Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мишенце Hug Heart Eyes Hug

Диде, мисли само положителни неща мила и ще видиш, че всичко ще се оправи Hug

А, песента е много хубава  Heart Eyes Честно казано мен не ми пречи и да е блян целувката. Тя беше толкова добре изиграна, че ми напълни душата  Heart Eyes
Истината обаче е, че танцът ми е фаворит + още един момент (епизоди назад) "Татко, аз изгарям"  smile3544 Все едно му каза: "умирам и няма спасение"  Rolling Eyes Брилянтна игра  Peace

# 76
Тия па да посмеят да ми се изгаврят това да е била Мелис и да се чува гласа на Зейно и да свири ЗейКерска мелодия. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не бе, 100 % е ЗейКерски момент това  Peace

# 77
Мишенце Hug Heart Eyes Hug

Диде, мисли само положителни неща мила и ще видиш, че всичко ще се оправи Hug

А, песента е много хубава  Heart Eyes Честно казано мен не ми пречи и да е блян целувката. Тя беше толкова добре изиграна, че ми напълни душата  Heart Eyes
Истината обаче е, че танцът ми е фаворит + още един момент (епизоди назад) "Татко, аз изгарям"  smile3544 Все едно му каза: "умирам и няма спасение"  Rolling Eyes Брилянтна игра  Peace

определено и двата момента бяха изиграни перфектно, направо ме зашеметиха с тях Peace

# 78

Ей, от къде извади тоя поглед БЮрсин бе  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 79
  • София
Според мен целувката си е реална, само ми се иска да отидат някъде и да са заедно поне за няколко часа без да мислят за Баръш, Мелис и компания  Rolling Eyes

После, ако Керем целуне Мелис пред Баръш и Зейнеп, не ми се мисли З. как ще го изстрада този момент  ooooh!

# 80

Ей, от къде извади тоя поглед БЮрсин бе  Crazy Crazy Crazy Crazy
не знам от къде го извади, ама ни отнесе отвсякъде Crazy

# 81

Ей, от къде извади тоя поглед БЮрсин бе  Crazy Crazy Crazy Crazy
Химия,ток и всичко красиво има в тез двамцата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А после имали гаджита друг път то си личи  Whistling

# 82

После, ако Керем целуне Мелис пред Баръш и Зейнеп, не ми се мисли З. как ще го изстрада този момент  ooooh!
Керем не би го направил по принцип, каму ли пред Зейнеп. Peace Не вярвам на тази клюка.. Crossing Arms
Зейнеп откачи като танцуваха МелКер, представям си, ако види нещо такова  Shocked

# 83
  • Под Сините камъни
Ох не мога да спра да я гледам тая последна серия.Ама много е хубава бееее.Особено тия двамцата.
Диди дано татко ти се оправи бързо.
Изслушвам си песничката от танца за 12055789253 път и си лягам.Лека нощ и от мен  Hug
Аз пък вярвам,че е способен да го направи.Че той се отказа от любовта им заради така наречения си брат  ooooh!Предпочита да страда той и Зейнеп отколкото Баръш

# 84
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз си мисля,че ще го направи,той и за това се сдобри с Мелис,заради съмненията на Глистака,след разговора с Глистака пак отиде и каза свърши на Зейно,хем видя как я боли,а и него също,само заради тоя скапан въшляк ,така че изобщо не се и съмнявам,че може да го направи ooooh!

# 85
дотътрих се и аз Mr. Green
и такаааа, минах не по диагонал, а направо по вереф Joy не съм 4ела какво сте писали,но покрай верефа констатирах:
ТЕРИ, за 4удесната тема newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
За вси4ки с нови гащури  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet да са им 4естити
Мише Hug добре дошла при слън4асалите Crazy радвам се да те видя сред нас Hug
Диди Hug бързо оздравяване на баща ти.  Peace
 newsm78имаше и още, ама... а, Тери баклавата изглежда супер Peace 4и4еци за Зизунка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
за вси4ки  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes

# 86
  • София
И аз мисля, че ще го направи само и само да накара Баръш да повярва, че м/у него и З. няма нищо  ooooh! Пак ще се пожертва, ама защо??? Тя самата не го иска Б., какъв е смисъла  Crossing Arms

Миме  Hug

Не съм вярвала, че ще го кажа, но Б. е много по-голям егоист от Керем. Всички мислят К. за такъв, ама  Б. няма равен  Crossing Arms

# 87
Ди, бързо да се оправя баща ти  Praynig Hug

Как ги погледна Зейнеп като танцуваха К. и М.,направо,ако ги види да се целуват- не знам.  ooooh!

# 88
Мимко  Hug Heart Eyes Hug Рони  Hug Heart Eyes Hug

Пепи  Hug лека нощ и хубави сънища Hug Heart Eyes Hug

Аз си мисля, че евентуално може и Зейно също да участва в това представление, все пак ако искат да са заедно с Керем, ще им се наложи да се крият и да заблуждават останалите в обратното, което ми се струва ще им е доста трудно, като се има предвид какви тоци хвърчат покрай тях Peace

# 89
  • София
Ди, бързо да се оправя баща ти  Praynig Hug

Как ги погледна Зейнеп като танцуваха К. и М.,направо,ако ги види да се целуват- не знам.  ooooh!

Според мен направо ще се разпадне на парчета и трудно ще му го прости  Naughty Аз не знам, той как ще си го прости  Tired

Общи условия

Активация на акаунт