филмчета.
А финалът носи намек за продължение

Това са главните герои:
Влад в изпълнение на Олег Шкловский  
и Марина Вайнбранд в ролята на Кристина

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/series/sindrom-shahmatista-mini-serial.html
Приятно гледане!

# 633
натали, благодаря за поздрава, обаче голям ужас е качеството на Дубровский...много лош звук навсякъде...като се има предвид, че от всички онлайн линкове съм избрала най чуващия се  #Crazy

гледам, спирам, ядосвам се...

ако ви попадне някой по-качествен линк, моля дайте )))
Тъкмо се бях засилила да го гледам тази вечер. Сигурно е запис от прожекция в зала - тогава има много страничен шум и лош звук. Ще се поровя и аз.

Това е компенсация за лошия Дубровский - Таисия Повалий и Стас Михайлов "Отпусти"

# 634
Синдром Шахматиста го изгледах миналата седмица и наистина е хубав  филм  newsm10

малко нетипичен с тези източни бойни изкуства, но пък приятен  Wink

# 635
Дубровский тук е с хубаво качество и много приличен звук
http://kinodak.ru/dubrovskij-2014-film-smotret-onlajn/

# 636
наденка, ти все жестоко ме зарибяваш, после няма откъсване ..))))))

а ти изгледа ли 'Охота' с Павел Трубинер ?

Лор, бъди благодарна , че сме в руската тема Wink Ако почна да ти показвам и "голивудските" ми ирландци...ще си забравиш и името  Joy Joy
"Охота" не съм гледала още.
 Но с руският  Рамбо/ Игнат Барабанов/ изигран от Перегудов, се забавлявам много Peace Свежарски хумор от руски генерали на моя възраст, рядко се случва във филм. А Сергей си е сладурче отвсякъде. Ако не си го гледала този актьор, ти предлагам едно забавно романтично филмче с него/ мисля, че го има в темата/ :

http://www.youtube.com/watch?v=C03rL1uXggw

«Новогодняя жена» [2012, комедия]

# 637

Снимки от турнето на Кирил Сафонов със Стъклената менажерия на Тенеси Уйлямс.

Отзиви от град Гомель - тук https://www.youtube.com/watch?v=yJFxxqNwlsM

# 638
малко красиви снимки на Антипенко от пътуването му в Памир

и линк за целия албум
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152241389871505&se … =1&permPage=1

# 639
Привет, привет!!!

Изгледах Дубровский и да си кажа- страшно съм разочарована.Тук не визирам играта на актьорите – просто сценарият е много слаб. Идеята да преместят действието в наше време направо си е била пагубна за филма.
Несвързано действие,бавно отегчително....
Така и не разбрах за какво развалиха „дуслука” старият Дубровски и Троекуров, а уж се канеха да запознаят Маша и Володя. Фръцна се Дубровски заради някаква измислена реплика,след което тъпо катастрофира и се спомина - та развали и адвокатската кариера на Володя .
От къде се пръкна историята с булдозерите и селото? Появиха се ОМОН-овци на погребението, напиха се сбиха се, опожариха... и се започна едно партизанско движение – цели два часа.
А Володка, ни адвокат,ни „благороден разбойник”. Че и романтичната му връзка излезе куца – един федербал на снега и по една цигара на студа – дори и поцелуй нямаше.
А бе, то целия филм куцаше, а актьорите добри.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това е нещо като компенсация за  Дубровский

Данила Козловский, Я напишу тебе стихи такие...

Кадрите са от филма Покушение. Филмът е предлаган в тема1 на 22 стр и с БГ субтитри в тема 3 на стр.9.

# 640
И още малко Данила - newsm78 май е на някакво частно парти

# 641
Тука малко клюки за Данила и Юлия Снегирь – нищо че са на украински, ще тренираме   Naughty

# 642
Доколкото още не е преминал денят на шегата, да се включа с един виц /прочетен в един руски сайт/:
Три приятелки - едната омъжена, другата с любовник, а третата сгодена решават да провокират по един и същ начин партньорите си. Ще облекат секси кожено бельо, ще обуят високи ботуши и ще ги изненадат.
Срещат се след седмица и споделят:
Сгодената казва:
- Аз посрещнах годеника си така, а той ме грабна и каза, че съм жената на живота му, че ме обожава и го доказва, доказва...
Любовницата казва:
- Аз отидох в офиса му облечена така, заключих вратата, разтворих шлифера си и той остана безмълвен.И като ме грабна...
Омъжената през цялото време слушала смутена, но другите я накарали и тя да разкаже.
- Ами аз, какво....Дойде си моят от работа, а аз му отворих вратата облечена така. Погледна ме той и вика:
- Е, Батман, какво имаме за вечеря?!
Joy

# 643
наскоро попаднах на някакви спорове между фенове / по-вероятно фенки Mr. Green/ на Даниил Страхов и Данила Козловский кой по-добре играе във 'Варшавская мелодия'

предполагам, че повечето сте гледали 'Мелодията' на Страхов, а тук малък откъс с Козловский

за мен, колкото и да е добър актьор Козловский, не може да се сравнява изобщо със Страхов в тази постановка  Mr. Green   разлика от небето до земята

# 644

Рада Рай - Ты любимый мой

/кадри от Золушка с Ники Илиев/

Хубав ден желая!  Peace Слънцето ме кара да слагам красавците ни по тениски, а ние още влачим зимната тема Sad Я се стегни , народе! Wink Grinning

Аз си продължавам с агента Барабанов, и се смея като идиот, даже бих пропуснала "като" Joy Пълен е със словестни шедьоври от рода:

Ти не мисли, аз съм за това
Най- добрия брат, е чуждата сестра

Новото попълнение от психоаналитик в отдела, е живо доказателство, че психолог не е професия...а диагноза Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт