ЗА или ПРОТИВ консумацията на месо?

• 63 134
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 195
  • София
тези реклами, както и други, редовно са обект на майтап в темата за рекламите.

# 196
  • Linz
Голям въпрос направихте. Нормално е и такива снимки да има из мрежата. Или е позволено да се снимат само сочни пържоли...

# 197
  • Linz
тези реклами, както и други, редовно са обект на майтап в темата за рекламите.
от гледна точка на това как са разфасовали горкото теленце и сега как е във вид на вкусен суджук?!

# 198
Добре де, какво наскачахте срещу тези снимки? Решила е, пуснала ги е. По темата е, не е в разрез с правилата, какъв е проблема?!
Никой не скача срещу снимките. Подразни ме това, че казва, че всеки има право на избор дали да яде месо или не и не съди хората, които ядат месо и в подкрепа на това добавя въпросните снимки. Ами малко е нелогично, мисля. newsm78

Системата явно е " бързо ли говоря или бавно слушаш ти "  Laughing

Не съм ги поставила в подкрепа на твърденията ми  Wink Поставих ги , да разясня какво според мен не асоциират хората ,когато видят месце на витрината  Wink

# 199
  • София
Зная как се разфасова  животно и не ми е проблем да ям суджука.

# 200
Sarania, хайде пак с внушенията! Аз не съм гледала реклама на мезета и кренвирши, в която да наричат вегетарианците "изроди" или да използват други обидни квалификации. Тези реклами са насочени към потребителите на подобни месни продукти. Явно на такива като теб им е обидно, че няма реклами, насочени изцяло към вегетарианци - например, близък кадър към снимки от кланницата, последван от снимка на салата с кълнове и надпис " Не бъди изрод, избери зеленото!"

# 201
  • Linz
Щом е имало употреба на обидни епитети, защо не сигнализирахте на модератор?
Рекламите са същото внушение, но с обратен знак. На мен няма как да ми е обидно, вече обясних позицията си.

# 202
  • SA
Цитат
например, близък кадър към снимки от кланницата, последван от снимка на салата с кълнове и надпис " Не бъди изрод, избери зеленото!"

Joy
А че тези кьлнове са растения бебенца и жестоко и безмилостно се пресича жизнения им пьт, никой не се замисля.

# 203
  • Ямбол
Той и морковът е кален, но след подходяща обработка си го хапваме. А в калта да поствам ли какви гадини живеят или вие си знаете?
Няма нужда да се визуализира нещо, за да знаеш, че можеш или не можеш да го ядеш.

# 204
  • София
...
Не съм ги поставила в подкрепа на твърденията ми  Wink Поставих ги , да разясня какво според мен не асоциират хората ,когато видят месце на витрината  Wink

А от какъв зор трябва да правят такава асоциация?

# 205
  • out of space
Не познавам човек, живеещ на село да е вегетарианец. Вие?  Simple Smile

# 206
...

'Щото това е фактологията на събитията .

# 207
  • София
...

Искаш да кажеш, че ти като си купуваш някаква стока, си мислиш за цялата фактология, свързана със съответната стока?

# 208
  • SA
Не познавам човек, живеещ на село да е вегетарианец. Вие?  Simple Smile

И аз не познавам такьв.  Simple Smile
И специално за колекцията на Брезичка :
Скрит текст:

Сьс здраве да ги поства и в други теми, в които заклеймява кланниците!

# 209
...

Искаш да кажеш, че ти като си купуваш някаква стока, си мислиш за цялата фактология, свързана със съответната стока?

Всеки път ! Не пропускам !
---
Темата е за и против месото , поставих снимките именно заради това ,че съм останала с впечатлението ,че точно тази конкретика много рядко изниква в съзнанието на хората като става дума за месо , ядене и т.н.  Wink Мога да ти го напиша още 20 пъти , няма проблем .

Общи условия

Активация на акаунт