Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 993
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Ружът изглежда много красив и съм сигурна, че ще ми отива, просто си мисля, че ще изпъкне топлотата му на фона на моята кожа, а понеже оранжевото/топлото засилва лилавото и обратно, и бузките, и очите изпъкват силно. За мен това не е търсеният ефект в случая - аз искам очите да изпъкват, а на бузите да има цвят колкото да не съм бледа като платно, който да остава на заден план.
Не знам дали успявам да обясня добре, но идеята ми е, че определени цветове като че ли се подчертават взаимно и изпъкват заедно (напр. лилаво и оранжво в случая), а други цветове просто се допълват и са в хармония, напр. от едно цветово семейство (да речем, розово и лилаво), та затова се чудех дали някакъв розов цвят не би стоял  Thinking То на теория е добре, но на практика да не стане клоунско  Crazy

# 376
Изпробвай различни варианти. Само така ще прецениш с какво се харесваш.
Аз като нося лилав грим си нося и коралови ружове, а последно носих дори лилав руж Shocked и седеше добре. Важното е да се поставят с много лека ръка.

# 377
Когато се колебая за руж слагам само бронзираща пудра, там грешка не може да има цветово.

# 378
  • гр. София
Аз като нося лилав грим си нося и коралови ружове, а последно носих дори лилав руж Shocked и седеше добре. Важното е да се поставят с много лека ръка.

Днес съм точно така - лилав грим и коралов руж. Много добре седи и се съчетава.  Peace

# 379
  • Бургас
При лилав грим слагам само ето този хайлайтър , много ми е любим и може с мокра четка също да се слага. Wet n Wild Fergie Rose Champagne Glow Highlighter

# 380
  • София
Здравейте.  Mr. Green За тези дето искаха Naked2, да кажа, че е налична и я поръчах току-що от http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette2/Hug
Поръчах я,най-накрая Crazy
Шоколадче,много много много благодаря Hug

# 381
  • гр. София
Моля.  Hug

# 382
И аз днес съм с лилав грим и коралов руж

# 383
Ако ви е интересно  Grinning 12 цветови (под)типа според годишните сезони на кратко  Wink

Пролет:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Лято:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Есен:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Зима:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Много полезно.  Hug Аз съм лайт самър и определено сиво, тоуп, розово и лилаво най-много ми отиват.  Flutter

# 384
Понякога и аз съм в чуденка за ружовете, но пробвам смело, пък както се получи  Crazy
Днес съм със "студени" очи - сребристо-сиво-тъмно зелени и сложих новия ми коралов руж на Мари Кай. Той стои дори леко оранжев. Получи се супер за моя изненада  Flutter
Между другото, много съм доволна от този руж на Мари Кай. Страшно естествено стои и цвета много ми допада. Тези дни го ползвам всеки ден  Heart Eyes

# 385
Веси, дай снимка как ти стои ружа. Много ми харесва, но си мисля, че за моето ултра бледо лице ще е силен  newsm78

# 386
Ще пробвам довечера да се снимам  Flutter
Мисля скоро и по-подробно ревю да направя  Grinning Дано само успея да направя читави снимки на това гадно време.
Иначе не е толкова ярък. Може да стои и по-бледо, може и да се наслагва  Peace

# 387
Благодаря за цветотипа, разбрах, че съм дълбока зима Simple Smile

# 388
Веси, ще чакам с нетърпение снимките на днешния грим. Така само с думи не ми е достатъчно  Joy И ружа искам да видя също. Аз имам прасковено-коралов на Диор и съм влюбена в него:

п.п. Аз трябва да съм DEEP AUTUMN.

# 389
Да и аз нося лилав руж и си става добре, обаче съм много бяла. Никога не бих сложила коралов руж на лилави сенки.

Общи условия

Активация на акаунт