Снощи след дежурното баня, масаж, храна взе че се наака и дотам бях с режима, диването снощи се хилеше с глас на баща си в 23ч, та едва към 23:30 я успах, и за пръв път станах преди нея, още спи диването, но обикновено по това време става, та нямам много време явно. Затова ме хваща яд, като някой ми каже, сложи го на режим, а не като теб. Абе хора мислите ли, че не съм се опитвала, не винаги нещата се развиват по план, да е на 5години, да я тръшна в кревата, и да й се накарам ОК, ама на 5 месеца

Жалина тя принцеса Виктория по принцип не спи никъде другаде освен в кревата си, сигурно на друго място има трънчета нещо, и не спи на шум, е ако включи климатика или съм оставила радиото няма проблеми, но от резки шумове се събужда, та обикновено се изнизвам на пръсти и пазя тишина.
Ники това ми е дошло на ум, обаче като се събуди, ако хвана момента де, ако е сънена почва да реве, гушкам, люлея, и кърмене съм опитвала и не и не, стандартните методи не помагат, последно бях решила, че ще я държа гладна преди да си легне, и като стане храня и тя ще се унесе, както прави през нощта, и това не стана. Вчера бях решила да клатя кревата от 37минута до поне 45-а, обаче не можах да го приложа, защото се наака и ми се хилеше, като зелка, та днес ще опитам отново дали пък това няма да помогне. Всеки ден опитвам нови методи, засега нито един не помага за успиване отново, все едно се е наспала, а според мен това е невъзможно за 40мин.
Хера

lucky_charm не се притеснявай всички сме така, децата все им е криво, сигурно са зъбки, спят по малко, но не си чела назад, проблема не е в теб. А за кумовете ти, хора които нямат деца, не знаят за какво става въпрос, също и такива, които ги раждат и ги гледат бабите.
Хайде събуди се