ДУБАЙ 4

• 61 468
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Всички полети по света са в местно време, тоест в случая дубайско.

# 271
За протокола днес получих визи,пуснати документи на 06.01,изключително бързо чрез Емирейтс,за 60 евро ,но билетите са букнати чрез тях,в Дубай сме началото на февруари

# 272
Здравейте,
много е полезна тази тема и благодаря на всички които са писали в нея. Научих много за Дубай.
Разбирам, че повечето от вас сами се справят с цялата организация по пътуването, но аз лично няма да се справя и тъй като много искам да отида и да разгледам поне малко от Дубай се спрях на тази оферта http://www.travelevent.eu/product.php?ProductID=650
Цената е много примамлива и това чак ме плаши, вие какво мислите и можете ли да препоръчате сигурна агенция която предлага 6 или 7 нощувки

# 273

Приемам предложения,съвети критика за моята програма,а тя е следната:
1 ден( четв.)-пристигана вечерта , настаняване в хотела и опознаване на обстановката Simple Smile
2 ден(пет.)-Атлантис,Ibn Al Battuta Mall,Dubai Marina
3 ден(събота)-Биг Бъс
4 ден(неделя) -Абу Даби
5 ден(пон).-Мадинат Джумейра,13.00 ч. следобеден чай Бурдж Ал Араб,Джумейра биич?
6 ден(вторник)-Дубай Мол,17.30-Бурдж Халифа,фонтани
7 ден(сряда) - Miricale Garden,сафари
8 ден(четв.)- свободен,късния следобед към летището

2 ден- Към Dubai Marina прибавете JBR.
3 ден- Така като ви гледам програмата почти покривате важните спирки на Биг Бус-а. Кое ще гледате през този ден?
4 ден- запълнен
5 ден- Започнете с плажът  Sunglasses После Burj Al Arab в 13ч. и след това разходка из Madinat Jumeirah. Вечерта ако имате време погледайте фонтаните.
6 ден- Ако нямате намерение да пазарувате си отделете по-малко време за Dubai Mall. Атракциите там можете да разгледате дори след като слезете от Кулата (ако слезете до 18.30-19ч.). Преди това може да отидете в старата част и да разгледате суковете. И да не убиете цял ден там винаги може да дойдете по-рано в Мол-а, да разгледате, да се качите на Кулата и после да доразглеждате.
7 ден- Ще разгледате Градините бързо, така че преди сафарито пак ще ви остане време. В кой район е хотелът ви? За да видим има ли нещо интересно в близост и да запълним времето.
Не сте писали нищо за Mall of the Emirates? Може да го вместите във втория ден, вместо Ibn Battuta, примерно- първо отивате в Атлантис, после Dubai Marina и JBR, след това с метрото до Mall of the Emirates. Напълно постижимо за един ден  Peace
Благодаря за съветите!Ще ги имам предвид и ще коригирам програмата.И аз вече се чудя дали да ползваме Биг Бъса(мислех с него да обиколим старата част?) или да отидем в Дейра с метрото и сами да обиколим по интересните спирки на Биг Бъса?Хотела ни е  Al Barsha,до Dubai Internet Metro station.Приемам още предложения и съвети   Simple Smile

# 274
ivelina__,
в каква последователност да разгледаме старата част и суковете най-оптимално?
/Идвайки от Ал Барша. Следобяд сме на Бурж Халифа от 16.30 ч./
Да препоръчате заведение в района?

# 275
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
много е полезна тази тема и благодаря на всички които са писали в нея. Научих много за Дубай.
Разбирам, че повечето от вас сами се справят с цялата организация по пътуването, но аз лично няма да се справя и тъй като много искам да отида и да разгледам поне малко от Дубай се спрях на тази оферта http://www.travelevent.eu/product.php?ProductID=650
Цената е много примамлива и това чак ме плаши, вие какво мислите и можете ли да препоръчате сигурна агенция която предлага 6 или 7 нощувки

Към момента за тези дати цената е ок. Peace Ако не държите точно на тези дати на пътуване, може да се намери на същата цена или близка, но в район Al Barsha например.

П.П. сега огледах цените за билетите и ми стана лошо. Доста са скочили. Sad

# 276
  • софия

ако гледаш Уиз, това е особено заради днешното 20% намаление  Mr. Green

# 277
  • Beyond the Frontiers

ако гледаш Уиз, това е особено заради днешното 20% намаление  Mr. Green

Да, аз намаление не виждам, но билет за 1 човек под 500 лв също.

# 278
Galactic Voyager, благодаря за помощта. Датите ме устройват и то много. Пуля се по картата, и въпреки, че четох темата никак не съм на ясно с районите и кай е по или най- добър. Нещото което видях за предлагания хотел е, че е близо до спирка на метро и реших, че това е ок.

# 279
  • София
ГалактикHug има под 500 лв. Simple Smile
Дори и под 100 има, но за няколко дни през април месец, а през май са доста под 100. Между 60 и 80. Но пък и температурите тогава са горе долу същите Joy hahaha.
Оххх, Уиз ще ме карат май да сменям от средата на март към началото на април  ходенето Thinking
Petjia, по-добре не се пули по картата Simple Smile ами кажи кой е хотела, за да ти помогнем Peace

# 280
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager, благодаря за помощта. Датите ме устройват и то много. Пуля се по картата, и въпреки, че четох темата никак не съм на ясно с районите и кай е по или най- добър. Нещото което видях за предлагания хотел е, че е близо до спирка на метро и реших, че това е ок.

Проверих цената на хотела ви и определено не е надута. За едни и същи дати ми излиза абсолютно еднаква с хотел Cassel Al Barsha например. Но колегите явно са купили места на самолета на по-ниски цени и дават добра цена. В момента за тези дати само полета с багаж излиза 1750 лв / идват ми нецензурни думи на езика при вида на тази цена  Twisted Evil/ на човек.

roje22, дай моля конкретни дати, аз виждам 100 лв за еднопосочен само, без багаж.  newsm78

# 281
  • софия
На мен тази цена за организирана екскурзия ми се вижда супер, особено щом е крайна с всички такси  Peace
И хотела е хубав.
Само екскурзийките там са им на супер скъпи цени  Naughty

# 282

Оххх, Уиз ще ме карат май да сменям от средата на март към началото на април  ходенето Thinking

не разчитай; тогава са пролетните ваканции на училищата - много хора ще пътуват насам-натам.

# 283
  • софия
Мммм, цените за 22.04-29.04 са супер, точно толкова, колкото ги и изпуснах първия път
440 лв за двама двупосочно

Нали разбрахте, че само днес има 20% намаление

# 284
  • София

Проверих цената на хотела ви и определено не е надута. За едни и същи дати ми излиза абсолютно еднаква с хотел Cassel Al Barsha например. Но колегите явно са купили места на самолета на по-ниски цени и дават добра цена. В момента за тези дати само полета с багаж излиза 1750 лв / идват ми нецензурни думи на езика при вида на тази цена  Twisted Evil/ на човек.

roje22, дай моля конкретни дати, аз виждам 100 лв за еднопосочен само, без багаж.  newsm78

Галактик, заповядай Simple Smile
София Дубай- 29.04- 82,99лв.
Дубай София- 8.05- 126.99лв.

София Дубай- 06.05- 66,99лв.
Дубай София- 15.05- 110.99лв.

София Дубай- 22.05- 82,99лв.
Дубай София- 27.05- 82.99лв.

София Дубай- 29.05- 66,99лв.
Дубай София- 03.06- 82.99лв.

Общи условия

Активация на акаунт