ДУБАЙ 4

• 61 437
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Калея, аз и на 70 секунди от тази заря бих се зарадвала многоооооооо. Не се ядосвай - видяла си най-доброто.
По повод вип посрещането - аз съм го ползвала преди 7 г. Няма такъв кеф  Joy. На плазма ти се изписва името, седиш под плазмата и идват да те вземат с голф количка. На паспортния контрол ти отварят самостоятелно въженце и минаваш за части от секундата. После ти намират багажа и те водят до трансфера ти. Много е яко. Ние тогава спестихме сигурно 200 метрови опашки на паспортното и ръгането на лентата. Пак бих си го поръчала, но не кацаме изобщо на това летище
По повод разстоянията в Дубай весели случки. Та... седим ние срещу близнаците (началото на шеих заид роуд) и питаме къде е мола на емирствата. И получаваме отговор - о, много е близо, надолу по улицата  Joy. Та опъваме се ние и вървим.... Обаче стигаме до една глуха част от булеварда, по която в локалното не минават таксита, а ги виждаш как пердашат само по основния булевард... вече сме вървели над 10 км. Искам да се самоубия ритуално. Нямам сили, гладна съм... Накрая се мятаме на едно такси и пътуваме точно още...10 км. Та... надолу по улицата се оказа 20км. Втория ни път беше пак от същата отправна точка питаме къде е Драгон март. казаха ни, че е супер близо, но не било за пеша.... Пътувахме с такси 50 км  Joy. Та... тези хора са с друга представа за близо, далече от нас  Joy. Не им се връзвайте и винаги ползвайте транспорт, че само обикалянето по самите забележителности на практика изяжда 15 ината километра на ден, които човек може да извърви без да предаде богу дух  Joy.

# 211
Здравейте!
Тъй като нямам никакво време, реших да питам Вас за следното:
Получих добра оферта за пътуване до Дубай от Global Travel. Досега никога не съм им ползвала услугите. Разглеждах им сайта, профила във Facebook и т.н. Никъде в нета обаче, не срещнах отзиви за тази фирма, дори и в нашия форум!!!
Има ли някой, пътувал с тях или запознат с тази фирма, че май малко ме притеснява, тъй като почти няма и снимки на екскурзии, проведени от тях, да не говорим за коментари от техни клиенти.
Искам да пътувам на 23.01,защото имам рожден ден по това време, А офертата е следната:

Дати и цени:

09.01.2014 -  1193 лв. - Няма места
16.01.2014 – 1193 лв. - Ограничени места
23.01.2014 – 1093 лв. - Ограничени места
06.02.2014 – 1093 лв. - Няма места
13.02.2014 – 1293 лв. - Има места
20.02.2014 – 1193 лв. - Има места
01.03.2014 – 1193 лв. - Има места
08.03.2014 – 1293 лв. - Ограничени места
29.03.2014 – 1193 лв. - Има места
05.04.2014 – 1193 лв. - Има места
01.05.2014 – 1193 лв. - Ограничени места
24.05.2014 – 1193 лв. - Има места

Цената включва:

Самолетен билет с директен полет София-Дубай-София
Летищтни такси
Трансфери летище – хотел – летище
6 дни/ 5 нощувки
5 закуски
Екскурзовод на Български език
Медицинска застраховка

Свържете се с нас на тел.02/981 0888 или на office@globaltravel.bg

Подробна информация може да намерите ТУК

Успешен ден и много добро настроение

Global Travel BG Ltd.

Tel.: +359/ 0700 1 60 90

Tel.: +359/ 2 981 0888

Tel./fax: +359/ 2 981 0999

Mob.: + 359 878807014

27 Patriarh Evtimii Str. 1142
Sofia, Bulgaria

office@globaltravel.bg
www.globaltravel.bg

# 212
Здравейте,
започвам да планирам почивка за семейството ми до Дубай април-май, далече съм още от подробния план какво да посетим, т.к веднага се сблъсках с някои неизвестни.

Искам сама да го организирам, не през агенция.
Самолетните билети - Wizz.
Хотел ще избера от Booking, но може ли да ме ориентирате към кой район от града да се насоча, за да е удобно за транспорт и забележителности?
Визата - как мога да си поискам от хотела да ми я направят, а не да ползвам услугите на Usit? Каква ще ми е разликата в цената и заслужава ли си въобще?

Тепърва ще започвам още много да питам, така че разчитам на вашата помощ  Hug

# 213
  • софия
Аз снощи прочетох предната тема от страница 25 и много неща ми се изясниха. Най-вече благодарение на Богинята  hahaha Тя е мой човек, питала, питала...  Laughing Hug и вие сте отговаряли... супер
Едно нещо ми направи впечатление, Тедито мисля няколко пъти казва за Емирейтс, че няма свободен достъп (не че някой я е отразил), останалите казвате, че има  newsm78
След малко като пропие кафето в тиквата, че снощи четох до четири часа, пак ще се включа  Laughing
Аааааа, имам си визи  Party, познайте благодарение на кого

# 214
  • София
shhhh... , дай малко повече инфо за визите де:)   

За колко време станаха, от къде ги поръча, колко ти струваше. Това сега  също е важно! Praynig

# 215
  • софия
Ти ли беше дето пътуваше скоро и още не беше пуснала?
През агенция с хотел, станаха учудващо бързо. На 2 късен следобед са ги подали, днес са ги получили. Цена 85 евро.

# 216
Ти ли беше дето пътуваше скоро и още не беше пуснала?
През агенция с хотел, станаха учудващо бързо. На 2 късен следобед са ги подали, днес са ги получили. Цена 85 евро.
Моето пътуване не е много скоро, но все пак - коя е агенцията?

# 217

Хотел ще избера от Booking, но може ли да ме ориентирате към кой район от града да се насоча, за да е удобно за транспорт и забележителности?

Може би най-удобният, но не толкова евтин вариант, е районът Ал Барша. Ако отседнете там ще имате лесен и бърз достъп до повечето от забележителностите в Дубай и няма да пътувате толкова много. Където и другаде обаче да сте- важно е просто в близост до хотела ви да има метростанция. Ние бяхме отседнали в Бур Дубай и въпреки, че самият квартал е отдалечен от Downtown-a и повечето интересни неща, с помощта главно на метрото за една седмица обиколихме всички забележителности, които бяхме планирали. Така че ако не избирате според район- изберете според близост на метростанция  Peace Друго, което бих ви посъветвала е да прочетете предишните теми (и най-вече заглавния пост в тази тема).

# 218

Едно нещо ми направи впечатление, Тедито мисля няколко пъти казва за Емирейтс, че няма свободен достъп (не че някой я е отразил), останалите казвате, че има  newsm78

Ако имаш предвид Emirates Palace в Абу Даби- достъпът е свободен. Спокойно можеш да влезеш и да разгледаш по-голямата част от хотела. Разбира се, има места вътре, където се допускат само гости на хотела. Ако е говорела за Mall of the Emirates и ски пистата- там вече ви трябва екипировка, за да влезете.

# 219
Здравейте,
тези от Вас, които като мен се чудят до последно с агенция ли да си вадят визата или с Usit Colours бих искала да споделя, че вчера преди 12ч на обяд пуснах онлайн документи през Будпорт(партньора на Wizz Air) и днес в 13:50 имах мейл с готовите визи  smile3521 вече е сигурно и за мен.. ще се ходи  Peace

# 220
Здравейте,
започвам да планирам почивка за семейството ми до Дубай април-май, далече съм още от подробния план какво да посетим, т.к веднага се сблъсках с някои неизвестни.

Искам сама да го организирам, не през агенция.
Самолетните билети - Wizz.
Визата - как мога да си поискам от хотела да ми я направят, а не да ползвам услугите на Usit? Каква ще ми е разликата в цената и заслужава ли си въобще?

Здрасти!
И аз тези дни започнах организацията с нашето пътуване. В крайна сметка решихме, че пътуваме през май Simple Smile Дано не се стопим от жега Simple Smile Вие избрахте ли дати?
Хотелите и аз гледам в букинг, но тъй като четох, че понякога от сайта на хотела е по-изгодно, разглеждам и конкретни хотели. В тази връзка имам въпрос - цените в сайтовете на хотелите крайни ли са? Или и при тях допълнително се начисляват 2х10%?

И още един въпрос, освен за резервацията през букинг, за другите предварителни резервации неовходима ли ми е кредитна карта? Или може и с виза електрон?

# 221
вече трима души споменават месец май, помислете пак - климатът през май не  е за несвикнали. Това не са българските 35 градуса. На практика преди залез слънце не можете да стоите навън, дори на плажа е непрепоръчително.

# 222
Приятели някой има ли контакти на агенция или човек, който прави визи за под 105 евро при положение, че имаме резервиран хотел и имаме самолетни билети?
Една дубайска агенция ми предложи 800 АЕД но ми искат още 200 което прави 1000АЕД което е 390лв., засега най-евтините които съм намерил в България са usit ако не се лъжа и тяхната е 105 евро, което е 409лв. за 20 лв разлика предпочитам от тук да ги направя, а и western union кой знае колко ще ми вземат като пратя парите на дубайците...

# 223
Здравейте,
за първи път ще си  организирам пътуването сама и ми е притеснено . Резервирах хотел 
11-18.03.14г.  Ibis Al Barshа Моля по запознатите да ми кажат близко ли е до метро станция аз гледах, но не мога да преценя разстоянията Ще летя с Wizz макар, че още не съм резервирала билети Sad    Прочетох внимателно предишните теми сега ще се опитам да си направя програма и ще я споделя за одобрение.Simple Smile

този хотел е на 1км от метрото, и на 1.3км от другата спирка на метрото така че не са точно 5 минути

# 224
Здравейте,

може ли някой да ми каже къде е по-добре да отидем на круиз - Дубай марината или Дубай creek.
Сега разглеждам сайтовете за ваучери и забелязах, че тези по марината са по-скъпи...сигурно има защо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт