Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 351
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
И аз не съм против Мерве, но откакто я гледах в Кузей и Гюней нещо не ми харесва в това момиче...Има едно такова малко прелъстително излъчване, докато Фахрие има нежно, замечтано и детско излъчване...Наистина е истинска Чучулига....
Казаха, че Мерве е трябвало да избира между Чучулигата и Великолепният век и тя избрала втория...А Фахрие после са я взели...Но не са сбъркали въобще....талантливо момиче и умно  bouquet

# 196
Ренате  bouquet

Отдавна не  ми е допадало толкова силно  и точно сравнението като "избелял афиш" до него. smile3508

В момента Бурак има нужда или от истински любящ  човек до себе си /ама го няма според мен/ или да е сам с ролята  и екипа на сериала.

# 197
Ако това  е истинския профил на Бурак в Инстаграм, ето това е публикувал в профила си преди няколко часа:

http://instagram.com/p/id_nrBjT2w/#

# 198
Ренате  bouquet

Отдавна не  ми е допадало толкова силно  и точно сравнението като "избелял афиш" до него. smile3508

В момента Бурак има нужда или от истински любящ  човек до себе си /ама го няма според мен/ или да е сам с ролята  и екипа на сериала.

Не знам дали съм права, но този мъж има невероятно излъчване и на жената до него, която и да е тя, ще й е доста трудна, да не кажа невъзможна задачата, ако не е на неговото ниво или повече от него!

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 19:27 от Renate60

# 199
Какво пише в истаграм...не знаем турски ....?

# 200
Какво пише в истаграм...не знаем турски ....?

Не, че и аз знам много, но е казал точно с две думи, че е приключил с "избелелия афиш", демек г-ца Чапа. Дано не съм ви подвела. Peace

# 201
Обясняват на дълго и на широко, че Фахрие и Бурак са се влюбили, но колко е истина или само търсят евтини сензации, не знам. newsm78

# 202
Обясняват на дълго и на широко, че Фахрие и Бурак са се влюбили, но колко е истина или само търсят евтини сензации, не знам. newsm78

Renate60 Hug От сърце им пожелавам това да е истина!  Peace

# 203
Но като чета и реакциите на феновете им, дори казват, че доста е закъснял с тоя ход, да я разкара от живота си!

# 204

Ренате,
    Не зная как да реагирам на новината  newsm78 Rolling Eyes
И  да ви кажа защо- имам дъщери и то две .
Не бих искала да са на мястото на Палечка , ако не са заслужили това място  ooooh! ooooh! ooooh!

Мъчила съм се да ги науча да са толерантни , естествени , всеотдайни към човека когото обичат.
Към родителите му - също!
Времето ще покаже дали макар и частично съм им помогнала  да са щастливи в този  живот

Но Г-ца  Чапа ,не е в класацията ми на  чаровна и харизматична  млада дама за сърцето на Бу Hug

# 205
  • Враца
Ренате, това не е ли фен страница на Бурак?
Не съм запозната с този Инстаграм, но на началната страница пише:

burakoezcivit
BURAK ÖZCIVIT TURKEY/FAN SAYFASİ/ACTOR/MODEL/ÇALIKUŞU/29/BALIBEY DÖNER --> LEVENT-İSTANBUL

Това в червеното не значи ли фен страница - поне Гугълчо така ми го превежда?

# 206
http://www.haberler.com/burak-ozcivit-ten-ayrilik-itirafi-5478730-haberi/

От вчера е новината във вестника, а точните му думи са:"Ние скъсахме, всичко свърши!"

# 207
   Студенти от турски университет  за миналата година са класирали Фахрие  за любим актьо

Тази година е номинерана също  Hug , за най- добра актреса в турските сериали.Наградите ще се раздават на  09.01.2014г

# 208
Ренате, това не е ли фен страница на Бурак?
Не съм запозната с този Инстаграм, но на началната страница пише:

burakoezcivit
BURAK ÖZCIVIT TURKEY/FAN SAYFASİ/ACTOR/MODEL/ÇALIKUŞU/29/BALIBEY DÖNER --> LEVENT-İSTANBUL

Това в червеното не значи ли фен страница - поне Гугълчо така ми го превежда?

Най-вероятно е, ровейки да намеря нещо ново за него в инстаграм открих само две такива.

# 209
Ренате, добре дошла  Hug и на всички - приятна вечер!
Може би рускините ще пуснат преведената 13 серия... Simple Smile

Ренате, и аз съм чела романа като ученичка, но нищо не помнех, имах само спомена че е хубав и че разказва историята на едно момиче. Заради сериала го прочетох отново, на един дъх. Удивих се как 100 години след написването, книгата продължава да е интересна и вълнуваща, и завладява хора от различни възрасти.

Чудесно е, че турските кинодейци се обръщат към класиката и поднасят на зрителите своя нов, интригуващ и въздействащ прочит.

Общи условия

Активация на акаунт