ДУБАЙ 4

• 61 402
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Само дето не дават спам и чат  Crossing Arms Laughing Laughing Laughing

Спирам  Peace

# 391
http://www.raynatours.com/dubai-visa.aspx ги вадят за 4-5 работни дни, визата струва 95$ на човек, може да се свържете с тях по телефона или има и чат опция.
buffy, те искат ли някакъв депозит?
Тази агенция дава супер цена за екск. до Абу Даби, доволни ли сте.Направо да запазвам през тях.

# 392
Благодаря ви много за бързите отговори! Мисля, че имат шансове да успеят!  Hug

# 393
Tweeety_M, предстои ни да пътуваме края на месеца. През тях сме рзервирали само хотела и визите ще извадим също с тяхно съдействие. А дали ще ги ползваме после за някакви екскурзии, ще решим в последствие, имаме време.  За сега се оказват любезни и коректни.

# 394
Цитат на: Tweeety_M link=topic=756437.msg27138688#msg27138688 date=1389343073
[/quote
Много Благодаря за корекциите, опреденело ще се съобразя с тях. Имам само едно питане , някои случайно да си е запазвал Екскурция до Абу Даби и да препоръча  място от където да се букне.Горе долу колко дирхама на човек излиза?Благодаря още веднъж

Нашата агенция я предлагаше за 60-65Е. Сравнете обаче дали местата, които искате да посетите се припокриват с тяхната програма. Ако има големи разминавания по-добре си направете разходката сами- така няма да се налага да ходите на места, които не ви вълнуват и няма да се съобразявате с тълпа хора. За Абу Даби от Дубай може да хванете автобус Е101 от автогара Al Ghubaiba, намираща се на стотина метра от едноименната метростанция. Цена на човек в посока 25 дирхама. В Абу Даби няма метро, така че ще трябва да се придвижвате с таксита или автобуси. Ако ще ходите самостоятелно решете първо кои места искате да посетите и така ще можете да си направите програмата.

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 18:17 от ivelina__

# 395
И така... Пореден въпрос  Joy. Кво да правя с пустото сафари! Че ще се ходи, ще се ходи! Обаче от тука ли да резервирам или там на място. Ако от тука от коя фирма да го букна. Видяла съм трите линка в началото обаче не е като да съм чела самите отзиви.

Допълвам се, че никой не е писал след мен. За времето. Гледам прогноза - повече от 24 градуса не стига в последния месец, а ми казаха, че на Нова година е било 27. Или под максимални температури нямат предвид пика на Т през деня или синоптик си пише ей така на изуст. То е ясно, че 30 градуса не мога да чакам, но едни 26-27 на обяд в 1 няма да се разсърдя  Joy. Шансове?

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 18:44 от Богиня:)))

# 396
И така... Пореден въпрос  Joy. Кво да правя с пустото сафари! Че ще се ходи, ще се ходи! Обаче от тука ли да резервирам или там на място. Ако от тука от коя фирма да го букна. Видяла съм трите линка в началото обаче не е като да съм чела самите отзиви.

Допълвам се, че никой не е писал след мен. За времето. Гледам прогноза - повече от 24 градуса не стига в последния месец, а ми казаха, че на Нова година е било 27. Или под максимални температури нямат предвид пика на Т през деня или синоптик си пише ей така на изуст. То е ясно, че 30 градуса не мога да чакам, но едни 26-27 на обяд в 1 няма да се разсърдя  Joy. Шансове?

Билети купихме от http://www.arabiansafaridubai.com/ - два или три дни преди деня, който желаехме, по 125 дирхама на човек. След като резервирате се свързват с вас по е-mail-a, който оставяте. Там уточнявате хотела, от който ще ви вземат. Питат ви и за номера на стаята, за да може ако не ви намерят пред хотела или в лобито да ви потърсят по телефона в стаята (ако нямате валиден мобилен номер). Плаща се на място. Сафарито беше невероятно изживяване! Не го пропукайте. Ние сме фенове на коли и атрактивно каране и сме повече от доволни! Страхотно усещане, наистина доста екстремно на моменти. Нашият шофьор видя, че се кефим много и се раздаде допълнително  Laughing Вечерта яздихме камила, мен ме нарисуваха с къна, гледахме танцьорите и представлението. Като цяло- потопихме се в арабския дух. Много ни допадна! Още ми звучат песните в главата... Направиха ни снимки до колите и как яздим камилата (30 дирхама за снимка, има и нещо като албумче към нея). Някой беше казал да не хапвате преди да отидете на сафари- е, аз послушах съвета и не съжалявам  hahaha Наистина изобилие от храна и напитки, всичко много ми хареса. Разбира се, отново е въпрос на вкус, но аз не съм претенциозна откъм храна и подправки и всичко, което не е люто ми хареса.

# 397

Билети купихме от http://www.arabiansafaridubai.com/ - два или три дни преди деня, който желаехме, по 125 дирхама на човек. След като резервирате се свързват с вас по е-mail-a, който оставяте. Там уточнявате хотела, от който ще ви вземат. Питат ви и за номера на стаята, за да може ако не ви намерят пред хотела или в лобито да ви потърсят по телефона в стаята (ако нямате валиден мобилен номер). Плаща се на място. Сафарито беше невероятно изживяване! Не го пропукайте. Ние сме фенове на коли и атрактивно каране и сме повече от доволни! Страхотно усещане, наистина доста екстремно на моменти. Нашият шофьор видя, че се кефим много и се раздаде допълнително  Laughing Вечерта яздихме камила, мен ме нарисуваха с къна, гледахме танцьорите и представлението. Като цяло- потопихме се в арабския дух. Много ни допадна! Още ми звучат песните в главата... Направиха ни снимки до колите и как яздим камилата (30 дирхама за снимка, има и нещо като албумче към нея). Някой беше казал да не хапвате преди да отидете на сафари- е, аз послушах съвета и не съжалявам  Mr. Green Наистина изобилие от храна и напитки, всичко много ми хареса. Разбира се, отново е въпрос на вкус, но аз не съм претенциозна откъм храна и подправки и всичко, което не е люто ми хареса.

# 398

Билети купихме от http://www.arabiansafaridubai.com/ - два или три дни преди деня, който желаехме, по 125 дирхама на човек. След като резервирате се свързват с вас по е-mail-a, който оставяте. Там уточнявате хотела, от който ще ви вземат. Питат ви и за номера на стаята, за да може ако не ви намерят пред хотела или в лобито да ви потърсят по телефона в стаята (ако нямате валиден мобилен номер). Плаща се на място. Сафарито беше невероятно изживяване! Не го пропукайте. Ние сме фенове на коли и атрактивно каране и сме повече от доволни! Страхотно усещане, наистина доста екстремно на моменти. Нашият шофьор видя, че се кефим много и се раздаде допълнително  Laughing Вечерта яздихме камила, мен ме нарисуваха с къна, гледахме танцьорите и представлението. Като цяло- потопихме се в арабския дух. Много ни допадна! Още ми звучат песните в главата... Направиха ни снимки до колите и как яздим камилата (30 дирхама за снимка, има и нещо като албумче към нея). Някой беше казал да не хапвате преди да отидете на сафари- е, аз послушах съвета и не съжалявам  Mr. Green Наистина изобилие от храна и напитки, всичко много ми хареса. Разбира се, отново е въпрос на вкус, но аз не съм претенциозна откъм храна и подправки и всичко, което не е люто ми хареса.

# 399
Съжалявам за спам-а, нещо ми бъгна сайтът.

# 400
ivelina__, мерси за отзива! Нали се сещаш колко съм бърза - цъкнах им вече запитване за желаната дата... И аз тази фирма бях харесала, ма като прочета нещо, че е много евтино и малко почвам да се притеснявам, а тези хора наистина предлагат добри цени (на другите места е 150...200 дирхама). Как се плаща - с кредитна карта на посочен линк или на място в брой?
Иначе общо взето явно сафарито е едно и също май навсякъде. Аз като чета твоя отзив нищо не се е променило от преди 7 г.
А как е времето вечер в пустинята? Имам някакъв мъгляв спомен, че като бяхме ние в пустинята беше по-топло отколкото в Дубай по това време с поне 5 градуса и вечерта пак беше топло, но да питам, че тогава бяхме млади и зелени, а сега стари, мъдри и отговорни и трябва да върнем 2те деца без пневмонии  Mr. Green

# 401
  • софия
Аз нещо се обърках  Thinking
Автобусите до Яс айлънд са 190 и 195. На първия дават крайна точка Ферари, от автогарата до Ферари го дават около час плюс минус някакви минути. Вървят през час.
На втория 195 пак толкова горе долу.
Обаче на единия началната точка му е града, на другия начална точка му е Икеа, и той е през час, но на кръгъл час.
Какво се случва с автобуса като стигне Ферари, обратно ли тръгва веднага, няма разписание за обратния път.  newsm78 newsm78

Богиня, не е много евтино, поне с още две агенции се покриват цените, от тези изпробваните  Peace

# 402
  • София
Аз също резервирах сафари през въпросната агенция, и на мен ми се стори евтина, но погледнах и други и те бяха на тия цени, та се реших. Чудя се има ли смисъл да резервирам круиз за Дубай марина от тук, или може на място?
Иначе нахвърлях грубо програмата, ще я споделя и ще се радвам да си кажете мнението:
1 ден - пристигане късно вечерта, разглеждаме мол оф Емирейтс, ако е отворен
2 ден - миракъл гардън, Дубай мол, Бурж Халифа
3 ден палмата и хотел Атлантис( аквариума), след това Джумейра Опън Бийч, откъдето доколкото разбрах има гледка към Бурж Ал Араб, след това Дубай Марина
4 ден Абу Даби
5 ден Мадинат Джумейра и Сафари
6 ти ден последен, Дейра

# 403

Ние направихме същото. Писаха ни по меил и се разбрахме кога и от къде да ни вземат, плащаме като ни вземат. Мисля, че са доста коректни а и щом някой ги е ползвал от форума няма смисъл да се набутвате от български агенции знаете че режат глави...

# 404
  • София
Чета ви активно и си допълвам в моята програма и аз.  Peace
Относно "бракуваните" двойки - необходимо ли е да си носим копие на акт за брак, в случай че хотелът го изиска, та той е на БГ език!? Или съвпадението на фамилиите ще е достатъчен аргумент?

Общи условия

Активация на акаунт