СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 3

• 103 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Поведохме!  Laughing
И аз от половин час ровя за нови снимки из папките ми.  Mr. Green

# 496
Поведохме!  Laughing
И аз от половин час ровя за нови снимки из папките ми.  Mr. Green
Картите са раздадени.
Сега много зависи как ще ги изиграем.
Трябват много снимки, много лайкове и много популяризиране следващите няколко дни!
Давайте! Ние сме!

Obsolete,  Hug

# 497
  • София
Моля, всеки, който прочете този пост да качи поне 10-20 снимки, че и повече.
Давайте!

За съжаление, нямам снимки (каквото имах подходящо, вече съм качила) Sad
Качвайте, пък аз седя готова да гласувам, че ПГАЕ са започнали да набират скорост, от около 12 хиляди разлика са скъсили дистанцията до около 6 хиляди за няма и един час.

# 498
Браво, приятели на СМГ! След като инфарктно се оказахме в партер, след като губихме с много, вече водим с 50 хиляди лайка. Знаем обаче, че тази преднина е много крехка. Затова днес, утре, в понеделник нека гласуваме и да помогнем на СМГ да получи желаното финансиране.

Ако спечелим, СМГ ще има повече средства да инвестира в децата като им осигурява участие в международни форуми,  ще спестим и част от времето на любимите ни учители, което те отделят в търсене на спонсори. Така че - нека продължим активно да лайкваме до края на кампанията (понеделник 12:00)!

Hug

# 499
  • София
Аз искам да спечелим с повече гласове. Но и искам Мтел да се замислят и да финансират и двете каузи. Дано да стане точно така.  Peace

# 500
Obsolete,   bouquet Hug Peace
Давайте!!!

# 501
Страхотен екип сме. Добре, обаче, че свършва кампанията, че ще ме изгонят от къщи.

# 502
  • София
Страхотен екип сме. Добре, обаче, че свършва кампанията, че ще ме изгонят от къщи.
Що, бре, моме, ще те гонят?  newsm78

# 503
Цъкам от профилите на децата (+ още един), а  и  толкова много снимки.....отива доста време. Хабя лаптопско време с цъкане  Joy вместо да играят на Лигата, ги карам и тях да цъкат. Мрънкат малко, но важното е да спечелим!!!

# 504
# 505
Е как цъкате от различни профили. Мен не ме пуска - разпознава ИП адреса явано и мога само от един профил. За друг ми трябва ново устройство.

# 506
Ние цъкаме от различни компютри.  Laughing
Много съм доволна от резултата, но и аз като Ирина, искам да спечелим с повече гласове.  Joy 

# 507
Предлагам за утре да подготвим още снимки, за всеки случай. Техните все още са повече с 812 бр.

# 508
Предлагам за утре да подготвим още снимки, за всеки случай. Техните все още са повече с 812 бр.
Peace

Мтел ще качват снимки утре до 10.00ч.

# 509
Фран, знам го това. Но подозирам, че Бургас ще изсипят голямата кошница утре, защото най-верочтно сега качват, а Мтел ще ги постне утре- работен ден. Да не се окажем неподготвени и със стопена преднина на самия финал.

Общи условия

Активация на акаунт