СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 3

• 103 415
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря Ви за бързите отговори:-)....При нас работят по него в училище.На мен също ми изглежда много добър, но исках да проверя все пак как е в сравнение с този по-който работят в СМГ. Hug

# 346
Успех на всички семегейци, които утре ще се състезават на "Хитър Петър"!

# 347
Майка съм на осмокласник и моля за информация относно курсовете по програмиране. Чакаме да ни кажат ще има ли и кога вече цял месец. Ако някой от по-големите е ходил да даде малко инфо - дали си заслужава или да търсим някъде другаде. Благодаря!

# 348
Искам да изразя възмущението си от това как хора като Веселин Пириндев, по английски език, преподават в такава елитна гимназия като СМГ!!! Оставям на вас да разберете за какво говоря: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2103944 Как е възможно човек, осъден за износ на фалшиви пари, да е назначен като учител и, то не къде да е, а точно в СМГ. ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Naughty Naughty Naughty tantrum tantrum tantrum

# 349
Искам да изразя възмущението си от това как хора като Веселин Пириндев, по английски език, преподават в такава елитна гимназия като СМГ!!! Оставям на вас да разберете за какво говоря: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2103944 Как е възможно човек, осъден за износ на фалшиви пари, да е назначен като учител и, то не къде да е, а точно в СМГ. ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Naughty Naughty Naughty tantrum tantrum tantrum

Аз четох, четох но не видях да пише някой да е осъден. Освен това едно магаре ли се казва Марко? От къде си сигурна, че става дума за същия Пириндев?

Изобщо как така намираш статия от преди цяла година, пускаш я сега с обвинения без покритие и само заради това се регистрираш??? Да не би да имаш проблеми с оценките по английски в СМГ? Twisted Evil

Всичко може да е, но този линк нищо не доказва и даже е по-вероятно да става дума за клевета.

# 350
Искам да изразя възмущението си от това как хора като Веселин Пириндев, по английски език, преподават в такава елитна гимназия като СМГ!!! Оставям на вас да разберете за какво говоря: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2103944 Как е възможно човек, осъден за износ на фалшиви пари, да е назначен като учител и, то не къде да е, а точно в СМГ. ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Naughty Naughty Naughty tantrum tantrum tantrum

Аз четох, четох но не видях да пише някой да е осъден. Освен това едно магаре ли се казва Марко? От къде си сигурна, че става дума за същия Пириндев?

Изобщо как така намираш статия от преди цяла година, пускаш я сега с обвинения без покритие и само заради това се регистрираш??? Да не би да имаш проблеми с оценките по английски в СМГ? Twisted Evil

Всичко може да е, но този линк нищо не доказва и даже е по-вероятно да става дума за клевета.

Пириндев е бил осъден на домашен арест, след който е станал учител в СМГ. http://dnes.dir.bg/news/-2747282 Поразрови се малко повече и ще намериш още информация, дори има снимки, на които им се виждат лицата. Лично съм го виждала този човек на последната родителска среща и смея да твърдя, че е самият той. Дъщеря ми, на която е той по английски, е на същото мнение.
А относно това дали съм се регистрирала специално, за да пиша за Пириндев, отговорът е не. Исках и другите родители да споделят мнение по въпроса.  

# 351
Пириндев е бил осъден на домашен арест, след който е станал учител в СМГ. http://dnes.dir.bg/news/-2747282

Никъде не видях да пише такова нещо Naughty Присъда "домашен арест" няма. Домашният арест е мярка за неотклонение, която се предприема докато тече разследване. Те и "убийците" на Пеевски бяха даже арестувани в ареста, пък сега съдът постанови, че са невинни. Всеки може да бъде арестуван, ако има лошия късмет да попадне на кофти място в кофти време или ако бъде натопен и т.н. Но човек е осъден, когато има влязла в сила присъда. Дай линк, че е бил осъден с влязла в сила присъда и ще се възмутя с теб.

Нямам никакви впечатления от този Пириндев, нито го знам какво що, просто преди да се поднесе на публиката такова сериозно обвинение като твоето, обвиняващият трябва много добре да провери всичко и да бъде сигурен в обвиненията си. Иначе е грозно.

# 352
  • София
Присъединявам се към въпроса за школата по информатика в 8-ми клас. Някой има ли инфо кога ще започне и как става подборът за нея - предполагам, че ще има много желаещи и нещо като селекция. Но нямам инфо, само предположения Simple Smile

# 353
Мой близък беше със същата мярка. Съдиха го- невинен. Сега той съди държавата и ще я осъди, защото наистина е невинен.
В нашата мила Родина очаквам всичко.
Не познавам учителя по английски, но имайки опита с моя приятел не вярвам на нищо вече.
Тоест допускам, че може да е натопен.
Как се представя като преподавател?

# 354
Мой близък беше със същата мярка. Съдиха го- невинен. Сега той съди държавата и ще я осъди, защото наистина е невинен.
В нашата мила Родина очаквам всичко.
Не познавам учителя по английски, но имайки опита с моя приятел не вярвам на нищо вече.
Тоест допускам, че може да е натопен.
Как се представя като преподавател?

Като цяло стилът на преподаване е приемлив, но дъщеря ми сподели, че имал странно произношение на английски и често целият клас не разбира какво им казва, защото в часовете говорят предимно на английски (което е добре). Друг проблем е скоростта, с която се движат по учебника - правят по едно упражнение на час. Това са впечатленията на щерката.
Бих искала и други мами да споделят мнение по въпроса. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes smile3506 smile3506 smile3506 smile3506 smile3506 smile3506

# 355
  • София
Моля, ако някой има информация дали тази година има или ще има шофьорски курсове с преференциални условия за семегейци, да сподели!

# 356
  • София
Не знам дали си видяла това и дали те удовлетворява като информация:

http://www.smg.bg/news.php?id=138

# 357
  • Вече на светло в София
Здравейте
Имам спешен въпрос към майките на 9-токласниците, които утре тръгват на екскурзия. Ако някой е запазил програмата да му дам имейл да ми я прати, че някъде съм я затрила по компютъра.

# 358
Моля, ако някой има информация дали тази година има или ще има шофьорски курсове с преференциални условия за семегейци, да сподели!

За това ли питаш https://www.facebook.com/MotoTest99/photos/pb.408913469160777.-2 … ype=3&theater ?

# 359
  • София
Цитат на: Митко
За това ли питаш [url=https://www.facebook.com/MotoTest99/photos/pb.408913469160777.-2207520000.1414701742./638803079505147/?type=3&theater
Да, за това. Телефонът е същият, който е и в линка, даден от Just...a woman. Обадих се и питах. Безплатни били 300 лв за обучение. Иначе се плащат 420 лв изпитни такси. Нещо много не схванах. Изпитните такси по принцип са 60 лв за листовките и 60 лв за практическия изпит. Може и да греша ама с малко, защото сравнителни скоро имах друг кандидат-шофьор Wink На мен ми е ясно, че безплатен обяд няма, но обичам да знам кое колко струва. Peace Цените доста варират при различните авто школи, не знам кой какво премълчава. Другият ми син кара курса в една школа с много удобно за нас местоположение, при това препоръчана в една от форумските теми, но цената беше бая висока. Да не говорим, че съвсем не беше все едно при кой инструктор си (както навсякъде, важно е кой е учителят, а не коя е школата...) Освен това в сайта им пишеше, че има часове по теория, но всъщност му дадоха един учебник и сам да си учи. Не че не се справи де, ама се дразня, когато рекламират едно, а истината се окаже по-различна... Другият неудобен поне за нас момент с "школата за отличници" е, че се намира в Обеля 2 Confused. Казаха, че поне за първите часове по кормуване а и за теорията, трябва там да се ходи. Доколкото времето е пари, вероятно ще се откажем от услугите на тази школа. Все пак, ако някой има опит с тях, ще се радвам да сподели. Hug

Общи условия

Активация на акаунт