Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
Павлина, не, отдавна не играе във ВВ. Сега се е отдал само на ролята си на Кямран.

"Преди 1 седмица Бурак се раздели с Чапа, заради ненормалната й ревност от Фахрие. Той е скъсал билетите за Марсилия и е казал, че се разделят. Но след седмица, с активната намеса на  семействата и приятелите им, са успели да се помирят. Като потвърждение на това, Бурак публикува снимка в Туитър от Нова година. Изводът е, че между Бурак и Фахрие няма никакви отношения. Иначе той никога не би се отметнал от думите си."

Когато се намешат родителите, става страшно  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
За съжаление ревността не се "лекува" - след леко затишие, всичко ще продължи по-старому  Laughing Laughing Laughing

# 661
А кой е този с Фахрие?

# 662
  • Враца

Не се знае - рускините пишат, че са нови снимки - ама да им вярваме ли? Laughing

# 663

Привет и от мен!

Не можах да се включа в сутрешните чай и кафе, но предлагам по едно следобедно. Избирайте от менюто, та да се сдобием и с по един мустак : ))

от вчера виждам, че има още сърдити на Бу. Малко остава до вторник вечер и ще му се отсърдите, така си мисля аз  Wink  Wink ...като  започне да излъчва неустоимия си чар  Grinning  И елек като на Бесиме да му облекат, няма да помогне за обратното Laughing

Хубава вечер!
 Hug

# 664

Не се знае - рускините пишат, че са нови снимки - ама да им вярваме ли? Laughing

Рускините са го разконспирирали-бил известен певец турски- Yılmaz Morgül
Даже пишат, че това бил ответния фотос на Фахрие, заради неговата снимка с Джейлан... Joy Joy Joy

# 665

Рускините са го разконспирирали-бил известен певец турски- Yılmaz Morgül
Даже пишат, че това бил ответния фотос на Фахрие, заради неговата снимка с Джейлан... Joy Joy Joy

рускините много ги бива за сценаристи, видяхме вече  Grinning

# 666
Голямо състезание ще е във вторник вечер. Нургюл има нужда от един добре приет сериал.
Последния  ,който гледах с нея "Султан" издържа само 20 епизода. На мен ми харесваше ,
но турците имат странен вкус. Това ще бъде добре и за нас. Състезание за рейтинг.Сериите ще бъдат още по-добри.

Този младеж с Фахрие не ми харесва. Някак мек ми идва Peace

# 667
  • Враца

Laughing Laughing Laughing
Павлина, младеж ли?  Laughing Laughing
(Ако е този де)

Цитат
Yılmaz Morgьl
Vikipedi, цzgьr ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Yılmaz Morgьl (d. 14 Ocak 1964, Beykoz), şarkıcı.
   Laughing Laughing Laughing Laughing

# 668
  • София

Laughing Laughing Laughing
Павлина, младеж ли?  Laughing Laughing
(Ако е този де)

Цитат
Yılmaz Morgьl
Vikipedi, цzgьr ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Yılmaz Morgьl (d. 14 Ocak 1964, Beykoz), şarkıcı.
   Laughing Laughing Laughing Laughing

Младеж, я!  newsm68
Това наборите много добре изглеждаме  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Павлина, не, отдавна не играе във ВВ. Сега се е отдал само на ролята си на Кямран.

"Преди 1 седмица Бурак се раздели с Чапа, заради ненормалната й ревност от Фахрие. Той е скъсал билетите за Марсилия и е казал, че се разделят. Но след седмица, с активната намеса на  семействата и приятелите им, са успели да се помирят. Като потвърждение на това, Бурак публикува снимка в Туитър от Нова година. Изводът е, че между Бурак и Фахрие няма никакви отношения. Иначе той никога не би се отметнал от думите си."

Когато се намешат родителите, става страшно  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
За съжаление ревността не се "лекува" - след леко затишие, всичко ще продължи по-старому  Laughing Laughing Laughing

newsm10 Само ще добавя, че обикновено лошите неща в живота започват от нечии добри намерения!

# 669

от вчера виждам, че има още сърдити на Бу. Малко остава до вторник вечер и ще му се отсърдите, така си мисля аз  Wink  Wink ...като  започне да излъчва неустоимия си чар  Grinning  И елек като на Бесиме да му облекат, няма да помогне за обратното Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Диди, сигурна съм, че ще ни разнежи с омайния си поглед и чар. Ми вече му забравихме физиономията цели  2 седмици, затова сме толкова непреклонни.  Whistling

И, един от най-големите страхове на една потребителка .  Laughing Laughing Laughing Laughing

"......Фууууууф... проснулась в шоке... приснилось будто Бурак больше не снимается в КК а вместо него другой актер...брррр... у меня прям такая истерика была во сне...ужс... как подумала что не будет больше этих милых взглядов, улыбок...боже... я с ума схожу"

# 670
  • Враца
newsm10 Само ще добавя, че обикновено лошите неща в живота започват от нечии добри намерения!

Нали знаеш поговорката за Ада и добрите намерения - не случайно е измислена  Laughing Laughing Laughing

Мони, дано и ние не започнем да сънуваме, иначе, че сме "сумасше́дшие" е повече от ясно  Joy Joy Joy

# 671

Мони, две седмици явно са много, щом рускините и кошмари започнаха да сънуват  ooooh!

а ние я караме полека, за Нериман и Жълтото цвете се тормозим  Simple Smile

# 672

Аз въобще не съм поглеждала кой е ,на колко е години hahahaПросто хвърлих бегъл поглед.
Фахрие си търси баща  #Crazy

Цитат
улыбок...боже... я с ума схожу"
при такъв сценарии, я тоже

Мони,

а ние я караме полека, за Нериман и Жълтото цвете се тормозим  Simple Smile

Наистина предпочитам да не е Нериман тази ,която ще ги раздели. Този скорпион ми е много неприятен.

# 673
Цитат
Последна информация, колко е вярна,  никой не знае, но ми изглежда доста вероятна.
"Преди 1 седмица Бурак се раздели с Чапа, заради ненормалната й ревност от Фахрие. Той е скъсал билетите за Марсилия и е казал, че се разделят. Но след седмица, с активната намеса на  семействата и приятелите им, са успели да се помирят. Като потвърждение на това, Бурак публикува снимка в Туитър от Нова година. Изводът е, че между Бурак и Фахрие няма никакви отношения. Иначе той никога не би се отметнал от думите си."
Еййй, Моника, ти си изпитание за моя характер. Така да знаеш. Joy
Само да кажа, че от описаните действия на Бурак, роднини и приятели, публикуване на снимка, помиряване, не може да се направи със сигурност извода, който е направен. Тцъ. И обратното - не е имало отношения между Б. и Ф., затова се е помирил с Ч. - също. В живота най-често много причини водят до едно следствие. Както и от една причина могат да последват много резултати...
Да не говорим, че  има толкова изненади, че хептен ни обърква с изводите.
Не знам, кой е автор на инфото, но ... изводът му е прибързан. И не оневинява Б. в моите очи.  Grinning
Което не значи, че няма да го гледам де. Joy

# 674
Зад кадър..
Мари-много сладка тук

Общи условия

Активация на акаунт