Ясновидци/врачки - тема 21

• 215 868
  • 756
  •   1
Отговори
# 180

С две ръце те подкрепям!  smile3521

# 181
  • София
То си му личи,и как се лъжат тези 80 човека на ден,просто се чудя..... newsm78

# 182
  • бургас

само като погледнеш хиенската му физиономия и е ясно,да не говорим за палат в който живее  #2gunfire #2gunfire

# 183
Нищо учудващо няма,всъщност.Това е положението по  цялата територия на татковината.Абсолютно нищо различно и тук.

# 184
Вижте на какво попаднах днес,направо настръхнах  http://www.youtube.com/watch?v=GJrJBYPLAPk

Е, това е истината да 95% - 98% от хората, които се занимават с енергийно лечение, ясновидство и т. н. . Затова нещата се влошават след посещение при тях. Те са невероятни вампири. Изсмукват вякакъв живот от теб.

И за такова нещо, което бившият ми съпруг доведе, търся помощ Wink

# 185
Днес се свързах със Светлана от Сухата река....и се шокирах,жената вече след мен записва за месец март часове. Аз си записах за 21.02.....не очаквах такъв наплив. Дано да си струва чакането.

# 186
  • София
Да споделиш после,  аз съм чак март месец.  Simple Smile

# 187
Моля ви,споделете мнение за Али Шуган

# 188
http://play.novatv.bg/play/343481?autostart=true                                                               маг Сибила много веща,,,хахххаха

# 189
Моля ви,споделете мнение за Али Шуган

Ако имаш парички да ходиш при него през 5-6 месеца - става Wink
Ще те поизчисти, нещата ще се върнат, пак ще те чисти .... и така Wink

# 190
Днес се свързах със Светлана от Сухата река....и се шокирах,жената вече след мен записва за месец март часове. Аз си записах за 21.02.....не очаквах такъв наплив. Дано да си струва чакането.

Прочитайки това се замислих с лека усмивка и един риторичен въпрос- дали форумът е повече в полза за нас или за гадателките.

Нееднократно се е случвало след като дадено име бъде въведено и похвалено тук клиентелата му да се увеличи многозначително...А пък голяма част от нашите въпроси, като че ли все още стоят неотговорени и проблемите ни нерешени.

След като бяха изкоментирани тук Ники Узунов, Искра-Бистрица, Ани Лечева-Пловдив, Емилия-Лондон, Цеца-Надежа, сега и Светлана вече се радват на още повече клиенти...някои бързо се разочароват от тях, а други ще ги посещават години напред.

Разбира се нас никой не ни е накарал насила да ходим...Просто се замислих за нещо и Ви го споделих- нали все пак сме във форум. Гледачките трябва да са много, много благодарни на нашата тема...Макар някои от тях лично да се ме предупреждавали да не пиша тук за тях- представете си.

Цеца от Надежда при единствената ми визита при нея и по време на непринудения ни разговор след консултацията ми каза, че откакто са я написали тук и са започнали да звънят хора е решила да се отдаде изцяло на тази си дейност. Simple Smile

# 191

Прочитайки това се замислих с лека усмивка и един риторичен въпрос- дали форумът е повече в полза за нас или за гадателките.

Нееднократно се е случвало след като дадено име бъде въведено и похвалено тук клиентелата му да се увеличи многозначително...А пък голяма част от нашите въпроси, като че ли все още стоят неотговорени и проблемите ни нерешени.

След като бяха изкоментирани тук Ники Узунов, Искра-Бистрица, Ани Лечева-Пловдив, Емилия-Лондон, Цеца-Надежа, сега и Светлана вече се радват на още повече клиенти...някои бързо се разочароват от тях, а други ще ги посещават години напред.

Разбира се нас никой не ни е накарал насила да ходим...Просто се замислих за нещо и Ви го споделих- нали все пак сме във форум. Гледачките трябва да са много, много благодарни на нашата тема...Макар някои от тях лично да се ме предупреждавали да не пиша тук за тях- представете си.

Цеца от Надежда при единствената ми визита при нея и по време на непринудения ни разговор след консултацията ми каза, че откакто са я написали тук и са започнали да звънят хора е решила да се отдаде изцяло на тази си дейност. Simple Smile

Absolutely!

# 192
При мен не си струваше. Наговори ми пълни щуротии за здравето ми. Веднага си направих пълни изследвания и се оказа ,  че съм напълно здрава. Нито една от кошмарните й диагнози не се потвърди и слава Богу!

# 193
А в друг аспект -позна ли ти?

# 194
А в друг аспект -позна ли ти?
Нямаше друг аспект LaughingКато ти намекнат че имаш рак, не питаш за мъже, а бягаш към поликлиниката  Grinning
Нямам рак де! Така рече доктора! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт