Гобленарска Коледна игра 2013, тема 3

• 10 001
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Явно подаръците нямат край !  Party

Днес посетих лично сем.Цакови - запознах се и с Вики!  bowuu

Както и въведох в "обществото" г-н Бачийски!  Twisted Evil

Докато обаче си джиткам из Пл обаче получавам СМС - имате пратка.  newsm78 Но до 13.00 ч трябва да я взема. Веднага се организират ятаците и пратката е взета, а аз продължавам да си джиткам из Пл.

Казвам аз пред Цакови, че имам пратка, а Роси - "Не е от мен!"

Делфина, що така бе, душо!?!?!?

Що ми създаваш тез душевни ч....и? 

Това ще си отнеса на работата - по цял ден да си я гледам  Laughing

Че и за фигурата ми си помислила - днес си купих степер, а с тез Мираж-ки може би и той няма да ми помогне  ooooh!

Аз обаче съм трогната и страшно благодарна !  newsm20

А да представя и окончателният вид на елхичката ни накичена основно с бродирани неща и то основно подарени от форума. Наистина е крайно време да направя някоя и аз, собственоръчно - вече имам материали.  Embarassed А може би и догодина трябва да взема и нова, по - голяма елха.  ooooh!

# 76
  • София
ba4iiska предлагам да и го върнем на Делфинче, щото и мен изненада така и аз имам календар но не мога да го снимам сега че нямам батерия на фотото а и умирам за сън до края на годината съм от 9 до 21 на работа,ноо на 1 ви януари ще го снимам и кача. И мен яко ме изненада, ама ще я нацелувам аз нея тя ще ми паднее Whistling

# 77
  • София
Аз си оправих звездичката, благодаря, че ме светнахте за лепенката  Hug
СмърфиеткаHug

Роси, РАЗКОШНО си оформила подаръка на Радослав, направо ми останаха очите в него (в подаръка)   bouquet

# 78
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy Joy Joy има си шоколадница  Party Party

и даже звъни  Hug Heart Eyes Hug Росе, златничка си Hug Hug Hug

# 79
Joy Joy Joy Joy има си шоколадница  Party Party

и даже звъни  Hug Heart Eyes Hug Росе, златничка си Hug Hug Hug
Добри, ако знаех че ще те изтормозя толкова с получаването, да бях сложила и други работи, че поне разкарването да не е само за един шоколад. Накрая на годината направо ми се взе акъла от работа и ангажименти... Сега три дни съм почивка и само ще ям и мързелувам.

# 80
Имам си подарък- изненада! Голямо мерси на Дидида!!!
Диде, тъпкано да ти се връща! Благодаря ти, че вече и аз си имам стиропорена играчка! И много оригинална опаковка си измислила!  Wink
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 81
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Роси, стана ми много приятно, че иси се сетила за мен.  Blush аз съм забравила за кого и какво съм купувала - не е нужно да се помни чак толкова  Blush и подаръчето пак ме развълнува до сълзи Simple Smile

а със служителките на този клон на пощата отдавна се "обичаме" ти нямаш никаква вина  Hug

# 82
  • Пловдив
Честито на всички с подаръци. Прекрасни са.
И аз да се похваля с моята елха http://smarfietka13.snimka.bg/other/koledna-igra-2013.792171.32294575
За съжаление всички избродирани украшения по нея са подаръците ми от DDimitrova. Ето и в близък план http://smarfietka13.snimka.bg/other/koledna-igra-2013.792171.32294631
А ето и подаръчето, което сама трябваше да си избродирам, за съжаление все още не завършено за съжалениеhttp://smarfietka13.snimka.bg/other/koledna-igra-2013.792171.32294634 но следващата година и то гордо ще се извисява на елхата Simple Smile Още веднъж благодаря на DDimitrova за прекрасните подаръци  Hug
-=Деси=- много се радвам, че ангелчето ти е харесало и че украсява елхата ти  Hug

А ето и най-големият ми подарък под елхата  http://smarfietka13.snimka.bg/other/koledna-igra-2013.792171.32294599

# 83
  • sf
Честито на всички с подаръци. Прекрасни са.
И аз да се похваля с моята елха http://smarfietka13.snimka.bg/other/koledna-igra-2013.792171.32294575
За съжаление всички избродирани украшения по нея са подаръците ми от DDimitrova. Ето и в близък план http://smarfietka13.snimka.bg/other/koledna-igra-2013.792171.32294631

Е защо за съжаление  Joy много са хубави

# 84
  • Пловдив
Исках да кажа, че само те са избродирани, но сега като го чета не звучи точно така. Щеше ми се да бях си направила още, но нямах време. Иначе подаръците наистина са си страхотни.

# 85
Нямам снимка, но и аз си имам календар от Делфинче Simple Smile С едни снимки, които тя направи на срещата ни в София, въпреки моето несъгласие Simple Smile Пратила ми е и шоколад, картичка и индийски сладкиш, но това е дълга история, която само двете знаем...
Честита Нова година, момичета и за много години!
Всички, които ме поздравиха, да се чувстват поздравени! Много ми е трудно да пиша с тази клавиатура, на която не работят много от клавишите. Ще ви пиша лично от Сф.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 11:53 от ИнаТ

# 86
  • Пловдив
И аз при готовите, благодарение на съветите на Гуди,   bouquet
Шерлок и  на теб огромни благодарности за красивия подарък, bouquet

# 87
Нямат край подаръците, да!!!!
Мила Делфинче, много-много-много ти благодаря за изненадата!    bouquet  bouquet  bouquet
Наистина изненада, та дрънка!
Преди малко пощальон звънна на вратата... Аз- Shocked (нищо не чакам), а малкия бог: " Таааатееее, таааатеее, а дядо Коледа е изпратил подарък на мама! Виж какъв пакет!":

Оказа се, че има подарък не само за мама, но и за двамата мамини "сладки и захаросани". Специални благодарности от по-добрата ми половинка, който беше страшно трогнат от сполучливия и много навременен личен подарък! " А тя откъде знае какво харесвам?" "Ми научила е!". А малкия веднага:"Има едни специални птиченца, които всичко виждат". "Не са птиченца този път, рибки са. На делфинчетата рибки им прошепват разни неща- нали са в океана..."
Да ти се връща тъпкано всичко, което ни причини днес!
 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

# 88
Честита Нова година!Живи и здрави ,много обичани и с повече време за това което ви доставя удоволствие.
 И аз имах предновогодишна изненада от delfi4e,но не остана време да снимам. Получих ето този хубав календар,имаше и сладичко ама то не се задържа до снимка.Благодаря за изненадата. За сетен път се убеждавам че е достатъчно много малко- един мил жест за да доставиш радост
 А ето и завършено подаръчето ми от Роси

# 89
...А тя откъде знае какво харесвам?...

Е т'ва и аз искам да попитам, разглеждайки подаръка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт