ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 643
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 540
Не го знам кой е този вегански гуру на йогите, но какво му има?
Изглежда жилав, здрав, мъж.

# 541
  • София
Ще разберем след години какво му има.

# 542
  • София
Ще разберем след години какво му има.
Нее, той ще живее поне 300 години още  Laughing

# 543
  • SA
Робин Гиб и той бил веган...

А между другото, точно и на мен ми направи впечатление този доктор, дето казвате, че бил гуру. Зачетох се за историята му - имал медицински центьр за подмладяване и уж основно с веганска храна, пьк правел на пациентите си инжекции с животински хормони.  newsm78

# 544
Не го знам кой е този вегански гуру на йогите, но какво му има?
Изглежда жилав, здрав, мъж.

Как пък стигна до извода,че е жилав?Човек,който лишава менюто си от животински мазнини няма как да е жилав,а е сух и крехък.Предполагам,че доста му скърцат ставите като се огъва.Може да маха кокосово масло,но това определено не му е достатъчно..
На мен ми изглежда доста посърнал и липсата на живина определено не се вмества в представите ми за здраве.Да не говорим,че не прилича и на никакъв йога-истинските такива се отличават сред множеството по особен начин,който се усеща и без да знаеш кои са.Останалите сами си правят вятър.

# 545
  • София
Като изключим усмивката, много ми напомня на снимки на освободени концлагеристи в края на Втората световна война. Сори, ама жив се е мумифицирал този човек.

# 546
Ахахахахахахаха
Нямах намерение да задавам такъв тон със сивото, ама в крайна сметка има много готини постове Simple Smile)))))
Тея двамата от снимките - моля дръжте си ги за вас. Не само, че не са мъже ами и сексапила им е на морков..... (или изгнила мушмула). Joy

# 547
  • Пловдив
Робин Гиб е по-скоро сушена смокиня, а не гнила мушмула.
Имаше една приказка.
"Ей браво на Вас на 40 изглеждате, също така както на 20 години."
Как няма да е така, като на 20 си се докарал да изглеждаш като на 80.
Не, че Робин е на 20, но определено изглежда, като страдащ от http://en.wikipedia.org/wiki/Marasmus
Медицинско състояние е, но давам Уикипедия за справка.

# 548
И цветът на кожата им придобива един сивкаво прозрачен цвят. Като не болен човек, а не на такъв, който се чувства превъзходно!

Сивкав тен се получава не от диетата, а от някои болести, от които страдат и месоядните. Никоя храна не ти осигурява крепко здраве. Стане ли сив на цвят един човек, вече се вижда, че ще мре.
Не го приемай буквално за сивото Simple Smile Simple Smile Simple Smile Просто веганите не ми изглеждат здрави.

това е много странно наблюдение..
 аз най-красивите и хармонични тела, които съм виждала са на вегетарианци. Понеже се интересувам от вегетариански рецепти и тн. съм в час с разни кулинарни блогове ежедневно,  всички ми изглеждат здрави, с прекрасен тен , бели зъби, широки усмивки и чисти мисли.
Една моя любимка http://thebossmag.com/wp-content/uploads/2013/08/Laura-Miller-Interview.jpg
http://sundayisforlovers.files.wordpress.com/2013/07/tastemadela … g?w=500&h=438

ми изглежда всичко друго, но не и болновата. даже ей сега ще си я сложа на аватар:)
да не говорим колко са грамотни вегетарианците и колко неща могат да се научат за съставки, полезности и тн. от тях...

# 549
  • SA
Е, ако става вьпрос за вегетарианци, които консумират яйца, млечни продукти, риба , та някои и пилешко, не виждам да има проблем. Просто вместо червено месо наблягат на друг вид животински протеини.
А пьк на 20-30 годишна вьзраст, човек често изглежда добре, независимо от това с какво се храни.

# 550
абе не  е баш така:))

вегетарианец по кое определение може да яде месо Simple Smile

така или иначе исках да им дам едно рамо и да кажа, че от вегетарианци съм научила повече за храненето и готвенето от .. Ути например, който с какво може да ми е полезен, освен да ми преглъща мазно на екрана или да ме научи колко газирана вода да сложа в кебапчетата хич не ми е красив и здравословен, тука има един негов ... събрат шеф, който е някаква анти-реклама този човек ...той като говори грухти не му стига въздух...  не  бих посегнала към негова рецепта.

# 551
Крехка свинска пържола с три вида горски гъби и суджук - на керемида.
Глигански "порязаници"  с всякакви зеленчуци в гювеч - къкрили на открит бавен огън от едната година, та чак до другата  Sunglasses
Капама с четири вида месо.
Пълнен заек.
Агнешка плешка, шпикована с розмарин, със зачервена коричка от непрекъснатото обливане с масло и червен пипер.

Поезия. Празник на сетивата - изглеждат добре, миришат невероятно, топят се в устата, а ендорфините скачат до небето  Heart Eyes

От 28-ми до днес опитахме толкова много и прекрасно приготвени месни специалитети (списъкът по-горе е само една малка част от всичко  Blush ), че съм преизпълнена с любов към вегетарианците и веганите - хора, прави сте, не яжте месо и месни произведения, оставете това на тези, които умеят да му се наслаждават  Peace

# 552
  • SA
Цитат
вегетарианец по кое определение може да яде месо

Еее, как, имаше преди време една мацка, която ни ограмотяваше по отношение на вегетарианството, та от нея го знам това. Иначе от нета:
Цитат
   Pesco-vegetarians eat no beef or poultry but do eat fish.
    Pollo-vegetarians eat no beef, but do eat poultry.
    Semi-vegetarians or Flexitarians eat “less” meat (than who? Most people? Themselves, before? Ted Nugent?)

Поло-вегетарианците ядат пилешко.

Цитат
че съм преизпълнена с любов към вегетарианците и веганите - хора, прави сте, не яжте месо и месни произведения, оставете това на тези, които умеят да му се наслаждават

Хехе, често и аз си го мисля това!

# 553
BirdsFlu, имай милост, тъкмо се наядох, но като ти прочетох поста пак огладнях. newsm22

# 554
имало т.нар полувегетарианци. само че не са вегетарианци.
в различни страни има различни понятия, очевидно, но вегетарианците по дифолт не ядат месо. то това е оксиморон. могат да ядат млечни и яйца, но месо никога.
по тази логика и аз съм вегетарианка, защото ям малко месо... е не е нормално:))

Общи условия

Активация на акаунт