Не е така. Осиновителите ходят на свиждане на децата. Избират си някоко и ги посещават да видят дали аджаба ще има любов от пръв поглед. Едва когато харесат дете го осиновяват. При приемните родители не е точно така. Мисля, че има опция да си избере само колко да е голямо детето. Може и да няма такава опция. Запознах се случайно с една майка, която каза, че имала две дъщери, но буташе бебе в количката, което каза, че е момче
За килата
Добре поне, че съм висока, че иначе щях да изглеждам като тапицирана табуретка
Както казах на лекарката от физиотерапията, където ходя "Още търся вълшебното хапче". Директно ми каза, че трябва да отслабна и беше поредната, която се учуди, че съм над 100кг
Джина дано бързо се оправя Марина

Ого днес изяде цяла чаена лъжица пюре
после рева за цици и се наплющя и заспа
Няма никакъв смисъл. Тя не ти се сърди, сигурна съм!
Преди 2г почина и на ММ баба му, а беше много съвременна жена, макар че си беше от село. Обичах си я като своя баба.
Иначе давам, че с тея мъгли, ни разходки, нито слънце вижда, само събота и неделя като го изведем извън София
Пък и моят е от шишковците, този месец е качил още 800 гр и ... минус 1 см
Станал е 70 см, а декември го измериха 71. А бързо наддаващите бебоци имат повече нужда от вигантол.
). Повечето хора си мислят, че като си в майчинство и явно няма какво да правиш през деня