Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
-
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
-
Какво трябва да взема за болницата, когато тръгна да раждам?
-
Какви са преживяванията на други майки с подобни симптоми и какви са препоръките за тях?
с едно ставане в 6:30
и заспиване на секундата.Багаж-готов,дрехи-изпрани изгладени,кошара-в процес на оправяне,количка-изпрана,прибрана.
Очакваме само най-важната част -тази за която се прави всичко това 
- сме си у дома. Безкрайно щастливи и спокойни.
Същото важи и за кърмата - и за миг не ми мина през ума, че няма да имам и от първата ни среща процесът тръгна като по учебник. Пу-пу. Още от началото си имах коластра, а кърмата слезе на третия ден вечерта. Цаката е нон стоп на гърди като ти донесат бебето, а преди това цедене, макар че аз не съм фен. Но го направих 1-2 пъти докато ми я донесат, малко, колкото да се стимулирам гърдите. Като цяло от отношението в болницата бях приятно изненаданана. Има огромна промяна отпреди 4 години, поне на мен така ми се струва. 90% от персонала, на който аз попаднах през 6-те дни беше мил и отзивчив. Е да, малко трябва все да питаш, за да получиш каквато и да е инфо, но дано с времето се научат!! От моите лекари д-р Маленов и д-р Войнова - то е ясно, възхитена съм. Хора и професионалисти с главно "Х" и "П".

Дано мине бързо, бързо!
на тонове стоях 1 ч,бебка много мърдаше и се наложи на2пъти..попаднахме на някаква млада докторка/асистент,даже нямаше табелка с името..за първи път ми се случва толкова да ме боли по време на прегледа,на железата с които ме прегледа,не сложи дори гел...нямам разкритие,но главата на беба е доста ниско...тежи 3100,вс изглежда нормално...ще си чакаме😄 дадоха ми 2 свещички заради болките,ама изобщо не ми помогнаха
накрая ще родя вкъщи май
Добре, че е баща ми да ме кара, че няма да смогна от обикаляне. На 30 ще ходя при моя док да уточняваме датата за секцио.
Ям супи, пих някакъв компот от сливи и дюли, но без резултат. А към медикаменти или пак отвратителното рициново не ми се прибягва, че да не свиквам по този начин...И на мен акушерките много ми се радваха за упоритостта с кърменето. Всеки път като влезнеха, беба все сучеше. Имаше една страшна скица, която веднъж влиза, аз с оголени
беба пак на гърди и тя ми вика "Янче какво си ги разголила тези красоти като за списание?"