ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
п.п. на Ганчев бурканчетата ставаха преди, сега новите и те са с гумени от вътрешната страна капачки.
Аааа, моите са от преди 3 години някъде, сигурно затова стават Simple Smile, ама то могат да се купят нови капачки просто(предполагам де)

# 661
Върнахме се от селото. Времето там беше идеално, едно слънце !  sun Разходихме го на чист въздух а свекитата го намачкотиха. Аз от своя страна си намачкотих котката, която много ми се зарадва, качи се на врата ми и се уви  като якичка. И като замъркааааааа  Heart Eyes

ММ се стяга да е кукер идната седмица Simple Smile

Да се оплача: нали ви казах, че съм с бъбречна криза и пуснах стерилна урина? Оказа се, че имам Бета хемолитичен стрептокок (стрептокока агалактия), и то високо число. Има и антибиограма, та май няма да мина без антибиотик Sad Лошото е че получавам гъбички от антибиотици, ама няма как. Та утре съм на лекар.

Орхидейке  Hug Да не изчезваш повече така.

Ох, щях да пиша още ама дребната се тръшка да и нарежа ябълка..... Освен  това Боци смърди на овце и трябва да го изкъпя.

# 662
Аз стерилизирам в бурканчета на Ганчев(нови,смисъл купувани наскоро) и ми се получава.Номера е да не  плуват целите във водата,а капачката да е извън.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 23:54 от подаръче

# 663
  • София
п.п. на Ганчев бурканчетата ставаха преди, сега новите и те са с гумени от вътрешната страна капачки.
Аааа, моите са от преди 3 години някъде, сигурно затова стават Simple Smile, ама то могат да се купят нови капачки просто(предполагам де)

Няма да стане дори и с нови капачки, защото резбата на бурканчето е друга. Няма да пасне.

Сега има един друг вариант, но колко е добър не знам. Не съм го пробвала с тези бурканчета, за храна за детето. Може докато е още вряло пюрето да се сложи в тези бурканчета (с гумената резба), и тъй като е вряло пюрето тя капачката ще хлътне. Т. е. ще се затвори хубаво. Така съм правила с други буркани и съм затваряла храна за мъжът ми, ако ме няма в къщи да има какво да яде, но се яде до 4-5 дни.

А да, може и така както казва Руми. Просто капачката да не е във вода.

# 664

За уреда за пюретата, аз си взех този на Авент (от черния петък на Амазон) и съм много доволна и да ви кажа има голяма разлика във вкуса.
Бебооо, ще споделиш ли кой е този уред (ако имаш линк)? На мен ще ми се наложи да си правя пюретата сама и мислех да варя и пасирам, но ако има по- лесен вариант ще го проуча.

Ето този е:
http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF870-21-Combined/dp/B003 … mp;keywords=avent
и аз си го взех, един колега ни го препоръча, но още не съм го тествала, че ни е рано.

# 665
Елица79 и за мен 30 мин не са спане. Направо откачам като ми кажат, че не е спала. Знам, че малкото сън води през деня, води до недобър сън и през нощта. Когато съм в къщи пробвам всичко, вкл. влизане на тъмно в банята и пускане на вентилатора. Два поредни дни записвах в колко часа заспива и какви признаци е показвала. Гледам да се е наяла, памперсът сменен, да й е чист носа и температурата в стаята да е добра. Пускам един и същи диск да върти докато заспива и спи, за да знае, че е време за сън. Има една и съща играчка в леглото, само за спане.

# 666
Флайче, мерси за отговора за брашното. Уви, няма да го ползвам. Не се виждам да варя каши.

И аз имам уреда на Чико. Онзи ден го пробвах за пръв път. Няма да повтарям. Според мен е доста тъп в сравнение с този на Авент.

Ники, поразмразихте ли се?

Ники, преди време беше споменала, че си гледала филм, където се казва, че гъбата в кухнята е най-мръсното нещо вкъщи. Имаше някакъв начин за дезинфекция на губите за миене в микровълновата. Някой практикува ли го това?

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 18:30 от Bemol

# 667
  • София
Аз на своя глава дадох на малкия половин мандарина. Трябваше да го залъжа с нещо, баща му се прибра болен, не може да ме отмени,брат му на английски, а аз трябваше все пак нещо да сготвя. Може ли да им даваме мандарина, или са малки още? То след дъжд качулка, ама ако може утре пак ще му дам, така настървено я изсмука.

# 668

За уреда за пюретата, аз си взех този на Авент (от черния петък на Амазон) и съм много доволна и да ви кажа има голяма разлика във вкуса.
Бебооо, ще споделиш ли кой е този уред (ако имаш линк)? На мен ще ми се наложи да си правя пюретата сама и мислех да варя и пасирам, но ако има по- лесен вариант ще го проуча.

Ето този е:
http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF870-21-Combined/dp/B003 … mp;keywords=avent
и аз си го взех, един колега ни го препоръча, но още не съм го тествала, че ни е рано.

gemavar, много благодаря. Попрочетох отзивите, предимно добри са и в Амазон, май ще го поръчам и аз. Пък е и на прИмоция в момента Simple Smile

# 669
Бемол, по- топло е Simple Smile -18 ми каза тази сутрин жената, която гледа детето (имат термометър на терасата). Асфалтът по улиците се вижда, което е много добре и на затворено е топличко. Голямата ме врънка да й слагам грейката, за да я извеждат на вън.
ПС мернах снимка на Ниагарския водопад замързнал. Крипи. Брррр.

# 670
Аз на своя глава дадох на малкия половин мандарина. Трябваше да го залъжа с нещо, баща му се прибра болен, не може да ме отмени,брат му на английски, а аз трябваше все пак нещо да сготвя. Може ли да им даваме мандарина, или са малки още? То след дъжд качулка, ама ако може утре пак ще му дам, така настървено я изсмука.

Весе, аз бях питала за портокал и от две различни места ми казаха различно: от едното, че няма проблеми след 6 месеца, а от другото да давам след годинка, защото можел да се обрине, ако е преди годинка. Та предполагам и за мандарините е подобна история. Ако няма реакция, мисля че няма да имаш проблеми.

# 671
Мандарини и портокали от 9 месеца.

# 672
Елица79 и за мен 30 мин не са спане. Направо откачам като ми кажат, че не е спала. Знам, че малкото сън води през деня, води до недобър сън и през нощта. Когато съм в къщи пробвам всичко, вкл. влизане на тъмно в банята и пускане на вентилатора. Два поредни дни записвах в колко часа заспива и какви признаци е показвала. Гледам да се е наяла, памперсът сменен, да й е чист носа и температурата в стаята да е добра. Пускам един и същи диск да върти докато заспива и спи, за да знае, че е време за сън. Има една и съща играчка в леглото, само за спане.
Аз откога ви разправям за този омагьосан кръг с 40-тата минута, и това откак свекървата беше тук, да не беше идвала, само дето ни разби съня на детето  Crossing Arms Абсолютно същата съм, памперс, музика, нос, всичко й е като хората, но на 40-а минута става като на пружинка е, и като ме види почва буквално да скача в леглото и да протяга ръце да я взема  ooooh! какво ли не пробвах да я успивам веднага и не става, ако измислите нещо казвайте, щото с тъпите 40мин взе, че припадна в ръцете ми в 18:15 и кога ще ляга довечера идея си нямам явно към 22-23ч
Ники следя новините и аз видях това за Ниагара, страшна работа, но казаха, че вече се оправя времето при вас  Praynig

# 673
greenorchid, моля.Simple Smile То уреда е на тази цена от бая време - в Амазон доста неща си стоят така на "прИмоция".

Ох,Мисти, с тези 40минутни сън паузи на Вики си направо за завиждане. Малкият напоследък придремва само за по 10-15минути през деня. Преди спеше навън на разходка или опакован на отворен прозорец, даже на дивана за по няколко часа, а сега - не та не. Иначе си спи откъм 23:30-24 до към 10:30-11:30 с едно ставане за ядене към 6-7 часа. НО други големи паузи за сън през деня тези дни няма.  Sad

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 18:57 от gemavar

# 674
Гледам, че купешките пюрета са много гладко смлени, също и този уред на Авент ги прави такива гладки... Така ли трябва задължително? Защото аз ги мачкам с вилица и не стават така, доста по- едро и твърдо стои. Но Ю ги яде така и няма възражения.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт