Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 23 848
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Тоз Окан грозен пък все около хубави жени се върти,двете Ханденца хич не са зле,между другото Ханде сорал от малки жени имала ли е някаква връзка с единия полицай не ми помня името от опасни улици,който е мн красив и той?
Берк Октай ли ? Heart Eyes

Аз им го гледах сериала тогава понеже тая мацка я харесвам от предишният и сериал Малки жени много ме кефеха с другият Бурак  Peace Heart Eyes

Мецду другото почнал е новия сериал с Ханде от огледален свят някъде има ли темичка в бг мама,както за нашия сериал,разбрах че пак играела лоша роля?
Аз му хвърлих един поглед,но не ми хареса Фирузето  Peace тоест самият сериал

# 616
я, го гледайте фастъка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Окан е уникален актьор, но за външен вид , няма кво да коментираме  Joy Joy Joy Joy Joy

# 617
# 618
Веси Hug, Ирчето съм я отвяла Joy Joy Joy, ама с тия малките как ще се справя незнам hahaha hahaha hahaha

Ааа не знаех, че ще участва в нов сериал, благодаря че сподели Hug  bouquet

# 619
И аз не съм  гледала Фирузе,просто исках да знам дали някои го е?щом Диди каза че не е интересен значи и аз няма да го гледам.

# 620
Оффф, да идва неделя, че ми се изчака чакалото  #2gunfire #2gunfire

# 621
Ако е при някой от нас и ти ще намажеш ама с тези малките и аз незнам как да ти помогна Joy Joy

# 622
 Веси Hug благодаря   bouquet  bouquet  bouquet ще го погледна да го видя Peace

# 623
я, го гледайте фастъка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Окан е уникален актьор, но за външен вид , няма кво да коментираме  Joy Joy Joy Joy Joy

Не мога да коментирам ВВ така и не го и гледах не харесвам такива сериали не за друго  Peace
Но като външен вид и на светло и на тъмно все същата картинка  ooooh!

И аз не съм  гледала Фирузе,просто исках да знам дали някои го е?щом Диди каза че не е интересен значи и аз няма да го гледам.
Ами не знам поне на мен не ми хареса може да ти хареса ако искаш му хвърли един поглед  Hug

# 624
Не са малко сериалите които гледам,ако почна и него  незнам кога ще спя? Joy Joy Joy

# 625
Момичета аз изчезвам да гледам ПО когато се върна като свърши сериала ще ви пусна новата тема  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 626
Момичета аз изчезвам да гледам ПО когато се върна като свърши сериала ще ви пусна новата тема  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Приятно гледане  Hug

# 627

+1!

Дано тази неделя сме повече на клона  Laughing

# 628

+1!

Дано тази неделя сме повече на клона  Laughing
ще сме убедена съм,пък и сигурно има хора които съжаляват че изпуснаха миналата серия,която беше ЗЕЙКЕРСКА.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт