Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 942
  • 726
  •   2
Отговори
# 525
  • USA, Steak State
Доколкото ми е известно са професионална марка и са на Севънтийн.

Имам един страхотен скинфиниш и ми е любим, дори съм се запасила благодарение на Лепи.

http://theblackwidowsplace.com/index.php/2013/05/22/radiant-air- … finishing-powder/

# 526
  • в 1001-та нощ
Хм, точно до нас има един магазин за проф. козметика за коса, в него има добре заредени и Гош, Севънтийн .... освен да погледна    bouquet Благодаря  Heart Eyes (да ми подскаже къде да търся - някой зад океана  Joy hahaha )

# 527
Аз обожавам марката!  Heart Eyes Мисля,, че са румънски, но не съм 100% сигурна. Имам скинфиниш техен, най-различни моливи, червила, пудри и т.н. Всичко на много високо ниво (за разлика от Артдеко, например), но на много по-разумна цена ( в сравнение с Шанел, Герлен и т.н.). За това и с чисто сърце ги препоръчвам. Но ги има само в Мория, или поне аз не съм ги виждала другаде.
Само да спомена, че Мория вече има ина Витошка, близо до ъгъла със Солунска. По-голям магазин и предлагат маникюр в него, а имат божествена колекция от лакове, всевъзможни.  Heart Eyes

# 528
  • USA, Steak State
Спомените са ми отпреди 4 години, но имаше един магазин ( по- лускозен) в подлеза на Плиска. Мисля, че и там може да се отркие марката.  Peace

# 529
Аз обожавам марката!  Heart Eyes Мисля,, че са румънски, но не съм 100% сигурна.

Гръцки са. Радиант са професионална марка на Севънтийн. Само че не мога да се съглася със сравнението с Артдеко. За мене няма място за сравнение, но все пак тези неща са субективни.  Peace

# 530
Te Artdeco изобщо не са професионални и то си им личи.

# 531
  • Sofia

Днес бях в много наситен Teal (не знам на БГ как е този цвят и има ли изобщо име - много тъмен тюркоаз), но толкова закъснявах за работа, че хич не ми беше до снимки.

Петролено синьо е на български.  Grinning

Гръцките Радиант и Севънтийн съм виждала и в едно магазинче на пазара на Красно село.
Матовото течно червило е хубаво, но на сухи и напукани устни (моите) не стои добре.  Simple Smile

# 532
Моите устни са изключително сухи, но не са напукани. Седи фантастично и заглажда.  Peace

Копирам си поста от другата тема за любимите продукти за 2013:

Моят личен топ 3 е следния:

1-во място - безапелационно печели невероятното течно дълготрайно червило на Радиант. Писах за него вече в темата за гримирането и сложих там снимка. Няма такава трайност, усещане, цвят, пигментираност - обожавам го!  Heart Eyes

Ето го и на устните ми:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 22:34 от Норе

# 533
  • София
Петролено синьо е на български.  Grinning

Въртеше ми се точно петролено в главата, ама се замислих, че петролът май е всъщност черен и реших да си затрая, за да не се изложа  Laughing Това ми е най-любимата сянка на Инглот, а не е като д нямам база за сравнение   Crazy
http://sweetmakeuptemptations.com/wp-content/uploads/2012/07/inglot_swatches1.jpg - първия цвят
Inglot Matte 338

# 534
И аз я имам тази, страхотна е!

# 535
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета, ще огледам за Радиант   Peace

Това синьо и аз го наричам петролено  Peace

# 536
Сещам се, че вече сме нищили цвета teal. Няма нищо общо с петрол, макар и така да е прието да се казва в България. Всъщност идва от вид патица.

# 537
  • USA, Steak State
За мен е тюркоаз, но в зелената гама.  Mr. Green

Като тюркоаза е нито зелен, нито син.

# 538
Точно така и това на Инглот не е петролено синьо според мен. Радиант при мен бол - но не си ги купувах, точно защото знаех, че са гръцки. Глупаво, защото имат доста хубави неща и сега вече съм с друго мнение, но първоначално имах предразсъдъци.

# 539
  • София
Здравейте, момичета  Hug Отдавна не съм се включвала, но ви чета редовно  Heart Eyes
Да, Радиант са гръцка козметика. Аз съм много доволна от ФДТ (http://radiant-professional.com/foundation/air-finish), молив за вежди (http://radiant-professional.com/eye-brow/powder-brow-definer ) - с пудра много приятен цвят ми предложиха и е с изключителна трайност, сенките им са много хубави и добре пигментирани, имам коректор и руж ... нямам нещо от което да не съм доволна  и съм ги виждала само в Мориа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт