СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 3

• 103 414
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • България, София
Имаме близък инструктор, от когото знам за разпространена практика да се обявяват цени от 250-300-350 лв., като впоследствие се оказва, че цената не е за цялостен курс и трябва да се доплаща.
Не твърдя, че случая е такъв.

# 361
  • София
Имахме подобни терзания преди няколко месеца. Изводът ми от проучванията беше, че не си струва да си късаш нервите, а и рискът да похарчиш повече пари е доста голям. Организаторите на подобни "евтини" курсове имали договорки с изпитващите - те да късат курсиста (винаги може да се намери причина, дори да е изряден) и той после да взима купища допълнителни часове - пари, пари...

В момента синът ми кара курс при проверен инструктор, доволен е, цената не е "преференциална", а нормална - която е горе-долу една и съща за различните школи.

В крайна сметка всеки взема решението сам.

# 362
  • София
Не знам дали имат договорка с изпитващите, но не ми хареса това, че казват "безплатно", а на практика действително има намаление спрямо цената на другите школи, но 450 лв не е "безплатно".  Crazy Може и аз нещо да не съм разбрала добре. Thinking Така или иначе предвид на това, че "времето е пари", а школата се намира на другия край на София, решихме да не се възползваме от преференциалните услуги. Ще се доверим на проверен вариант. Peace

# 363
  • София
mamamilk би ли споделила за проверения варинат,може и на ЛС? Wink
За нас има още време,но аз обичам да съм информирана.Обеля и за нас е безумно далеч,а и съм на мнение,че няма "безплатен обяд".
Какви са цените без намаление на шофьорските курсове?

# 364
На http://loop.bg/ можете да лайквате клипа на СМГ "Математика форевър" и така да помогнете на СМГ да спечели финансиране за участие на децата в математическото състезание,  организирано от Харвард/MIT. Позволен е по един like от човек на ден, краят на надпреварата е на 10 дек 2014

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 22:58 от Obsolete

# 365
# 366
На http://loop.bg/ можете да лайквате клипа на СМГ "Математика форевър" и така да помогнете на СМГ да спечели финансиране за участие на децата в математическото състезание,  организирано от Харвард/MIT. Позволен е по един like от човек на ден, краят на надпреварата е на 10 дек 2014

редакция - Ежедневно like-вайте както клипа на СМГ, така и снимките и клиповете под каузата на СМГ. Днес например може да like-нете клипа и 2-те снимки под него и с това да дадете 3 гласа за каузата (а не само един).

Гласувайте. Гласувайте ежедневно до 10/12/2014. Досадно е да се прави всеки ден, но каузата си заслужава. Спечелено финансиране сега означава наличие на средства за участие на децата в повече други състезания.

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 11:43 от Obsolete

# 367
Впрегнали сме родата и приятели, гласуват! Ама още трябва, още ни водят.

# 368
  • София
Задължително ли трябва да имаш ФБ профил за да гласуваш?Оказва се,че е така...

# 369
Мисля, че битката е неравностойна. Прочетох един от коментарите в loop.bg на момиче от СМГ, който се оказа верен за съжаление. Забелязах, че като гласувах за клипа и рисунките, точките се увеличиха с три, а виждам, че бургазлии са качили общо 4 снимки и съответно всеки гласувал за тях ще увеличава точките им с 5 (клип + снимки)

Задължително ли трябва да имаш ФБ профил за да гласуваш?Оказва се,че е така...
.
Да, изисква се регистрация във ФБ.

# 370
Мисля, че битката е неравностойна. Прочетох един от коментарите в loop.bg на момиче от СМГ. Забелязах, че като гласувах за клипа и рисунките точките се увеличиха с три, а виждам, че бургазлии са качили общо 4 снимки и съответно всеки гласувал за тях ще увеличава точките им с 5 (клип + снимки)

Знам, че в петък и събота хора са качили още снимки и клипове. Те обаче още не са публикувани, защото трябвало да бъдат прегледани и одобрени от организаторите на кампанията. Мтел/Loop, очевидно, не работят през weekenda...

В този ред на мисли - ако имате интересни снимки/послания, качвайте ги. В понеделник-вторник ще се появяват и ще ни дадат възможност да увеличим броя на like-вете

# 371
А защо от СМГ не качат и клипчето от заглавната им страница. Виждам, че и клипове могат да се  качват. Те би трябвало да са най-заинтересовани от победата, нали така. Дано поне нас ни четат Laughing

# 372
Както се казва в клипчето на СМГ, всеки фен на СМГ може да изпрати на децата послание на езика на математиката, защото това е езикът, който те разбират най-добре.

Не знам дали организаторите ще дадат да се публикуват всякакви материали.

# 373

Не знам дали организаторите ще дадат да се публикуват всякакви материали.

Като гледам снимките, качени от децата в Бургас, не би трябвало да има проблеми Simple Smile)

# 374
Снощи качих снимка, но не я виждам.
Иначе популяризирам усилено във фейсбук и напомням!!!

Общи условия

Активация на акаунт