Защото за много хора неяденето на месо = неприемане на белтъчини, а те са абсолютно необходими за бебето. Тоест, ако приемаш белтъчини от друг източник нямаш проблем. Сигурно си се информирала вече как да си набавяш незаменимите аминокиселини.

домашно приготвени/сготвени неща
но понякога ми е странно като я видя как пие по една шепа синтетични , витамини , добавки
....ама ко сА избор , лично аз не смятам че са по- полезни

Но пък е избрал и да НЕ Е жертва! Иначе нямаше да ни има и да е изчезнал човешкия род още преди да се засели Европа
Затуй е нормално, макар че изглежда жестоко (и то си е!) да се яде месо. Аз подкрепям... ям и риба, което е по същество същото... Би трябвало да е с НЕудоволствие, но не е така! Избирам ВИНАГИ по-малката злина. Сега се избира дали човекът да изяде едно прасе/куче/риба или обратното.... Аз избирам първия вариант... Въпрос на инстинкт за самосъхранение. Обичам и краставици и зеле и домати. Освен да кажа, че и тях ги боли все така, но нямат как да ни го съобщат, затова "приемаме" по-добре да ядем домати и пшеница.... какво друго? С камъни не ства, не че и те няма душица... В туй е въпроса... Вечния кръговрат да се върти. Иначе всички ще сме камъни и пясък!

Оттук идва и объркването в терминологията.
не по много хуманен начин
Оттук идва и объркването в терминологията.
не по много хуманен начин
забрави ли

Препоръчани теми