ДУБАЙ 4

• 61 431
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

може ли някой да ми каже къде е по-добре да отидем на круиз - Дубай марината или Дубай creek.
Сега разглеждам сайтовете за ваучери и забелязах, че тези по марината са по-скъпи...сигурно има защо  newsm78

това е едната оферта
http://www.groupon.ae/deals/dealbank_en_ae/DU-Saluja-Cruises-LLC … rch&kw=cruise
а това другата
http://www.groupon.ae/deals/dealbank_en_ae/DU-Waterworld-Yacht-R … ;ref=relatedDeals

# 226
Здравейте,
тези от Вас, които като мен се чудят до последно с агенция ли да си вадят визата или с Usit Colours бих искала да споделя, че вчера преди 12ч на обяд пуснах онлайн документи през Будпорт(партньора на Wizz Air) и днес в 13:50 имах мейл с готовите визи  smile3521 вече е сигурно и за мен.. ще се ходи  Peace
Супер! Може би в крайна сметка и аз ще се ориентирам натам! Вие кога пътувате?

# 227
  • София - Бургас
tzufka Дубай Марина 100%! Peace

# 228
Здравейте,

може ли някой да ми каже къде е по-добре да отидем на круиз - Дубай марината или Дубай creek.
Сега разглеждам сайтовете за ваучери и забелязах, че тези по марината са по-скъпи...сигурно има защо  newsm78

Dubai Marina е един от най-скъпите квартали в Дубай, а Dubai Creek се намира в старата част. Сами се досещате на какъв тип сгради ще се насладите на едното място и на какъв- на другото. Само пресичането с абра на Dubai Creek ще ви струва 1 дирхам на човек (не помня колко точно бяха продължителните разходки с вечеря и т.н.) Така че моето предложение е да направите круиз около Марината, а през Dubai Creek с абра  Simple Smile Хем ще сте се повозили и на двете места, хем няма да давате излишни пари.

# 229
Здравейте,
тези от Вас, които като мен се чудят до последно с агенция ли да си вадят визата или с Usit Colours бих искала да споделя, че вчера преди 12ч на обяд пуснах онлайн документи през Будпорт(партньора на Wizz Air) и днес в 13:50 имах мейл с готовите визи  smile3521 вече е сигурно и за мен.. ще се ходи  Peace
Супер! Може би в крайна сметка и аз ще се ориентирам натам! Вие кога пътувате?
30.01-06.02 Simple Smile

# 230
  • София
Ти ли беше дето пътуваше скоро и още не беше пуснала?
През агенция с хотел, станаха учудващо бързо. На 2 късен следобед са ги подали, днес са ги получили. Цена 85 евро.

Аз ще пътувам на 15.02. и питах тук за визи, още не съм ги пуснала, но съм задвижила и аз различни запитвания за оферти Simple Smile
На едно запитване, отправено към агенция, която тук се споменаваше - СМАРТ ТРАВЕЛ, ми върнаха информация, че ако резервирам хотел през тях (за този, който исках ми дадоха оферта с 200 евро!!! по-висока от тази, която има в Букинг-а), Визата казаха, че ще ми струва в този случай- 90 евро. Не ме устройва като цяло.

Струва ми се, че хаосът със забавянето на визите беше покрай Нова Година и празника на Дубай, поради по-големия брой желаещи да си извадят визи, не мислите ли?

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 18:59 от Петифурче

# 231
  • София
Петифурче Hug имаш лично съобщение Peace

# 232
https://tickets.atthetop.ae/eticketing/displays/images/Level-LG.jpg Wink

потвърждавам за Будпорт и аз днес пуснах документи...така че ако летите с wizz не се колебайте - 129$ на човек което е почто 200лв., резервирахме Regal Plaza през букинг за 750лв. +20% такси и съм много доволен. Спирката на метрото е до входната врата на хотела  #2gunfire

П.П. Иначе агенциите буквално се ебават с туристите....дадоха ми цени двойни и нагоре от букинг....

# 233
  • софия
абе с много дебнене и малко късмет може и хубавите хотели да изскочат в последния момент на добри цени, но на мен така ми е по-сигурно.
а и към момента, в който търсех агенцията ми го намери за по-ниска цена от букинг и агода  Peace
я вижте Богиня с какъв хотел се уреди

# 234
Роже, днес те излових без да искам, че вече подготвяш новия трип  Joy
shhhh..., аз толкоз въпроси съм задала, че само отгворите да се четат и човек ще знае и кенефите в Дубай

Така... като чета май аз съм единствената без визи. Моите са подадени в началото на декември през юзит. Тогава ми казаха, че най-късно 10 дни преди пътуването ще са готови. Независимо от реда на подаването ги издавали по реда на пътуването и съответно всеки който подаде след теб, но е с по-ранна дата на пътуване те изпреварва. до момента визи нямам... Да почвам ли да се притеснявам или още ми е рано  Joy.
И още нещо... Днес вечерта ходих до Левски най-близкия квартал до летището/. Ако те изненада някой гърбом няма и да разбереш кой е  Joy. Разбрах, че пак сме се бгрейднали и вече се разрешава кацане на 75 м видимост, ма тази вечер според мене нямаше и 7,5 м. Отменени полети? Прогнози за тея мъгли.... За сефте не съм застраховала хотела  Joy. Ако се преебе полета - горя... Смешно ми е в момента, ма да не си остана с четенето и питането  Joy Joy Joy

# 235
  • софия
аууу, Богиня, добре че каза кенефи, това е мноого важен въпрос  Mr. Green
та, има ли кенефи в дубай?
хахаха, егати въпроса, то май по целия свят има кенефи, а тук човек може да свърши работата в гащите  Laughing
вие пътувате преди нас  newsm78, но сякаш е рано да се притесняваш още

някой ще лети ли на 28?

# 236
  • софия
това ли е въпросния магазин Gift village, който сте коментирали в миналата тема?
http://www.gift-village.com/pictureGallerynasser.asp

прилича на левче  Laughing

# 237
Започнах програмата за Дубай. Ето и първите 2 дни.....
Някой който е бил там може да помогне и да каже дали времето ще стигне и въобще всякакви идеи са welcome Simple Smile
Пристигане 30 Януари:
Ходене до фонтаните на Бурж Калифа (aко имаме време)

Ден 1 – 31 Януари
Сутринта
Miracle Garden – 20АЕД (oколо 9:30 да сме там)
http://www.dubaimiraclegarden.com/dmgmap.pdf
Автобус F30 от Mall Of Emirate
http://www.gulfnews.com/polopoly_fs/1.504594!menu/standard/file/f30_moe_ms_arabian_ranches.pdf
------
Следобяд
Маll Of Emirates

Вечерта
Dubai Marina
От 20:30PМ-22:30РМ - разходка с лодка http://www.groupon.ae/deals/dealbank_en_ae/DU-Waterworld-Yacht-R … ;ref=relatedDeals

Ден 2 – 01 Февруари

Сутринта
Deira City Centre – Червената линия на метрото до спирка Deira City Centre Metro Station
Please use Exit 1, East side when leaving the station to go to the mall.

Следобяд
Аtlantis The Palm

Вечерта
Burj Al Arab afternoon tea
след това есентуално фонтаните ако сме ги изпуснали на 30-и ако имате идеи къде да отидем споделете ги....мислех си и за bar 360 degrees...въпреки че е бая скъпичко може да пийнем по едно коктеилче
----------

За тези 2 дни имам 4 въпросчета...
1. 2-3 часа ще стигнат ли да разгледаме miracle garden?
2. Колко часа ще ни трябват за да разгледаме mall of emirates? има ли някакви атракциони в него или те са в Дубай мол?
3.  До атлантис с какво се ходи? Навръщане ще вземем влакчето като роже, но на отиване?
4. Дубай марина през деня има ли смисъл да я разглеждаме или да отидем направо вечерта за трипчето с лодката?

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 22:46 от dream1984

# 238
  • София
Роже, днес те излових без да искам, че вече подготвяш новия трип  Joy

Богиня Hug, потресен съм Joy Joy Joy Как ме излови? Исках си визи за март и ти вече знаеш JoyКой ме издаде? #Crazy #Crazy #Crazy
А иначе пътуването ни не е тайна. дори и Тити знае хотела, в който ще бъдем три дни в Абу Даби /Yas Viceroy/ Simple Smileслед седмицата в Дубай.
пропуснала си нещо от темите Heart Eyes

# 239
roje22 , нищо не пропускам аз  Joy. Само се правя на луда, че да имам очи да питам по 10 пъти  Joy Joy Joy. 2+2 винаги е 4, роже! Майтап си правя. Писах ти лс  Mr. Green

dream1984, колко дни ще сте там? Трябва да дадеш цялата програма. На мен са ми странни избора на атракции в тази последователност. В смисъл, че Дубай марина и атлантис са в една ерия. Т.е. избери си един ден и изръшкай всичко там... Джумейрата  и бурж ал араб също са там... Няма нужда да обикаляш целия град всеки ден. разбира се ако не те бъркат пари за такси/транспорт и време можеш да ги подредиш както искаш... И ако са малко нещата, които искаш да видиш също може да оставиш тези неща за повече от 1 ден и така... Незнам дали обаче мога лично аз да съм ти полена ако не кажеш всичко, което искаш да видиш да се види как е най-удачно да се нареди по дните.

Общи условия

Активация на акаунт