Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 25

• 44 345
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Germany

Мони , от къде лепнахте тази скарлатина бе ма..а и  .

От детската градина. Тук си е като хремата, нон стоп виси бележка, че има скарлатина в градината и нито се изследват децата, нито нищо... Смятам да си го задържа поне 2-3 седмици вкъщи, защото много му се събра. Лошото е, че му се ходи и забравя езика като се застои у нас, но пък това чудо, да е болен всяка 2ра седмица, не ми харесва въобще.

# 451
Аз пък съм доволна от Клацид, до колкото въобще мога да съм доволна от АБ, де. То в последно време, не се случва често, пупу, но при бронхит, ако се е налагало АБ (защото няколко пъти сме минавали и без), Клацид-а я е оправял.

И как така без установена причина и добри изследвания предписват АБ  ooooh!
пък после се чудят защо не действа като наистина има нужда  Rolling Eyes

Peace Абсолютно. И аз се чудя от доста време на този парадокс  newsm78

# 452
Михаил продължава да кънти, кашлицата му е като звук от тръба. Поне не е вдигал температура през нощта. Последно имаше към 22.30. Но пък плака посред нощите че го боли краче.  newsm78

# 453
Михаил продължава да кънти, кашлицата му е като звук от тръба. Поне не е вдигал температура през нощта. Последно имаше към 22.30. Но пък плака посред нощите че го боли краче.  newsm78
  Hug Sad Ох, милия, дано минава вече Пулмикорта не помага ли за тази кашлица? Дано се оправяте вече!!!

Ние пихме Клацид януари при гнойната ангина и помогна, пупу, така да се каже доволна съм  Crazy

На сестра ми пък малкия преди 2 зими след зинат влезе в болница, така че всичко е от моментното състояние и конкретния бацил, ако не е правена антибиограма, както се прави почти винаги тук в БГ, дали ще подейства АБ като на лотария, добре че са широкоспектърни и в повечето случаи действат Whistling

# 454
Аз да попитам - нормално ли е след подскачане да се разсвири единично и малко и да се задъха ....Свиренето отшумя от само себе си след като се успокои и това начало на спазъм ли е и трябва ли в  такива моменти да се правят инхалаций със Вентолин newsm78

# 455
  • sf
Да оздравяват бързо всички болнички!
Моя днес след игра в снега, започна да свирка, но като пи чай и си почина , спря. Подобни ситуации  действат много зле на нервите на мъжа ми  ooooh!
Иначе днес първо бяхме така
Скрит текст:
а по-късно през деня така  Mr. Green
Скрит текст:

# 456
Donsi, браво на вас! Само така!
И моята другата седмица я пускам на балет, хич не ме интересува колко им е студена залата.
С изнежване нищо не се постига.
Ние също бяхме в планината. До сега винаги е правила спазъм при промяна на надморска височина. Сега катери пистите с шейната повече от мен и да чукна на дърво нямаше и намек за предишната умора. Единствено накрая огладня като вълк Laughing.

# 457
Имах си аз тези смелости да не са на Донсита . Първо прочетох поста и видях снимките и чак после видях че е твоят пост .... Peace Как искам да имам виличка във планината  Rolling Eyes или да можем да си позволяваме почивки  Rolling Eyes, ама тази криза ни съсипа  #Cussing out
Тази сутрин Тошко извади един смущаващ сопол  Rolling Eyes , дано да се спре само то това. Praynig
Меричери , как е Мишката  Praynig

# 458
Браво, Донсита! Това е начинът, 100%.

Ние вчера бяхме на УНГ, при д-р Липева. Каза, че проблемът категорично не е от носа и гърлото. Има съвсем леко увеличена трета сливица, която не можем да обвиняваме за положението ни. Лигавицата е съвсем наред, няма алергичен ринит, даже каза, че няма нужда от вземане на секрет.
Каза да търсим решение в състоянието на имунната система.

От днес я пуснах на градина. Дано този път ни се размине моменталното разболяване.

# 459
Михаил е все така. Продължав да вдига 38,5, на всеки 5-6 часа. Свирка си, на моменти повече на моменти не го чувам. Определено кашлицата намаля чувствително. Почти не кашля.В кръвта всичко е ок. Говорих с Лисички и каза да го изчакам още един ден да видим утре как ще е, защото при нормална кръвна картина е абсурдно да включва нов АБ. Иначе знаете че аз съм за закаляването. Ние също ги водиме много на планина, море . В неделя се върнахме от Банско, бяхме и на басеин задължително. Лошото е че Михаил не беше добре, но все пак и той се къпа с нас.

# 460
  • Стара Загора
Здравейте. Предстои ми климатолечение и сме се насочили към болницата в Трявна. Някой ходил ли е скоро, през последните месеци имам предвид, да сподели как са условията. Попаднах на теми във форума, които обаче са доста стари 2007, 2008 год.  и никак не съм очарована от това , което пише. Обмислям и вариант с наем на обзаведен апартамент в Трявна, където да поживеем месец два, но така няма да мога да се възползвам от процедурите.

# 461
Здравейте, ходихме на ТЕЛК и ни дадоха 20% за 2г. Някой знае ли дали може да се явим отново  преди да са изтекли двете години.Благодаря.

# 462
  • Бургас
Здравейте, ходихме на ТЕЛК и ни дадоха 20% за 2г. Някой знае ли дали може да се явим отново  преди да са изтекли двете години.Благодаря.

Обади се в местната РЗИ и питай там.Може би трябва да обжалваш...с тези 20 % какво  се полага изобщо???

# 463
Здравейте, ходихме на ТЕЛК и ни дадоха 20% за 2г. Някой знае ли дали може да се явим отново  преди да са изтекли двете години.Благодаря.

Обади се в местната РЗИ и питай там.Може би трябва да обжалваш...с тези 20 % какво  се полага изобщо???

нищо не се полага, трябват 50%, обжалвайте  Peace

# 464
Здравейте,вашите деца посещават ли градина,защото моя е на 3 год. тръгна юни,ама се сещате как ходи.От 3 меСеца е вкъщи и сега е болен трети път,като единия път бяхме в болница,Откъде лепва това дете,не знам.тъкмо се канех да пускам изследвания за градина и вдигна температура,вече си мисля,че това дете не е за градина мнение и на лекарите,но не искам да го ограничавам в контактите.Само да каже ,че само веднъж е изкарвал две седмици пълни.Спазмите вече са по леки,но пък много често е болен,вече ме е срам да звъня на док.Пие Сингулер от 1 г

Общи условия

Активация на акаунт