ДУБАЙ 4

• 61 394
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • София
dream1984 , ние не знаеме какъв и е бюджета... Как и предлагаш хотел?

За Бурж Халифа предупредих няколкопъти, че моите наблюдения са, че за средно 4 дни свършват часовете около залеза. Т.е. ако на 01 януари излизат часовете за 1 февруари, но на 4 януари вече няма билети за 1 февруари. Незнам дали го обяснявам добре, но билетите излизат за 30 дни напред и като излезе една дата, то тя заминава за 4 дни

иначе за хотела предположих че едва ли иска някой скъп и просто предложих този Simple Smile
Dream 1984, защо предлагаш хотел, чиито единствено достойнство е, че е близо до метро станция, а всичко останало му е под санитарния минимум Simple Smile.
Момичето ще защищава бюджет пред мъжа си, а ти ще ги набуташ в хотел, който тя ако резервира може и да си докара неприятности след това.  При толкова хубави хотели в Дубай да избере този, който препоръчват по-малко от 40% от посетилите го и с изключително нисък рейтинг и в Трипадвайзър и в Букинг, и в Агода за първото им ходене в Дубай е просто несериозно newsm78

# 346
Добре, вслушах се в мненията ви и направих програмата наново без излишни разкарвания...
Приемам забележки критики и мнения  Mr. Green

Ден 1 – 31 Януари

Сутринта
Разходка в района около хотела Ал Фахиди Метро (незнам дали има какво да се види)
Следобяд
Маll Of Emirates shopping festival
Вечерта
Dubai Marina и Jumeira beach recidence

Ден 2 – 01 Февруари
Сутринта
Miracle Garden
Вечерта
Burj Al Arab afternoon tea
след това  
Бар 360

Ден 03 – 02 Февруари
Сутринта
Аtlantis The Palm
Следобяд
Madinat Jumeirah
Вечерта?
Дайте идеи....

Ден 04 – 03 Февруари
Сутринта
Jumeirah Beach
Следобяд и вечерта
Сафари

Ден 05 – 04 Февруари
Цял ден
Дубай Мол
Бурж Халифа
Фонтаните – вечеря в TGI Fridays

Ден 06 – 05 Февруари
Дейра, стария дубай Gift village, дубай creek сукове мукове и т.н. Simple Smile
----------------------------
Проблемните периоди са ми първи ден сутринта какво да правим, трети ден вечерта, шести ден вечерта.....дали има някое местенце от което се вижда дубай така по от високо...имам хубави обективи на фотоапарата и ми се иска да направя хубави снимки Simple Smile

# 347
  • софия
Хе хе, Дрийм, как си го написал този Гифт Вилидж като някаква забележителност. А на мен ми прилича на голям магазин "за левче"  Laughing
Щом искаш да снимаш не обърна ли внимание на един линк, който пуснах, ще има фойерверки на канала. И дай някой съвет как се снима заря.
Ииии... по-високо от Бурж Халифа...няма  hahaha

# 348
e gift village съм го написал за да не го забравя Simple Smile явно има в него от пиуе муеко дет се вика Simple Smile)) а и роже каза, че в този район са  повечето магазини
а за зарята нямам идея...аз мисля да я пропусна, бях я написал за 1 февруари но се отказах....едва ли ше е като тая на нова година
за снимките не мога да ти кажа но ако гледай в youtube клипчета на твоята камера 100% ще намериш клипче как да я настроиш за нещо такова

# 349
някой да е имал проблем с резервацията на бурж калифа? защото мене ми отказва нон стоп...
май май ше пропуснем накрая Sad
писах им меил обаче нищо
Аз имах проблем.Върни се на 17-та  стр. и прочети.В крайна сметка резервирах с чужда кредитна карта.

нали не можело? искали ти card holder-a да присъства?

язък изпуснах хубавите часове Sad
всичко е fully booked за 17:30 +- 1 час.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Не е задължително!Пращат ти един формуляр,които се попълва от собственика на картата.В него се попълват неговите и твоите данни.Трябва ти още копие от личната карта на собственика на кредитната карта,копие на твоята лична карта и копие на кредитната карта(лицето).

# 350
  • софия
velveto4, защо пускаш тия големи чаршафи с цитати  newsm78

Аз понеже съм много отворена, та не съм си сейвнала линка с фоейрверките. Сега ще се връщам да го търся  ooooh!

# 351

dream1984,а направихте ли си резервация за Бар 360?

# 352
velveto4, защо пускаш тия големи чаршафи с цитати  newsm78

Аз понеже съм много отворена, та не съм си сейвнала линка с фоейрверките. Сега ще се връщам да го търся  ooooh!
За да могат тези,които четат да разберат за какво става дума!

# 353
Само да попитам: има ли тема за живота в Дубай? Писаха ми на ЛС, че арабската тема в 'по държави' не е за Дубай, а ми трябва информация за живота там.  Hug

# 354
ами писах им и ето какво отговориха:
------------------
Dear Grigor,

Greetings from 360!

Regarding your enquire please note that we work with minimum spend for the table, so for 2 people will be 1000 AED including shisha service, food service and bottle service. You can find our 360 Bar menu attached.
If you don’t want to book a table you can come as walking guest to enjoy your drinks at the bar without minimum spend required and without reservation.
The entrance in our club is free.
For more questions don’t hesitate to contact us.
----------------

Няма как да изхарчим 1000 дирхама затова просто ще отидем да пием по едно питие и това е...
Иначе като цяло програмата как е?
Има ли нещо което сме пропуснали изключая водните паркове на които не сме фенове...

# 355
  • софия
Ухаа, сериозна работа  Whistling Whistling
я дай менюто да видим кво може да се пие там

# 356
ето само някои Simple Smile
Soft Drinks

Pepsi, Diet Pepsi, 7-up, Diet 7-
up
 25 аед
Red Bull, Red Bull sugar-free 30 аед

Beer

Corona, Mexico 48
Heineken STR, Holland

48
Peroni, Italy

48
Tiger, Singapore

48
20лв биричка.... Simple Smile

Ето и нещо по дебело:
1995 Louis Roederer, 'Cristal' 3L 200,000 АЕД
1998 Dom Pérignon Wild Night 3L 45,000 АЕД

Но има happy hour всеки ден между 5 и 8 без петък и има коктейли по 25 АЕД

# 357
  • софия
е не е евтино, ма не е непостижимо скъпо, аз си представях някакви кански цени  Grinning

# 358
  • софия
Дрийм, а къде ви е Абу Даби в програмата  newsm78

# 359
  • софия
Роже, ти на шега предложи да дадеш маршрут за стария Дубай, но би ми бил полезен  Whistling
Само ако ти се занимава  Peace

В Бур Дубай сме в хотел Arabian dream palace, оттам с таксита ли се придвижваме до стария пазар. После ясно, абра, ако се престраша  Mr. Green. От другата страна двата пазара на пешеходно разстояние ли са, нещо не се ориентирах по гугъла  Crazy то на мен всичко ми се вижда на пешеходно разстояние, ама нали друго казахте
http://www.arabian-dreams.com/english/

Общи условия

Активация на акаунт