будна и бръмчаща на пода, а аз отново съм с 40мин сутрешно/обедно спане, остават ми още 40 след 15ч и тогава пак ще опитам, дано имам повече късмет.Джине е това вече е лошо. Бързо ви оздравяваване

Първият път свалих килограмите набързо, явно ЕГН-то си казва думата, но имах много проблеми и сесия и изобщо ми беше дошло нанагорно. Сега няма сесии, уж този път пък помощ нямам, и първият път детето си спеше като пън, за разлика от това, но явно недоспиването ми действа обратно. Та не знам дали е от кърменето, от ЕГН-то или що.
Весе не се смей на детето, много си е екстра, то моето, че е момиче вече сигурно е 7,5кг, но надали е пораснала много на височина, не са й умалели дрехите, което е странно, защото всичките са й окъсели на ръкавите но й стават на дължина

.Разнообразих се малко и се видях с много мои близки лекари.Всеки ми казваше,че съм се била "затрила"и много съм отслабнала.После като се прибрах имах чувството,че не съм виждала Кирето цял ден
.Да ви кажа снощи това дете като заспа и сигурно 2 часа след това като писна........леле е няма такъв рев,а си спеше.......милия едвам го успокоих,а после проплакваше насън.Та се чудя дали не се стреснал от нещо и така да плаче насън? 

А кумовете - ще видим след една година какви ще ги говорят.
В този ред на мисли, Жалина - моят съвет за захранването е, първите няколко пъти да пасираш всичко много гладко и да правиш много течно пюре. Като разбере какво трябва да се прави с храната, тогава вече може да сгъстиш и уедриш парченцата