Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 23 858
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Диде джанъм  Hug Hugкъде се губиш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesзатъжихме се за теб  bouquet  bouquet  bouquet
Не питай занимавам с преводи и още не съм свършила хубаво че тая вечер има ПО ще си почина малко  Hug

И мен не ми се иска да са севгилита ама мн снимки имат заедно и аз почвам да се съмнявам
Аз ако съм на Окан като видя какви снимчици има с Керемчо зад кадър ще и бия шута ако ще и Мис Турция да е  Joy Whistling

Окан е  Ибрахим паша от ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК
Ама  той е много грозен. Прилича ми талибанин  Sick
Мани бе брадат козел грозен  никога не съм гледала ВВ ама и по добре  ooooh! Sick
И аз съм на същото мнение,пък има и нещо друго сигурно той я ревнува,казал и е да се обле4е,че с тази рокля с която ще бъде в неделя наистина е доста съблазнителна
Тая рокля между другото Мервето я беше облякла в Малки тайни ама в бежаво  Heart Eyes
Да ревнува да се пръсне ако иска много ми е противен  ooooh!

# 601
Е на оная снимка ходят 1 метър един от друг, егати гаджетата  Joy Joy Joy
Може да са близки приятели  newsm78 newsm78 newsm78
А и какво са се запрегръщали с Керем извън снимките  newsm78 newsm78

# 602
Е на оная снимка ходят 1 метър един от друг, егати гаджетата  Joy Joy Joy
Може да са близки приятели  newsm78 newsm78 newsm78
А и какво са се запрегръщали с Керем извън снимките  newsm78 newsm78

Прегръдките само да са им проблема то на всяка снимка са си хванали за ръчичка и тя го пипа за баклавата  Joy извинявайте ама ония Окан със сигурност гледа като гърмян заек в туршийка след тез компромати  Joy
Само снимка по бузката дето се целуват нямат после с козела гаджета ми били  Joy

# 603
Веси  Hug Heart Eyes Hug Влади Hug Heart Eyes Hug Тери  Hug Heart Eyes Hug

и на мен Окан не ми харесва Sick

# 604
Веси  Hug Heart Eyes Hug Влади Hug Heart Eyes Hug Тери  Hug Heart Eyes Hug

Той между другото ходеше и с другото Ханде от Малки жени която също доста харесвам  ooooh!

# 605
Веси  Hug Heart Eyes Hug Влади Hug Heart Eyes Hug Тери  Hug Heart Eyes Hug

Той между другото ходеше и с другото Ханде от Малки жени която също доста харесвам  ooooh!
дано нямат връзка, хич не си отиват Naughty ooooh!

# 606
Тоз Окан грозен пък все около хубави жени се върти,двете Ханденца хич не са зле,между другото Ханде сорал от малки жени имала ли е някаква връзка с единия полицай не ми помня името от опасни улици,който е мн красив и той?

# 607

извинявайте ама ония Окан със сигурност гледа като гърмян заек в туршийка след тез компромати  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лично аз видях само тази снимка на Ханде и Окан  Joy Joy Поне това намерих де  Joy Joy Joy
Много гнусен  Sick Sick Sick Sick Много добър актьор, но много  Sick Sick Sick
Хандето значи е много добра актриса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 608
Мецду другото почнал е новия сериал с Ханде от огледален свят някъде има ли темичка в бг мама,както за нашия сериал,разбрах че пак играела лоша роля?

# 609
и тази неделя ще са Crazy

# 610
Конкуренцията hahaha hahaha hahaha

А Великият везир от ВВ си го харесвам, не че той там не се целува и опипва, иваче сега е много брадясал и не мяза на нищо.

# 611
Конкуренцията hahaha hahaha hahaha

А Великият везир от ВВ си го харесвам, не че той там не се целува и опипва, иваче сега е много брадясал и не мяза на нищо.
Той сигурно се пази за новия си сериал,някъде бях чела че мн искал да играе Султан и май това му желание ще стане реалност.

# 612
Мецду другото почнал е новия сериал с Ханде от огледален свят някъде има ли темичка в бг мама,както за нашия сериал,разбрах че пак играела лоша роля?
аз лично не знам Peace

Джейни  Hug Heart Eyes Hug

Внимавайте с Ирчето, че като гледам конкуренцията е много голяма  Joy Joy Joy

# 613
Веси, той и във ВВ искаше да стане султан, ама не го огря нещо Rolling Eyes

# 614
аз лично не знам Peace

Джейни  Hug Heart Eyes Hug

Внимавайте с Ирчето, че като гледам конкуренцията е много голяма  Joy Joy Joy

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4612287
ТУК Е  1 СЕРИЯ

Общи условия

Активация на акаунт